6TH BIRTHDAY DZAL AIDI FIQRY

6TH BIRTHDAY DZAL AIDI FIQRY - HAPPY BIRTHDAY KE 6 TAHUN DZAL ! Anak kedua dan juga sulung lelaki kami. Walau sulun lelaki, tapi Dzal meru...

6TH BIRTHDAY DZAL AIDI FIQRY - HAPPY BIRTHDAY KE 6 TAHUN DZAL ! Anak kedua dan juga sulung lelaki kami. Walau sulun lelaki, tapi Dzal merupakan seorang yang sangat  manja, lembut dan pandai ambil hati kami. Dari kecil, Dzal ini, jenis tak banyak perangai yang boleh buatkan kami pening sangat. Budak yang boleh dengar kata dan boleh di suruh.

Cuma, part touching tu je lah, cepat rasa sedih, simpati orangnya !

Dzal requests nak kek macam Daim. Walau beza beberapa hari je birthday dari Daim. Daddy minta mummy tunaikan juga kehendak Dzal. Oklah nak ! Kek is ON !







HAPPY 6TH BIRTHDAY DZAL


Tapi, bukan keke sahaja tau, Dzal nak kereta mewah (kereta control) hehehe. Bila Daim dengar tentang kereta control. Daim pun mintak lah hadiah juga. Nak lori control huhuhu.

Dah beli 2 hadiah tu, takkan si kakak nak tengok je. Sudahnya, 3 hadiah teruslah daddy kena beli kekekeke. Bertabahlah daddy ye !

Dzal 1 Julai ini akan bersekolah.Oleh kerana dah 6 tahun, nak tak nak..kena lah bagi ke sekolah. Mummy tak nak anak mummy ketinggalan dalam pelajaran juga.

Moga semuanya baik-baik sahaja.

Hand Sanitizer is ON
Face Shield is ON
Mask is ON

so...selamat belajar ye, abang !

Baca Ini Juga


0 comments

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -