Kalendar 2020 dan Diary 2020 untuk Client AIA

Kalendar 2020 dan Diary 2020 untuk Client AIA - Assalamualaikum dah Disember 2019. Bermakna, kita dah di penghujung tahun. Dan menghampiri ...

Kalendar 2020 dan Diary 2020 untuk Client AIA - Assalamualaikum dah Disember 2019. Bermakna, kita dah di penghujung tahun. Dan menghampiri tahun baru iaitu tahun 2020. Apa wawasan 2020 korang? Wawasan 2020 mummy, nak spread more love, sharing kebaikan. Gittewwww ko! 

Kalendar 2020 dan Diary 2020 untuk Client AIA


Tak payah tunggu tahun 2020, mummy dah start tahun ni sebenarnya 🥰 setiap client / customers mummy tak kira lah AIA ke.. door gifts murah ke. Semua akan di berikan hadiah. Yang penting client AIA mummy lah kan. Barang siapa sign up any package dapat lah Kalendar 2020 dan Diary 2020 AIA. 

Kalendar 2020 dan Diary 2020 untuk Client AIA ni agen tak dapat free tau. Kena beli uols.. Demi client AIA kesayangan mummy. Apalah sangat kan.. 

Ada banyak jenis diary dan calendar. Mummy beli ikut suka. Tapi, memang lawa Kalendar 2020 dan Diary 2020 AIA






Hampir 90% client mummy dah dapat, ada baki 10% untuk mummy jumpa face to face berikan
Kalendar 2020 dan Diary 2020 untuk Client AIA mummy.

Pocket Calendar 2020

Mana tak sempat jumpa, kita pos je

Sambung bekerja

Rezeki client baru untuk bulan Disember, sign up je dengan mummy.. terus bagi diary AIA 2020

Sambung lagi delivery ke 2 clients


Fuh, ada lagi client yang belum dapat. Gigih nak. Siapkan penghantaran. 

Dan, ada extra juga untuk new client. 1st come, 1st serve. Sebab stock pun dah low. 

Tapi, kalau habis mana tak sempat dapat hat AIA. Mummy akan gantikan dengan yang lain juga. 

As usual, hadiah tetap ada untuk semua client dan customers mummy hehe.

Yang nak jadi client mummy, boleh wasap terus ke http://www.wasap.my/60126460421/medicalcard

Baca Ini Juga


9 comments

  1. salam kenal..
    seronok sesiapa yang dapat tu..

    ReplyDelete
  2. untunglah client Mummy. Ammi pun subscribe insurance AIA gak. Agent ammi dah undur diri. skrg ni byr direct sendiri.

    ReplyDelete
  3. a'ah la.
    lom dpt diari rasmi lagi ni.
    penting!
    mcm2 nak catit nanti.

    ReplyDelete
  4. Cantiklah kalender tahun baru 2020 tu... merah tu tema AIA kan!

    ReplyDelete
  5. Waaaa cantiknya calender ngn planner tu.

    ReplyDelete
  6. Eah cantik diary dan kalendar 2020 AIA

    ReplyDelete
  7. Cantiknya kalender tu.. Suka warna merah..

    ReplyDelete
  8. Cantik dairy tu Linda.. kalender pun menarik warna merah..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -