Total Pageviews

LEPAK MAKAN BOAT NOODLE CITTA MALL

LEPAK MAKAN BOAT NOODLE CITTA MALL - Baru-baru ni, mummy lepak dengan kawan ex-CIMB. Sambil eratkan silaturrahim, sambil makan lah kan ! S...

LEPAK MAKAN BOAT NOODLE CITTA MALL - Baru-baru ni, mummy lepak dengan kawan ex-CIMB. Sambil eratkan silaturrahim, sambil makan lah kan ! Seronok dapat jumpa kengkawan lama. Hampir 6 tahun jugaklah mummy tak ada mengeratkan silaturrahim dengan kawan-kawan. Busy kerja dan menjaga hal kekeluargaan. Sebenarnya, hidup kita kita berssial juga. Bersoasial dari segi mengeratkan silaturrahim !

LEPAK MAKAN BOAT NOODLE CITTA MALL



Memasing nampak macam muda, mummy as usual lah tembam tembommmm. Gemuk tahap maks dah. Tengah konsisten minum FairFit jugak ni, nanti kalau ada masa, mummy cerita lebih panjang tentang FariFit dalam blog eh !



Our food, nyummeh...Thanks for your time kak Rohaizah, sebenarnya....tujuan mummy jumpa beliau kebetulan beliau dah tak bekerja fulltime dengan CIMB dah. Beliau full time buat Unit Trust, mummy pun apa lagi, invest support kawan-kawanlah untuk EPF withdrawal dan invest dalam Kenangan Unit Trust.

Beberapa dahulu, mummy invest dalam AMANAH SAHAM MALAYSIA (boleh guna EPF) dan juga Public Mutual.

Since pakai EPF dan long terms investment...mummy tak berapa nak risau sangat untuk invest dalam Kenanga Investment pulak.

Semoga duit dalam tu beranak pinak dengan jayalah ! AMeen !



Korang yang mana berminat atau nak invest EPF ke Kenanga Unit Trust tu, bolehlah contact Pn Rohaizah : 019-5216000

You Might Also Like

10 comments

  1. Amin...Amin...klu bernak boleh la belanje nieyl ya mummy kekeke :)

    ReplyDelete
  2. meriah mangkuk boat noodle tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. Lama tak makan dekat boat noodle. Teringin pulak tetiba.

    ReplyDelete
  4. sedap kan makan situ. Wahhh consume FairFit eh, tak sabar nak baca entri kak lin nanti

    ReplyDelete
  5. waahhh lama tak makan boat noodle la

    ReplyDelete
  6. Best sesekali lepak dengan kawan macam nie kan Linda..

    ReplyDelete
  7. hoho kat citta mall pun ada boat noodle rupanya

    ReplyDelete
  8. betul2..kena jugak bersosial kdg2...tapi kalau aiolls, tak reti nak sembang kalau lama tak jumpa kawan-kawan lama..tu yg malas nak bersosial..haha..#alasan sangat...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (387) 2018 (381) blogger (381) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (312) review (282) resipi (143) 2019 (126) travel (84) Daim Naufal (73) daddy (41) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)