BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI

BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI - Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Entri ni, merupakan checklists terakhir untuk...

BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI - Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Entri ni, merupakan checklists terakhir untuk persiapan sekolah Dhia. Pakaian sekolah Dhia untuk sekolah kebangsaan dan sekolah agama dah ssettled ! Misi seterusnya, ialah untuk mencari kasut hitam Dhia. Oleh kerana Dhia akan masuk darjah satu dan akan bersekolah di 2 sesi (pagi / petang) dan ada aktiviti sukan untuk kedua sekolahnya. Maka, Dhia perlu ada beberapa pasang kasut. Baru-baru ini, mummy jalan-jalan di Tesco Ara Damansara (selesa, tak crowded) dan mummy terus singgah ke kedai kasut jenama Bata. BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI

BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI

BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI, Iye, memang mummy suka ke Bata. Lelagi, hujung tahun ni ada banyak promosi BACK TO SCHOOL. Rugilah kalau tak grab, kan ! Selain promosi yang banyak di BATA, Bata ada keluarkan kasut baharu. Kasut sekolah Bata yang terbaharu ini adalah anti bakteria. Ha..macam menarikkan. 

BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI

BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI

BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI

Sesi mencuba saiz kasut hitam sekolah anak-anak. Nak ikutkan..mummy nak beli kasut hitam Dhia je. Tup..tup Dzal pun nak jugak kasut hitam baharu. Okaylah, kita belilah semua kasut hitam untuk anak-anak hari ini. Kitorang semestinya BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA yang terbaharu. Yang dutanya angkasawan pertama Malaysia, Dato Dr. Sheikh Muszaphar Shukor

BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI


BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA ni mummy suka sebab ianya hadir dengan dua rekaan yang dibuat dengan bahan hidup semula jadi berasaskan kekuatan bakteria tumbuhan bagi mengawal bau peluh.

BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI

Bahan revolusioner itu mampu menghapuskan 99% bau yang menyebabkan bakteria bagi kesegaran kaki sepanjang hari. 

Kesemua jenis kasut ini telah diuji makmal bagi perlindungan dan prestasi maksimum pada pemakainya.

BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI

BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI

Bersifat ringan, tapak grip !

BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI

BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI

BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI

Memang stylo !

BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI

BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI

Jom ke sekolah dengan kasut KASUT SEKOLAH HITAM BATA  ANTI BAKTERIA 

PROMOSI HEBAT BATA KE SEKOLAH 2020

Apa lagi yang best promosi kembali ke sekolah tahun 2020? Ha..kalau korang nak tahu. Memang banyak gila promosi yang sedang berlangsung di BATA sehingga 5 Januari 2020 (selagi stok masih ada). Antara promosi yang hebat di BATA ialah

1. Beli 2 pasang kasut BATA pada harga RM79

BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI

Disini, korang boleh jimat banyak. Terus boleh beli kasut untuk 2 sesi persekolahan anak. Harga untuk sepasang hampir cecah RM50 jugak tu.

2. Beli kasut hitam, PERCUMA kasut putih BATA

BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI

Dengan setiap pembelian kasut hitam, akan dapat sepasang kasut putih. Bolehlah buat kasut jalan atau kasut sukan anak. Mak aiii berganda jimat dah ni !

3. Beli 2 pasang kasut hitam, boleh beli beg sekolah pada harga RM49
Setiap pembelian 2 pasang kasut, korang boleh beli beg sekolah pada harga RM49. Manakala harga asalanya ialah RM70. Kualiti beg ni, mummy dah tengok. Memang sangat berkualiti !

BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI

4. PERCUMA SoundPod BATA dengan setiap pembelian RM150 ke atas
Oleh kerana mummy banyak berhabis di kedai kasut BATA almost RM200 untuk beli kasut anak-anak, stokin anak-anak dan kasut wedges mummy (sempat tu ha..hehe). Mummy entitled untuk dapatkan SoundPod BATA secara PERCUMA. 

SoundPod BATA ini adalah limited edition, selagi stok masih ada. Di datangi dengan 3 pilihan warna merah, hitam dan putih. 

BATA KASUT SEKOLAH HITAM ANTI BAKTERIA PILIHAN KAMI


Tak rugi shopping beratus-ratus di BATA . Sebab apa? Sebab mummy ahli kelab BATA. Setiap 150 point mummy akan dapat voucher RM5. Kalau korang nak jadi 

Untuk maklumat lanjut tentang BATA, promosi terkini, BATA club (keahlian BATA) ataupun shopping online. Korang boleh layari ke :


Website : www.bata.com.my

Baca Ini Juga


7 comments

  1. Sekarang ada combo kan..2 pasang RM79, semalam beli yang lain untuk kakak Dania sebab yg combo tu dah takde size..

    ReplyDelete
  2. kasut bata mmg tk lauk dr dlu...ada promo tu

    ReplyDelete
  3. bata mmg selesa sejak akak kecil lagi dah ada. brand yg dipercayai

    ReplyDelete
  4. wah...da start yek guna kasut sekolah warna hitam.

    ReplyDelete
  5. Wah.. Stylo nya anak-anak mummy..

    ReplyDelete
  6. Ala dah ada kasuy sekolah untuk anak anak. Kalau tahu ada lromosi baik tunggu dan beli kat bata je

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -