VIRAL HELLO KITTY CARRIER DI McDonald’s Malaysia

VIRAL HELLO KITTY CARRIER DI McDonald’s Malaysia - Daddy bebudak ni, kerja hakikinya kalau busy. Betul-betul busy.. Memang busy tahap maks...

VIRAL HELLO KITTY CARRIER DI McDonald’s Malaysia - Daddy bebudak ni, kerja hakikinya kalau busy. Betul-betul busy.. Memang busy tahap maksimum. Kalau kerja dah slow down, tak busy... mula lah. Tak keruan pulak hehe. So, bagus juga bila daddy busy dengan kerja. Cumanya tu lah, mummy penat sket lah kalau daddy tak ada rumah. Cerita pasal busy. Pagi tadi daddy balik kerja waktu Subuh. Tak tahu lah bebudak ni semua pun bangun Subuh. Awal pulak bangun time cuti sekolah. Pffffttt.. Kalau hari sekolah, liat nak mateyyy bangun. 

VIRAL HELLO KITTY CARRIER DI McDonald’s Malaysia 



Pagi tu, daddy terus hulurkan sorang satu tempat letak makanan VIRAL HELLO KITTY CARRIER DI McDonald’s Malaysia. Mummy tahu berita Hello Kitty Carrier ni semalam, agak viral story dia.. gila nak mateyyy jugak lah. Ramai beli berkotak-kotak. Semalam, mummy memang tak fokus pun pada benda alah ni 

Mummy sebenarnya, pening barang dalam rumah sangat lah banyak. So, time tuk minimalist sebenarnya hahaha. 

Tup.. Tup.. Pagi ni.. Daddy beli jiwa anak-anak. 

Anak-anak pun blurrrr.. Apa ni, daddy? Hahaha. 


Sebelum mummy, keluar bekerja pagi ni. Mummy layan jiwa anak-anak untuk unboxing. Alhamdulillah memasing happy. 

VIRAL HELLO KITTY CARRIER DI McDonald’s Malaysia ni daddy belikan 2 pcs. Satu untuk Dhia dan satu lagi tu bukan untuk Dzal.

Untuk sepupu Dhia yang perempuan tu. Bella duduk rumah Tok Mak cuti sekolah ni. Dia pun rajin, so daddy belanja satu untuk Bella share dengan Rayyan jugak.

Boleh tahan harga carrier ni. Dalam RM29.90 dan kena beli dengan any Value Meals dari McD.

Tapi, Hello Kitty brand ni pun, sebenarnya memang boleh tahan harga dia. 

Mummy masih ngat sewaktu kami pi ke Johor Bahru. Hello Kitty Town, dalam tu ada jual macam-macam merchandise. Harga memang mahal sangat. 

So, RM29.90 sebenarnya mampu milik bagi peminat Hello Kitty. 

All the best bagi yang nak dapatkannya...... 

Okay bawah ni, video YouTube mummy untuk unboxing carrier Hello Kitty ni. Video ala-ala Live tanpa edit uolss hehe




Baca Ini Juga


8 comments

  1. pandai daddy beli jiwa anak2 kann...Dhia yg paling happy ni kan...

    ReplyDelete
  2. Teringin juga satu sebenarnya tapi sini tak ada mcd.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. balik kg dah baru tau ada pasai ni. mmg xdapat la try

    ReplyDelete
  4. Seronok lah dapat Hello kitty viral ni.

    ReplyDelete
  5. mmg agak viral lah benda ni dalam 2-3 hari ni....

    ReplyDelete
  6. Semalam penuh timeline fb dengan hello kitty carrier ni. Ramai beli. Saya tengok jela xde perasaan

    ReplyDelete
  7. cantik sgt. pakkal la xde anak pompuan kalau x dah pegi beli dah

    ReplyDelete
  8. viral.
    trending.
    hu hu hu beli utk jual balik pun ada ekk.
    sib baik aida tak brape mua kan anak2 dgn merchandise sebegini, alin.
    diorang pun x brape amik perhatian :)
    ikut hati, mcm nak grab 1. tapi tu la, batalkan hasrat.
    nanti-nanti akan jadik tukun tiruan kat rumah ni. kerap dah gitu :)
    tapi, diakui la comel carrier ni. berbaloi lah beli utk anak2.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -