2 Kapsul Sehari Dengan Pynocare Mengatasi Masalah Kulit Tona Tak Sekata

2 Kapsul Sehari Dengan Pynocare Mengatasi Masalah Kulit Tona Tak Sekata -  2 kapsul Pynocare , 2 kapsul Pynocare ! Yes ...setiap hari m...

2 Kapsul Sehari Dengan Pynocare Mengatasi Masalah Kulit Tona Tak Sekata -  2 kapsul Pynocare, 2 kapsul Pynocare ! Yes ...setiap hari mummy makan 2 kapsul Pynocare untuk kulit mummy. Bukan kulit muka sahaja nak kena elok ye ! Kulit satu badan pun, nak kena elok. Biasanya, kebanyakan wanita (wanitalah yang suka jaga bab kecantikan ni kan) akan menjaga kulit waja atau kulit muka je. Part tu je lah, yang waniata jaga bagi cantik. Apooo? Dah ada Pynocare untuk cantikkan kulit satu badan. Tak kan nak cantik di muka sahaja ! 

2 Kapsul Sehari Dengan Pynocare Mengatasi Masalah Kulit Tona Tak Sekata



Pynocare ini antara suplemen yang sangat mummy suka. Sebab apa? Sebab Pynocare ni bukan mengatasi masalah kulit tona yang tak sekata tau ! Malah ianya bertindak sebagai perlindungna UV, combat melasma, serta bertindak sebagai pemutihan.

Lagi best Pynocare ini ada pembentukan kolagen dalam badan. Banyak fungsinya tau ! Hanya 2 Kapsul Sehari Dengan Pynocare Mengatasi Masalah Kulit Tona Tak Sekata

SIAPA YANG SESUAI AMBIL PYNOCARE

Pynocare ini sesuai di ambil oleh :-
1. Individu yang mempunyai masalah jeragat atau pigmentasi.
2. Individu yang mempunyai masalah warna kulit yang tidak sekata/kulit kusam.
3. Individu yang menginginkan kulit yang cerah/putih dan gebu.
4. Individu yang mempunyai masalah kulit kering.
5. Serta kulit yang berjerawat/berparut.
6. Individu yang inginkan kulit wajah yg tegang dan kelihatan muda.
7. Individu yang ingin kurang kedutan di muka dan mengecilkan liang pori.

2 Kapsul Sehari Dengan Pynocare Mengatasi Masalah Kulit Tona Tak Sekata -  2 kapsul Pynocare, 2 kapsul Pynocare ! Yes ...setiap hari mummy makan 2 kapsul Pynocare untuk kulit mummy. Bukan kulit muka sahaja nak kena elok ye ! Kulit satu badan pun, nak kena elok. Biasanya, kebanyakan wanita (wanitalah yang suka jaga bab kecantikan ni kan) akan menjaga kulit waja atau kulit muka je. Part tu je lah, yang waniata jaga bagi cantik. Apooo? Dah ada Pynocare untuk cantikkan kulit satu badan. Tak kan nak cantik di muka sahaja !     2 Kapsul Sehari Dengan Pynocare Mengatasi Masalah Kulit Tona Tak Sekata      Pynocare ini antara suplemen yang sangat mummy suka. Sebab apa? Sebab Pynocare ni bukan mengatasi masalah kulit tona yang tak sekata tau ! Malah ianya bertindak sebagai perlindungna UV, combat melasma, serta bertindak sebagai pemutihan.  Lagi best Pynocare ini ada pembentukan kolagen dalam badan. Banyak fungsinya tau ! Hanya 2 Kapsul Sehari Dengan Pynocare Mengatasi Masalah Kulit Tona Tak Sekata  SIAPA YANG SESUAI AMBIL PYNOCARE Pynocare ini sesuai di ambil oleh :- 1. Individu yang mempunyai masalah jeragat atau pigmentasi. 2. Individu yang mempunyai masalah warna kulit yang tidak sekata/kulit kusam. 3. Individu yang menginginkan kulit yang cerah/putih dan gebu. 4. Individu yang mempunyai masalah kulit kering. 5. Serta kulit yang berjerawat/berparut. 6. Individu yang inginkan kulit wajah yg tegang dan kelihatan muda. 7. Individu yang ingin kurang kedutan di muka dan mengecilkan liang pori.   KENAPA MUMMY AMBIL PYNOCARE  Kenapa mummy ambil Pynocare dan percayakan produk ini.  Pertamanya, Pynocare ni adalah produk yang HALAL ! Penting bab HALAL ini jika kita seorang Muslim. Betul, tak. So, mummy dah tahu ianya ada sijil HALAL. Maka, tak risau lah mummy consume nya !  Pynocare ni ada kajian klinikal dari HUKM, iaitu  76% kadar pencerahan kulit dan penurunan ketara pigmentasi selama 8 minggu  Spin Control Institute, France pula, dari kajaian mereka 85% kadar pengecilan pigmentasi dan pencerahan kulit dalam 12 minggu.  Tiada kesan sampingan yang memudaratkan.  Testimoni Pynocare  Testimoni Pynocare ini mummy dapati dari hasil teguran akwan-kawan sahaj. Mummy baru makan dalam 2 minggu Pynocare ni, ramai dah tegur kata kulit mummy bersih. Padahal kawan mummy tu.... dekat sebulan tak jumpa. Alhamdulillah, terima kasih Pynocare !   Perubahan ketara mungkin dapat dilihat perubahan kulit dalam masa 2 hingga 3 bulan setelah mengambil Pynocare bergantung kepada warna kulit, size pigmentasi dan tona kulit.  Macam kulit mummy ni, tak berapa banyak sangat pigmentasi. Tapi umur menghampiri 40 tahun ni, pigmentasi senang menjelma. So, memang nak kena cegah dari awal !  Keberkesanan mungkin berlainan bagi setiap wanita atas sebab perbezaan kulit.          Dalam setiap kotak ini, mengandungi 50 kapsul Pynocare. Cukup hampir sebulan boleh makan.  Bahan apa yang ada dalam Pynocare?  Jom kita tengok kandungan yang ada dalam Pynocare ini.....     Ekstrak Kulit Kayu Pain Maritim Perancis   - kaya dengan procyanidin oligomerik (OCPs) dan bioflavonoid yang berfungsi sebagai antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas.  - berupaya membentuk lebih banyak struktur antioksidan dengan mengitar semula vitamin C dan menghasilkan vitamin E.      Vitamin C  - merupakan antioksidan semulajadi  - melindungi kulit daripada UVA, UVB dan cahaya yang boleh dilihat  - menghalang penghasilan dan pembentukan melanin  - bekerjasama dengan vitamin E    Ekstrak D.Salina  - membekalkan sumber semulajadi yang kaya dengan karotenoid, beta karotena  - merupakan antioksidan semulajadi yang melindungi membran sel dari pengoksidaan lipid dan kerosakan yang disebabkan oleh cahaya UV      Vitamin E  - sebagai antioksidan larut lemak utama yang menghalang pengoksidaan lipid dan menhapuskan radikal bebas  - memberi perlindungan UV serta mengurangkan kesan kesan foto penuaan    Berapa harga sekotak Pynocare ini? Harga sekotak Pynocare ini, dalam RM200++ tapi sekarang banyak farmasi tengah sale. Boleh dapatkan pada harga bawah RM200. Ha..apa lagi jomsss le shopping :)    Di mana boleh dapatkan suplemen Pynocare ini? Ha...korang boleh walk in ke mana-mana farmasi terkemuka atau boleh juga buat pembelian online di :-      Lazada : http://Biolife.2.vu/Lazada-Pynocare  CARiNG : http://Biolife.2.vu/CARiNG-Pynocare  Watsons : http://Biolife.2.vu/Watsons-Pynocare


KENAPA MUMMY AMBIL PYNOCARE


Kenapa mummy ambil Pynocare dan percayakan produk ini.

Pertamanya, Pynocare ni adalah produk yang HALAL ! Penting bab HALAL ini jika kita seorang Muslim. Betul, tak. So, mummy dah tahu ianya ada sijil HALAL. Maka, tak risau lah mummy consume nya !

Pynocare ni ada kajian klinikal dari HUKM, iaitu  76% kadar pencerahan kulit dan penurunan ketara pigmentasi selama 8 minggu

Spin Control Institute, France pula, dari kajaian mereka 85% kadar pengecilan pigmentasi dan pencerahan kulit dalam 12 minggu.

Tiada kesan sampingan yang memudaratkan.

Testimoni Pynocare

Testimoni Pynocare ini mummy dapati dari hasil teguran akwan-kawan sahaj. Mummy baru makan dalam 2 minggu Pynocare ni, ramai dah tegur kata kulit mummy bersih. Padahal kawan mummy tu.... dekat sebulan tak jumpa. Alhamdulillah, terima kasih Pynocare !


Perubahan ketara mungkin dapat dilihat perubahan kulit dalam masa 2 hingga 3 bulan setelah mengambil Pynocare bergantung kepada warna kulit, size pigmentasi dan tona kulit.

Macam kulit mummy ni, tak berapa banyak sangat pigmentasi. Tapi umur menghampiri 40 tahun ni, pigmentasi senang menjelma. So, memang nak kena cegah dari awal !


Keberkesanan mungkin berlainan bagi setiap wanita atas sebab perbezaan kulit.


2 Kapsul Sehari Dengan Pynocare Mengatasi Masalah Kulit Tona Tak Sekata -  2 kapsul Pynocare, 2 kapsul Pynocare ! Yes ...setiap hari mummy makan 2 kapsul Pynocare untuk kulit mummy. Bukan kulit muka sahaja nak kena elok ye ! Kulit satu badan pun, nak kena elok. Biasanya, kebanyakan wanita (wanitalah yang suka jaga bab kecantikan ni kan) akan menjaga kulit waja atau kulit muka je. Part tu je lah, yang waniata jaga bagi cantik. Apooo? Dah ada Pynocare untuk cantikkan kulit satu badan. Tak kan nak cantik di muka sahaja !     2 Kapsul Sehari Dengan Pynocare Mengatasi Masalah Kulit Tona Tak Sekata      Pynocare ini antara suplemen yang sangat mummy suka. Sebab apa? Sebab Pynocare ni bukan mengatasi masalah kulit tona yang tak sekata tau ! Malah ianya bertindak sebagai perlindungna UV, combat melasma, serta bertindak sebagai pemutihan.  Lagi best Pynocare ini ada pembentukan kolagen dalam badan. Banyak fungsinya tau ! Hanya 2 Kapsul Sehari Dengan Pynocare Mengatasi Masalah Kulit Tona Tak Sekata  SIAPA YANG SESUAI AMBIL PYNOCARE Pynocare ini sesuai di ambil oleh :- 1. Individu yang mempunyai masalah jeragat atau pigmentasi. 2. Individu yang mempunyai masalah warna kulit yang tidak sekata/kulit kusam. 3. Individu yang menginginkan kulit yang cerah/putih dan gebu. 4. Individu yang mempunyai masalah kulit kering. 5. Serta kulit yang berjerawat/berparut. 6. Individu yang inginkan kulit wajah yg tegang dan kelihatan muda. 7. Individu yang ingin kurang kedutan di muka dan mengecilkan liang pori.   KENAPA MUMMY AMBIL PYNOCARE  Kenapa mummy ambil Pynocare dan percayakan produk ini.  Pertamanya, Pynocare ni adalah produk yang HALAL ! Penting bab HALAL ini jika kita seorang Muslim. Betul, tak. So, mummy dah tahu ianya ada sijil HALAL. Maka, tak risau lah mummy consume nya !  Pynocare ni ada kajian klinikal dari HUKM, iaitu  76% kadar pencerahan kulit dan penurunan ketara pigmentasi selama 8 minggu  Spin Control Institute, France pula, dari kajaian mereka 85% kadar pengecilan pigmentasi dan pencerahan kulit dalam 12 minggu.  Tiada kesan sampingan yang memudaratkan.  Testimoni Pynocare  Testimoni Pynocare ini mummy dapati dari hasil teguran akwan-kawan sahaj. Mummy baru makan dalam 2 minggu Pynocare ni, ramai dah tegur kata kulit mummy bersih. Padahal kawan mummy tu.... dekat sebulan tak jumpa. Alhamdulillah, terima kasih Pynocare !   Perubahan ketara mungkin dapat dilihat perubahan kulit dalam masa 2 hingga 3 bulan setelah mengambil Pynocare bergantung kepada warna kulit, size pigmentasi dan tona kulit.  Macam kulit mummy ni, tak berapa banyak sangat pigmentasi. Tapi umur menghampiri 40 tahun ni, pigmentasi senang menjelma. So, memang nak kena cegah dari awal !  Keberkesanan mungkin berlainan bagi setiap wanita atas sebab perbezaan kulit.          Dalam setiap kotak ini, mengandungi 50 kapsul Pynocare. Cukup hampir sebulan boleh makan.  Bahan apa yang ada dalam Pynocare?  Jom kita tengok kandungan yang ada dalam Pynocare ini.....     Ekstrak Kulit Kayu Pain Maritim Perancis   - kaya dengan procyanidin oligomerik (OCPs) dan bioflavonoid yang berfungsi sebagai antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas.  - berupaya membentuk lebih banyak struktur antioksidan dengan mengitar semula vitamin C dan menghasilkan vitamin E.      Vitamin C  - merupakan antioksidan semulajadi  - melindungi kulit daripada UVA, UVB dan cahaya yang boleh dilihat  - menghalang penghasilan dan pembentukan melanin  - bekerjasama dengan vitamin E    Ekstrak D.Salina  - membekalkan sumber semulajadi yang kaya dengan karotenoid, beta karotena  - merupakan antioksidan semulajadi yang melindungi membran sel dari pengoksidaan lipid dan kerosakan yang disebabkan oleh cahaya UV      Vitamin E  - sebagai antioksidan larut lemak utama yang menghalang pengoksidaan lipid dan menhapuskan radikal bebas  - memberi perlindungan UV serta mengurangkan kesan kesan foto penuaan    Berapa harga sekotak Pynocare ini? Harga sekotak Pynocare ini, dalam RM200++ tapi sekarang banyak farmasi tengah sale. Boleh dapatkan pada harga bawah RM200. Ha..apa lagi jomsss le shopping :)    Di mana boleh dapatkan suplemen Pynocare ini? Ha...korang boleh walk in ke mana-mana farmasi terkemuka atau boleh juga buat pembelian online di :-      Lazada : http://Biolife.2.vu/Lazada-Pynocare  CARiNG : http://Biolife.2.vu/CARiNG-Pynocare  Watsons : http://Biolife.2.vu/Watsons-Pynocare


Dalam setiap kotak ini, mengandungi 50 kapsul Pynocare. Cukup hampir sebulan boleh makan.

Bahan apa yang ada dalam Pynocare?

Jom kita tengok kandungan yang ada dalam Pynocare ini.....


Ekstrak Kulit Kayu Pain Maritim Perancis 
- kaya dengan procyanidin oligomerik (OCPs) dan bioflavonoid yang berfungsi sebagai antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas.
- berupaya membentuk lebih banyak struktur antioksidan dengan mengitar semula vitamin C dan menghasilkan vitamin E.


Vitamin C
- merupakan antioksidan semulajadi
- melindungi kulit daripada UVA, UVB dan cahaya yang boleh dilihat
- menghalang penghasilan dan pembentukan melanin
- bekerjasama dengan vitamin E

Ekstrak D.Salina
- membekalkan sumber semulajadi yang kaya dengan karotenoid, beta karotena
- merupakan antioksidan semulajadi yang melindungi membran sel dari pengoksidaan lipid dan kerosakan yang disebabkan oleh cahaya UV


Vitamin E
- sebagai antioksidan larut lemak utama yang menghalang pengoksidaan lipid dan menhapuskan radikal bebas
- memberi perlindungan UV serta mengurangkan kesan kesan foto penuaan

Berapa harga sekotak Pynocare ini? Harga sekotak Pynocare ini, dalam RM200++ tapi sekarang banyak farmasi tengah sale. Boleh dapatkan pada harga bawah RM200. Ha..apa lagi jomsss le shopping :)

Di mana boleh dapatkan suplemen Pynocare ini? Ha...korang boleh walk in ke mana-mana farmasi terkemuka atau boleh juga buat pembelian online di :-



Baca Ini Juga


5 comments

  1. Berita baik untuk yang mengalami pigmentasi kan....boleh la start consume dah

    ReplyDelete
  2. Pengambilan suplemen yang mudah untuk skincare yang cantik. Tgh cuba juga amalkan pynocare ni

    ReplyDelete
  3. akak ada byk jeragat ni mesti sesuai utk akak

    ReplyDelete
  4. Lepas pantang nanti baru saya makan. Sekarnag hold dulu.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -