SELAMAT TAHUN BARU 2019

SELAMAT DATANG TAHUN BARU 2019 - Selamat bercuti kawan-kawan, selamat menyiapkan sessi persekolahan bagi anak yang bersekolah ! Setelah b...

SELAMAT DATANG TAHUN BARU 2019 - Selamat bercuti kawan-kawan, selamat menyiapkan sessi persekolahan bagi anak yang bersekolah ! Setelah berehat dari sessi persekolahan. Tahun baru, hari baru ni mummy kembali busy dengan sessi persekolahan anak-anak. Moga tahun ini, mummy di berikan kesabaran yang tinggi hahaha..



SELAMAT DATANG TAHUN BARU 2019


Korang azam tahun baru 2019 dah siap list ke? Ke carry forward je azam tahun depan? hahaha. Soklan direct mummy bagi ye !

Azam mummy? Azam tahun 2019 ni, ada jugaklah . As usual nak sihat, nak umur panjang, nak jadi isteri serta anak solehah, nak rezeki mengalir sederas-derasnya. Dan...nak TRAVEL haha.

Bab travel no 1 ! Daddy tu, dah ada plan dia, tengok je nanti jadi ke idak. Sebab travel berlima ni, bukan 1x je kena buat kira-kira. Berpuluh kali kena buat kira-kira!

Mummy yang masakkkkk weiii, abes semua nak kena susun itinerary. Oleh kerana demi travel ! Gigih, no hal lah takat setiap hari tengok tiket flight tu ha hahaha.

Okaylah, korang listlah azam korang juga kat komen blog mummy ni ye. Kot-kot mummy boleh tiru azam korang hehehe.

You Might Also Like

16 comments

  1. Azam saya tahun ni macam tahun lepas kak linda. Dah publish dekat blog. Jemput baca heee https://www.fadzirazak.com/2019/01/azam-tahun-baru-2019.html

    ReplyDelete
  2. happy new year 2019. happy always

    ReplyDelete
  3. Semoga lebih baik dari tahun sebelumnya :)

    ReplyDelete
  4. Selamat tahun baru kak Linda :)

    ReplyDelete
  5. Azam tahun baru rabia tahun 2019 :

    No more crying
    study hard
    nak kurus
    nak jadi blogger terkenal..
    Be happy walaupun banyak dugaan yg mendatang

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. selamat tahun baru kak . moga dipermudahkan segala urusan!

    ReplyDelete
  8. Masih tidak telambat kn... selamat tahun baru..

    ReplyDelete
  9. HAPPY NEW YEAR 2019.

    Azam tahun 2019 sama macam tahun 2018 sebab tak tercapai hahahaha nak hap-date blog tiap-tiap hari

    ReplyDelete
  10. Selamat tahun baru, mummy.. Aamiin, moga azam nk travel tu, berjaya.. Paham kalau berkeluarga & ada anak2 kecik ni mencabar sikit nk travel dri segi kewangan terutamanya..

    ReplyDelete
  11. Happy New Year Linda, tak lewat lagi kan nak wish..azam baru nak sihat je..hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

blogger (382) 2018 (380) Dhia batrisya (362) azlindaalin.com (354) dzal aidi fiqry (289) review (283) resipi (142) travel (66) Daim Naufal (59) daddy (39) advertorial (36) 2019 (32) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (1)