Translate

Main Ad

Set Mengandung

Memang tak dapat di nafikan perkara yang terindah dalam fasa perkahwinan adalah saat ketika kehamilan. Setiap moment akan saya abadikan dengan gambar2, aktiviti2 ke dalam album personal dan juga media social. Indah detik2 baby bergerak2 di dalam perut, merasa tendangan anak di dalam kandungan tu sangat seronok. Tak dapat nk di ucapkan dengan kata-kata.


Sepanjang tempoh kehamilan saya, saya memilih set kehamilan dari Shaklee - Shaklee Pregnancy Set Trimester 1 dan Trimester 2.


APA KEISTIMEWAAN SET KEHAMILAN SHAKLEE?
Vitalea - Multivitamin terbaik dengan zat besi. membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah dan mengatasi masalah HB rendah

B complex dengan Asid folik - Jumlah asid folik yang mencukupi membantu mencegah kecatatan dalam tiub neural bayi. Asid folik dan B12 membantu dalam pembentukkan sel-sel darah merah.

Vita C Plus SR - Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan, berperanan dalam menyokong tulang, gigi, dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.

Ostematrix - membantu pembentukkan tulang dan gigi yang sihat serta mengurangkan sakit belakang dan kebas-kebas yang lazimnya dialami oleh ibu-ibu mengandung.Omega Guard - Minyak ikan terbaik untuk pembentukkan IQ anak

TESTIMONI SET KEHAMILAN SHAKLEE?: Jom Chit Chat :
COD: Kajang / Cheras/ Subang
fb: http://www.facebook.com/UrbanMummy1
012-6460421
nurazlindaazman@gmail.com
pinky-lynn.blospot.com

Post a comment

0 Comments