PROJEK TADIKA KEMAS DZAL D. I. Y FRAME GAMBAR KELUARGA

PROJEK TADIKA KEMAS DZAL D. I. Y FRAME GAMBAR KELUARGA   - Assalamualaikum dan Selamat sejahtera. As usual tadika KEMAS anak memang banyak ...

PROJEK TADIKA KEMAS DZAL D. I. Y FRAME GAMBAR KELUARGA  - Assalamualaikum dan Selamat sejahtera. As usual tadika KEMAS anak memang banyak aktiviti atau kerja sekolah melibatkan ibu bapa. Ngam-ngam settle hal Daim tak sihat, Daim sihat dan settle bercuti. Cikgu Whatsapp di group mengatakan ada kerja sekolah yang perlu di siapkan dalam masa 3 hari. Perghhhhh..Mummy sejenis tak kreatif. Ampun.... Memang serahkan pada daddy je lah. 

PROJEK TADIKA KEMAS DZAL D. I. Y FRAME GAMBAR KELUARGA 


So, daddy lah yang buat kerja PROJEK TADIKA KEMAS DZAL D. I. Y FRAME GAMBAR KELUARGA mummy tak ada gambar daddy buat frame pun.. sebab jaga anak-anak supaya tak kacau daddy. Nak harap daddy snap picture masa buat. Huhu mimpi je lah.... Hehehe



Tadaaa.. Ni lah hasil PROJEK TADIKA KEMAS DZAL D. I. Y FRAME GAMBAR KELUARGA by daddy hahaha.

Cuma part gambar tu je lah, mummy print pepagi buta sebelum anak pi sekolah. Tu je lah, kerja mummy untuk PROJEK TADIKA KEMAS DZAL D. I. Y FRAME GAMBAR KELUARGA 

Nasib baik rumah Kitorang ada beli wireless printer dan kertas khas untuk print gambar pun.. Kertas semua tu, memang beli sesiap (kertas stiker sebenarnya). Kertas siap binding, semua pun ready gak hahaha. Kemahen awal tahun borong stationery hihihi. 

Memang rezeki anak juga semua ni, asbab beli wireless printer aritu hehehe. 

Gambar pilihan PROJEK TADIKA KEMAS DZAL D. I. Y FRAME GAMBAR KELUARGA, Dzal yang pilih sendiri nak gambar keluarga yang berbaju hitam Kuning (gambar masa bercuti di Berjaya Tioman) . 

Okay lah, mummy hormati keputusan anak. Mummy memang suka bagi anak buat decision sendiri. Biar dari kecil, ada sifat boleh 'buat keputusan'. So far, pilihan Dzal not bad. Pandai pilih gambar yang di kehendaki oleh cikgu.

Selesai PROJEK TADIKA KEMAS DZAL D. I. Y FRAME GAMBAR KELUARGA.. Legaaaaa..

Tunggu pulak apa next projek sekolah anak. Biasanya memang akan sentiasa je ada hehehe

Baca Ini Juga


7 comments

  1. wah...seronoknya buat home work dgn anak2.

    ReplyDelete
  2. waalaikumussalam. unik dan menarik frame tu. dalam hati ada taman ni, bunga2 ^_^

    ReplyDelete
  3. Cantik frame gambar tu. Bagus sekolah Dzal adakan aktiviti kreatif macam ni bagi anak anak seronok.

    ReplyDelete
  4. Cantik dan sweet.. pandai Dzal pilih gambar..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -