THAILAND FOOD FESTIVAL BANDAR TEKNOLOGI KAJANG

THAILAND FOOD FESTIVAL BANDAR TEKNOLOGI KAJANG - Beberapa minggu lepas (ha..punyalah lama baru nak story sini hehe) kitorang ke Mydin Banda...

THAILAND FOOD FESTIVAL BANDAR TEKNOLOGI KAJANG - Beberapa minggu lepas (ha..punyalah lama baru nak story sini hehe) kitorang ke Mydin Bandar Teknologi Kajang. Nak cari tempat letak buku Iqra' anak-anak. Kebetulan langkah kanan pulak ! Ada pulak THAILAND FOOD FESTIVAL BANDAR TEKNOLOGI KAJANG

THAILAND FOOD FESTIVAL BANDAR TEKNOLOGI KAJANG

Masa kitorang dapat tau tu..dah last day, kiranya peniaga THAILAND FOOD FESTIVAL BANDAR TEKNOLOGI KAJANG tu dah mood balik kampung dah hehehe. Siap pasang lagu balik kampung kuat-kuat lagi. Kitorang apa lagi, cepat-cepat membeli belah, makan lelaju lah kat situ. Sebab tu entri kali ini tak banyak gambar ye ! Fokus katanya hehee

Kang tutup THAILAND FOOD FESTIVAL BANDAR TEKNOLOGI KAJANG kang, naya...apa pun tak dapat makan !

THAILAND FOOD FESTIVAL BANDAR TEKNOLOGI KAJANG

Baby nanas ni 3 ketui RM10, boleh la amek gambar sebab ni beli bawa balik rumah. Kat rumah barulah boleh snap picture hehehe.

Siap dengan asam manis, masin, pedas. Berebut makan laki bini hehehe. Rugi beli sket !

THAILAND FOOD FESTIVAL BANDAR TEKNOLOGI KAJANG

Dhia awal-awal lagi dah nampak Mango Float ini. RM5 secawan besar. Dzal nak milo, mummy pulak beli air oren je.

Cukup lah kita sharing beramai-ramai.

Oleh kerana dah last day, kami dapat makanan punyalah banyak ! Beli keropok lekor buy 1 free 1, kebab pulak buy 2 free 2. Nasi goreng daddy pulak, sebeban di letakkannya.

Gambar makanan memang tak ada lah ye..Kitorang makan cecepat kang gelap naya je tinggal sengsorang dalam khemah tu haha.

Next destination mereka mummy lupa pulak, padahal dah tanya aritu hehehe. Biasalahkan orang tua, memang cepat lupa.




Baca Ini Juga


8 comments

  1. dekat cheras pun baru habih thai food fest ni hari ahad ritu kak. sedap sotong bakar dia.

    ReplyDelete
  2. Faktor usia mummy..kekeke...
    nieyl pergi yg dkt putrajaya je aritu...
    nanas tu kan, comel sgt...

    ReplyDelete
  3. ala tak teringat nak cari nenas ok repet lagi pergi dekat aeon bukit rimau nanti

    ReplyDelete
  4. mujurlah tak tempek gambar, kalau tak memang telan air liur jelah.. hehehe.. untung juga pergi hari terakhir ye.. banyak makanan yang diberikan mereka..

    ReplyDelete
  5. Kak Sue suka juga kalau ada Thai Food Festival macam nie Linda.. kalau kebetulan lalu singgah la juga..

    ReplyDelete
  6. aiseh..ada gambar makanan, lagi cun..nak tergelak la ayat mummy, makan cecepat..kang bergelap bawah khemah sefamily..haha

    ReplyDelete
  7. aiseh..ada gambar makanan, lagi cun..nak tergelak la ayat mummy, makan cecepat..kang bergelap bawah khemah sefamily..haha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -