Total Pageviews

KEK DURIAN SECRET RECIPE

KEK DURIAN SECRET RECIPE - Makan kek durian ini, sebelum Ramadan sebenarnya, tapi kekangan masa nak taip entri blog. Sudahnya, dah nak dek...

KEK DURIAN SECRET RECIPE - Makan kek durian ini, sebelum Ramadan sebenarnya, tapi kekangan masa nak taip entri blog. Sudahnya, dah nak dekat raya baru berkesempatan menulis. Bulan Ramadan ini, macam biasalah masa mencemburui kita. Terasa masa tu, cepat betul berlalu.

KEK DURIAN SECRET RECIPE


Ramai kawan-kawan dah up dan makan kek durian, mummy sebagai peminat durian memang takkan lepaskan peluang untuk mencuba KEK DURIAN SECRET RECIPE. Rupanya ada 2 jenis KEK DURIAN SECRET RECIPE. Jenis sponge dan jenis cheese. Mummy pilih KEK DURIAN SECRET RECIPE hat sponge.


Masa KEK DURIAN SECRET RECIPE, kebetulan dapat te time. Beli kek free air ! Jimat ko ! As usual makan sengsorang je. Cepat sket ! Lepas makan, boleh buat apa yang patut pulak !




KEK DURIAN SECRET RECIPE bahagian luar dia deco macam tekstur durian. Comei ! Rasa keke sponge KEK DURIAN SECRET RECIPE ini bagi mummy memang terbaik. Rasa duriannya. Tak manis sangat dan tak tawar sangat.

KEK DURIAN SECRET RECIPE bagi mummy memang terbaik. Sama macam kek-kek yang ada di Secret Recipe jugak ! Tak pernah mengecewakan mummy !



Harga KEK DURIAN SECRET RECIPE mummy ingat-ingat lypa rasanya dalam RM10 -11 je. Tapi dapat air FREE memang berbaloi lah ! Air pulak boleh pilih nak air hot tea, latte, coffee atau soft drink !

Bulan puasa ni ada lagi ke KEK DURIAN SECRET RECIPE? Bab ni jangan tanya mummy ye hehehe. Mummy tak dan singgah Secret Recipe bulan puasa ni, balik kerja dah jem...memang otak ingat rumah aje lah !

You Might Also Like

12 comments

  1. sedapnya kek durian SR ni...

    ReplyDelete
  2. Nampak sedap la pula kek durian tu hehe ;)

    ReplyDelete
  3. selalu nampak tapi takut nak beli sebab belah luar tu nampak banyak sangat krim. Nanti nak try jugak lah

    ReplyDelete
  4. Wah.. sedapnya.. Kena gi singgah petang ini.. Manalah tahu, ada lagi.. Boleh beli sepotong.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. Dah permah rasa...mmg rich of durian flavor dan isi durian ..akak suka tapi x leh makan banyak..cepat muak

    ReplyDelete
  6. wow beli kek free air. akak xpenah rasa lagi ni

    ReplyDelete
  7. lama tk mkn kek kt secret recipe..tp slalunya suka kek indulgence

    ReplyDelete
  8. Macam sedap je kek durian ni. Lepas puasa nanti nak cari jugak lah

    ReplyDelete
  9. lama nyer x singga SR, alin.
    rinduuuuuu la plak hi hi hi hi...

    ReplyDelete
  10. kebetulan da jumpa member yg buat kek sedap.
    so semua order kat dia. murah pun murah la.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (391) 2018 (382) blogger (381) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (315) review (282) 2019 (191) resipi (147) travel (85) Daim Naufal (77) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)