Nak jadi ahli / Shaklee member??

Sejak kebelakangan ini, ramai yang bertanya saya tentang kelebihan menjadi ahli Shaklee.

Maklumlah saya tak pernah berkongsi malah rasanya tak pernah ‘approach’ sesiapa untuk menjadi ahli atau memulakan perniagaan dengan Shaklee (kecuali jika ditanya).

Menjadi ahli Shaklee sebenarnya tak adalah susah pun.

Cuma daftar dan gunakan produknya, kumpul points.

FAQ tentang menjadi ahli Shaklee:

::Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee::

♥♥Anda boleh mendaftar dengan menbuat pembayaran untuk registration fee, ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM670 Semenanjung & RM850 Sabah/Sarawak) untuk mendapat keahlian percuma.

♥♥ Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 922292 sebagai sponsor.

Yuran keahlian Shaklee
♥♥ Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya.

Maks registration ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

::Maintain point dan keahlian?::

♥♥.Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

::Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?::

♥♥Tak perlu.

::Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?::
♥♥ Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 922292 sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee trial pack.

::Apa nak buat jika saya dah daftar dengan orang lain tapi nak join bisnes Shaklee trial pack?::
♥♥ Anda boleh tukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula2 mendaftar (step paling atas tadi). Anda boleh menggunakan ID saya sebagai sponsor anda, 922292.

::Apa kelebihan jadi ahli Shaklee?::
♥♥.Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.

♥♥ Dengan menjadi ahli di bawah saya (menggunakan ID saya 922292 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.

♥♥ Saya mengucapkan selamat datang kepada ahli2 Shaklee yang baru mendaftar di bawah naungan UrbanMummy. Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya di urban.shaklee[@]gmail.com untuk maklumat lanjut.

♥♥ Saya akan sambung lagi tentang pengalaman saya menjadi ahli seterusnya membina perniagaan bersama Shaklee.

♥♥ insya Allah berbekalkan Rm65 boleh menjana income 4, 5 angka dlm masa 2, 3 bulan.. tak percaya? Bole PM saya personally

Be First to Post Comment !
Post a Comment

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com