PERSIAPAN SEKOLAH NORMA BARU SOP COVID-19

PERSIAPAN SEKOLAH NORMA BARU SOP COVID-19 - Bulan depan 1 Julai, Dzal dah masuk ke sesi persekolahan norma baru mengikut SOP COVID-19. Ser...

PERSIAPAN SEKOLAH NORMA BARU SOP COVID-19 - Bulan depan 1 Julai, Dzal dah masuk ke sesi persekolahan norma baru mengikut SOP COVID-19. Seram? Risau? Apa perasaan mummy? Mummy okay je, lebih suka lah anak bersekolah. Bab SOP, memang mummy percaya pada kerajaan Malaysia. Negara Malaysia antara negara paling cepat benteras covid-19. Semakin lama, semakin kurang yang positif covid-19 dan juga samakin ke arah zero (0) Kematian di sebabkan covid-19. So, apa yang kerajaan cadangkan mummy setuju sahaja. Ada juga di kalangan kenalan mummy. Tak berani lagi nak hantar anak ke sekolah. Korang macam mana?


PERSIAPAN SEKOLAH NORMA BARU SOP COVID-19




Hand Sanitizer with holder ni memang mummy dah ni lama tahun 2019.kekonon untuk 2020 preparation sekolah anak-anak. 

Masa beli banyak, ada dalam 4 pcs ni. Daddy dok bising gak. Kenapa beli? Buat apa beli? Basuh tangan lagi bagus. Tapi, waktu sekolah bukan boleh sentiasa basuh td angan. Bukan boleh setiap masa keluar kelas. Betul tak? 

Entahlah, mummy ni ada masa, ada 6th sense. Memang tak tahu lah kenapa beli banyak-banyak ntah. 2 untuk Dhia, 2 untuk Dzal hehe. Holder sekali hand sanitizer. 

Ada hikmah rupanya tahun 2020 ni, Covid-19, PKP.. Dan akhirnya, berguna semua ni. Habis? Refill aje dengan hat sanitizer besar tu Haa.. 

Yang botol besar 500ml tu, mummy ada jual juga. Selagi stok masih ada.. RM28. 90 je.. Postage free je hehehe


Mask muka kids pun

Mask muka washable, boleh insert 3 PLY juga. Ni pun dari tahun 2019
















Oleh kerana ramai PM mummy nak holder hand sanitizer cenggini. Mummy open order tak lama lagi. Insyaallah dalam next week 28 Jun 2020 mummy dah ada stock. 

HARGA CARTOON HOLDER HAND SANITIZER 


Harga cartoon holder hand Sanitiser niada 2 harga

1. RM 5 : botol kosong 30ml + holder
2. RM10 : botol dengan hand sanitizer 30ml + holder. 

Hat ni, design limited. Sebab belum open order pun, ada yang dah chop! Hehehe. So, siapa roger dulu. Dia dapat booked dulu lah ye hehehe. 

Nak beli cartoon holder hand sanitizer ni. Boleh wasap https://www.wasap.my/60126460421/holder+sanitizer 

Baca Ini Juga


5 comments

  1. Macam manalah mereka sekolah dalam norma baharu ni ek

    ReplyDelete
  2. Cantik2 holder tu, tu lah kan, risau nak hantar anak, tapi risau juga ketinggalan pelajarannya.

    Follow 599 ;)

    ReplyDelete
  3. cantik² nya akk....
    kalau boleh tulis nama dkt holder tu, nieyl pun nak akk..hehehe

    ReplyDelete
  4. harap semua ibu bapa masing2 belikan utk anak masing2..

    ReplyDelete
  5. hand sanitizer skrg dah jadi keperluan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -