Merry Christmas! Layan Deko Krismas di AEON MALL Shah Alam

Merry Christmas! Layan Deko Krismas di AEON MALL Shah Alam. Selamat bercuti semua. Korang ke mana tu? Seriously, cuti Dec ni kami tak ke ma...

Merry Christmas! Layan Deko Krismas di AEON MALL Shah Alam. Selamat bercuti semua. Korang ke mana tu? Seriously, cuti Dec ni kami tak ke mana. Meaning tak outstation. Jalan-jalan dalam Selangor KL je. Pun anak happy to the max dah hehe. Okay lah kan. Anak-anak kami suka layan dekorasi Krismas. Semua shopping mall sekarang ni, kalau musim perayaan besar mesti ada dekorasi yang cantik. 

Merry Christmas! Layan Deko Krismas di AEON MALL Shah Alam



Sempena Merry Christmas! Kami layan Deko Krismas di AEON MALL Shah Alam. Cantik, lawa dan jenuh jadi photographer kepada anak-anak 不 hehe. Sakan lah depa nak posing sana sini. 

Jom.. Layan gambar-gambar kami sempena cuti Krismas




Dzal posing



Dhia posing




Dzal posing lagi




Dhia dan Dzal depan pokok Krismas 



Mummy dgn Dzal






Pintu pun lawoo






Sebenarnya semua ni kebetulan je, bukan sebab deko ni kami datang sini. 

Anak-anak kami suka nak pi makan Boat Noodle. Paling dekat AEON Shah Alam je la.. 

So, dah makan.. Jalan - Jalan dalam AEON tengok deko lawa.. Ajommm aje  layan Deko cantik gini hehehe. 



Baca Ini Juga


7 comments

  1. Cantiknya deko.. memang harus lah singgah ambik gambar kan buat kenangan..

    ReplyDelete
  2. cantiknya..masa nieyl bercuti di KL hari tu sempat gi KLCC , sana pun cantik juga kadang² ada salji turun hehehe

    ReplyDelete
  3. Memang cantik deko nya... Memang tak hairan lah kanak-kanak terjatuh suka.. Kita yang dewasa ni pun suka kan..

    ReplyDelete
  4. Kalau kat shopping mall memang paling meriah la kan deco christmas, semua mall berlumba2 buat deco siapa paling cantik

    ReplyDelete
  5. Cantiknya dekorasi krismas dekat aeon Mall ni

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -