20% DISKAUN KFC

20% DISKAUN KFC - Sejak KFC ada diskaun 20% ni, memang kalau anak nak makan KFC tu, mummy akan ON je. Lagi pun, bukan hari-hari dorang mak...

20% DISKAUN KFC - Sejak KFC ada diskaun 20% ni, memang kalau anak nak makan KFC tu, mummy akan ON je. Lagi pun, bukan hari-hari dorang makan KFC. Seminggu sekali atau dua minggu sekali je. Dah mummy pun keluar bekerja Isnin hingga Jumaat dekat Maghrib baru balik rumah,kan. Hujung minggu, wajiblah family time.

20% DISKAUN KFC



Ni bulan lepas punya cerita daaaa..hahaha. Baru sempat nak update. Sorry guys...! APA pun, update juga,kan !Cerita pasal KFC... Macam biasa lah, kalau ke KFC ni,mummy akan beli 5 ketul ayam je. Tapi, kalau daddy depa pi beli KFC ..huhu paling sket 9 ketul dia pi beli hehe. Pastu tak habis, dah sejuk budak-budak ni, kadang-kadang tak nak makan dah !.

So, weekend 17 Nov (tengok date resit..hehe) mummy beli 1 set dinner plate dan 1 set snack plate. Total 5 ketul ayam. Sorang seketul je ! Cukup lah. Buat makan ringan-ringan je. Balik rumah tu, mummy akan masak lagi lelain foods. Budak-budak ni, dopolohpatjam makan je...kejenya..

Jimatlah RM6-7 untuk sekali beli. Oklahkan ! Macam mana nak jimat? Mummy gunakan TouchNGo eWallet je. 





Favorite anak-anak original flavor dan drumstick. Nasib baik kami datang awal dalam 11 pagi, customers kat KFC TTDI Groove Kajang tak ramai lagi. So, depa layan je permintaan kaminak semua drumstick kekeke.

Terima kasih awak-awak di KFC TTDI Groove Kajang !

Baca Ini Juga


5 comments

  1. Seronok anak-anak dapat makan KFC ni

    ReplyDelete
  2. Rehat ni nak makan KFCla..tetiba teringin bila tgok entry ni..sedapnyaaa...

    ReplyDelete
  3. kfc = all time feveret.
    ayam nyer is the best lah :)
    ijat pantang la ditanya, "nak makan mana?".
    pasti dijawabnya kfc.

    ReplyDelete
  4. Saya ni entah bila nak start shopping guna touchngo e wallet. Memang banyak jimat kan kak

    ReplyDelete
  5. Memang best guna touch n go e wallet ini.. diskaun dapat kalau guna kat speedmart atau Tf dapat cashback.. memang best..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -