JOM CELEBRATE NEW YEAR 2019 DI CITTA MALL #CITTAMALL2019

JOM CELEBRATE NEW YEAR 2019 DI CITTA MALL #CITTAMALL2019 - Lagi beberapa minggu kita nak sambung tahun baru 2019. Teringat zaman dedulu, rajin juga mummy pi tengok bunga api pada ambang New Year.  Tempat pilihan mummy Dataran Merdeka, KLCC. Seronok  berkumpul reramai dengan rakyat Malaysia untuk meriahkan suasana Tahun Baru. Siapa ada pengalaman sama macam mummy ?

JOM CELEBRATE NEW YEAR 2019 DI CITTA MALL #CITTAMALL2019Semua ini, kenangan. Kisah dulu-dulu zaman tak ada anak, bolehla nak melepak ke Dataran atau KLCC. Sekarang dah ada anak, mummy tak daya nak sambut Tahun Baru jauh-jauh. Pilihan mummy sebelah opis je ! JOM CELEBRATE NEW YEAR 2019 DI CITTA MALL #CITTAMALL2019

ARTIS TURUT MEMERIAHKAN NEW YEAR 2019 DI CITTA MALL #CITTAMALL2019Sambutan Tahun Baru 2019 di CITTA MALL bukan sahaja ada pertunjukan seperti bunga api, tetapi di sini juga turut di meriahkan dengan persembahan arits seperti Baki Zainal, Kila Fairy, K-Pop boyband MASC dan ramai lagi.

Sambutan ini merupakan kali ke -3 CITTA Mall anjurkan sempena Tahun Baru.

Jangan risau untuk mencari tempat makan atau shopping. Pada 31 Disember 2018 kedai-kedai di dalam CITTA Mall kebanyakannya lanjutkan operasi mereka sehingga ke jam 2 pagi.

Kilafairy dan Baki Zainal

BOOKING APLIKASI MULA DAN DAPATKAN PERJALANAN DISKAUN RM5 UNTUK KE CITTA MALLParking di CITTA MALL amat mencukupi. Jika korang risau. Korang boleh menggunakan perkhidamatan LRT yang berhampiran dengan CITTA Mall atau boleh menempah teksi e-hailing MULA. Hanya muat turun aplikasi MULA di Google Play atau App Store. 

Masukkan kod MULA2CM untuk dapatkan diskaun RM5 (sah sehingga 31 Disember 2018) khas buat pelanggan CITTA Mall !

Me and Kilafairy yang cantik dan tinggi

CITTA Mall juga bekerjasama dengan LEO Clubs dara SMK Bandar Utama Damansara 3, SMK Subang Utama, Sri Kuala Lumpur, SMK Seafield, SMK La Salle Klang, SMK Assunta dan SMK Sek 4 BAndar Kinrara pada 14 Disember 2018 untuk membantu Waja Home dan CSR Projek Xmas Spotlight on Children.

Jumpa di CITTA MAll nanti ye, semua !

Selanjutnya mengenai promosi dan aktiviti CITTA Mall, boleh layari ke https://www.facebook.com/CITTAMall
6 comments on "JOM CELEBRATE NEW YEAR 2019 DI CITTA MALL #CITTAMALL2019"

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com