Translate

Main Ad

DEEPAVALI 2019!

Assalamualaikum, selamat sejahtera semua. Kemahen cuti Deepavali kali ni. Cuti panjang sangat-sangat ni. Korang ke mana tu? Mummy tak berjalan jauh kali ni. Hanya lepak rumah tok mak as usual dan jalan-jalan dalam Selangor aje. 

Musim hujan petang sekarang ni, so decided tak plan nak ke luar Selangor. Tahu je lah, kalau cuti panjang je. Mesti jem. Lagilah musim hujan kan. Bertingkek lah jem nya tu ham

Dah faktor umur kami laki bini, memang tak larat nak hadam jem sangat. Kesabaran tak terlalu tinggi, badan pun mudah letih. 



Pada semua kenalan mummy yang beragama Hindu. Happy Deepavali di ucapkan. Pada yang beragama lain, selamat bercuti dan Selamat kembali bekerja. 

Hehehe tak sambut Deepavali pun, sambung cuti lama ye korang hihi

Post a Comment

4 Comments

  1. Selamat bercuti sis..
    Samalah kita tak suka sesak sesak..

    ReplyDelete
  2. Morning.. :)
    nieyl pun cuti xde g mana²

    ReplyDelete
  3. Cuti Diwali mereput sakit perut kat rumah...esok dating dengan doc KPJ

    ReplyDelete
  4. Cuti Deepavali ari tu duduk rumah je kak. Nak berjalan jalan jammed. Daripada hadap jammed duduk rumah layan movie lagi best

    ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com