PERSONAL SHOPPER BATH & BODY WORKS BBW

PERSONAL SHOPPER BATH & BODY WORKS BBW  - Korang jangan tak percaya tau. This is my 1st Bath &  Body Works Collections tau. Hehe. ...

PERSONAL SHOPPER BATH & BODY WORKS BBW - Korang jangan tak percaya tau. This is my 1st Bath &  Body Works Collections tau. Hehe. Macam mana boleh masuk ke Bath & Body Works ni ha? Cerita asalnya...Sesebelum ni, mummy tak pernah nak minat shopping a.k.a merewang (window shopping). Sampailah satu tahap, bila mummy join industri AIA Insurance (full time agent dan under Elite Academy AIA). Bila mana dalam industri ini, mummy akan dapat client yang pelbagai latar belakang. Dan, pelbagai protection yang mereka ambil. Nak di jadikan cerita, mummy memang sejenis rewards client. Ni adalah cara mummy untuk berterima kasih kerana mereka mempercayai mummy untuk menjadi perancang kewangan mereka dan  keluarga mereka. 

PERSONAL SHOPPER BATH & BODY WORKS BBW




Berbalik kisah Bath & Body Works, kebetulan masa menunggu husband datang untuk lunch sesama (birthday beliau : baca di https://www.azlindaalin.com/2019/10/happy-birthday-husband.html ) . Dalam The Curve tu ada butik Bath & Body Works. So, saje lah window shopping. Kot-kot harga dia ok dan best, boleh lah beli sekali untuk hadiahkan pada client mummy.

Yes, kebetulan tengah sales dan murah ! Harga pun, dlam bajet untuk gifts.

Tapi, as usual mummy bukan jenis gelojoh. Tak terus beli. 

Lepas lunch lah nanti baru fikir balik samada nak beli as a gifts ke tak. 


Sudahnya, lepas lynch.. Masuk balik BBW banyak giler dah habis dan kena borong dengan PERSONAL SHOPPER BATH & BODY WORKS

Mummy apa lagi, amek peluang lah beli jugak, kemudian baru fikir nak pakai ke, bagi hadiah ke, atau jual hahaha.

Otak bisnes ni, menjual aje keje dia !



Mummy jual RM22 je hat ni, kawan dah sambar awal-awal haha



Terjual pada kakak ipar. Tq Kak Rini 



Gift untuk client AIA mummy


Terjual sudah. Tq Kak Sue (selalu support bisnes saya) love u kakak !



Untuk client AIA mummy


Untuk di jual juga RM50



Jual RM35








Hat ni jual RM10, ada few standby untuk hadiah client juga.

Dan, beberapa hari lepas tu, ke Bath & Body Works SOGO pulak. Sambung shopping lagi untuk exchange gifts malam family day Tabika KEMAS 2019 TSB. Oleh kerana kami laki bini adalah AJK. So kena siapkan 2 hadiah. Harga hadiah RM25 ke atas tak silapnya.

 Rm30


RM30, tq jiran sudi beli 


Jiran kat Kajang beli. Dia nak wangian daring. I recommend this hehe my fav

Senang sekali harung bagi BBW ni ha. Tak payah pening kepala dah. Orang pun tak akan pertikai harga. Dah tahu range harga dia kan !

Majoriti mummy sediakan paper bag (memang request kat staf BBW). Sebab beli untuk bagi gift kan.

Sakan ha..barangan BBW mummy



Ni pulak my 1st body mist dan hand cleansing gel. Not bad ! Semua in the stars. Wangi, kuat juga. Bila kerja luar banyak, perfume wangian yang kuat jadi pilihan mummy. 






Ada 2 gambar client lagi tiada dalam ni, yang dapat barangan BBW. 

Terima kasih semua, love u!! Moga suka dengan gifts yang di berikan ❤️

Baca Ini Juga


18 comments

  1. Seronoknya..next meh la datang NuSentral..ada BBW gak..memang hari2 penuh jer kat sini

    ReplyDelete
  2. Hah..tue la nampak ritu..wah, mummy..jadi PS BBW plak..hehe..k.fiezz tak pernah beli brg2 BBW ni..mmg bauan dia semua wangi ke?risau nak jejak dlm BBW tu..tatut mahai..haha

    ReplyDelete
  3. ammi tak pernah masuk ke BBW ni..ingatkan kot mahal harganya.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...semoga terus diberikan rezeki akk...
    Nieyl pun mmg ada plan nak amek AIA ni..dlm perbincangan lagi..
    nnt nieyl cari akk :)

    ReplyDelete
  5. Baguslah akk ni ❤️ tengok produk2 tu pun best je rasa..

    ReplyDelete
  6. alahai cantiknya packaging. memang sesapa pun akan terpikat. hehehe

    ReplyDelete
  7. Haritu dapat hadiah BBW jugak. Happy sangat pakai sebab wangi. Lepas ni boleh la menyinggah belek The Stars tu

    ReplyDelete
  8. Senang lepas nie kalau nak top up stok BBW.. cari Linda ja. Servis cepat dan mesra.. memang puashati. Semoga Linda sentiasa dimurahkan rezeki tau.. aamiin.. love you too.. ❤

    ReplyDelete
  9. memnag best barngan bath and body ni..wangi sangat..nanti nak pergi la cari candle..ehee

    ReplyDelete
  10. alamak my feberet brand.. best ke bau yg ni?

    ReplyDelete
  11. wahhh bestnya produk ni tau. dulu suka sgt brg2 dlm ni. wangi2 semua... heheh skrg pakai mane yg hadoo je.

    ReplyDelete
  12. tk pernh try lagi product dr Bath & Body Works..nanti nk try la

    ReplyDelete
  13. Wah! Ramai yg cx tgk pakai Bbw ni. Cx tak pernah lagi. Best eh kak? Nanti cx pon nak try la. Kot berkenan.

    ReplyDelete
  14. Wah nak pergi jugalah tengok harga mampu milik boleh dibeli... Thank you Mummy share info seronok costumer-costumer mummy yea. Murah rezeki Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  15. Wah untung client akak dapat gift bbw. Produk ni memang wangi kan.

    ReplyDelete
  16. Alahai comelnya produk2 dia..tak dan nak masuk2 lagi kedainya

    ReplyDelete
  17. Wah.. semangat mummy.. Sambil beli untuk diri sendiri siap berniaga sekali.. baguslah mummy.. ada hadiah juga untuk cliet.. semoga bisnes mummy akan berkembang dengan lebih berjaya..

    ReplyDelete
  18. Bestnya jadi client aia awak.. Hehheheheh.. Untung duorg

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -