Top Producer AIA FM GROUP Untuk Bulan Ogos 2020

Top Producer AIA FM GROUP Untuk Bulan Ogos 2020 - Lama tak bersiaran dah nak sampai ke penghujung September 2020. Tak apalah, lambat sedikit...

Top Producer AIA FM GROUP Untuk Bulan Ogos 2020 - Lama tak bersiaran dah nak sampai ke penghujung September 2020. Tak apalah, lambat sedikit je cerita Ogos ni ha. Alhamdulillah bulan Ogos 2020 mummy terpilih lagi untuk menjadi top producer , top cases. Bukan senang tau, semakin lama semakin mengganas geng mummy ni. Mummy untuk carta TOP ANP memang 2 bulan ini, tak ada muka dalam poster hehe. Hebat nau depa semua tau.

Tu yang mummy kata mereka ni semua dasyat ! Tip top bila bekerja ! Produk AIA pun satu hal juga, produk bagus di sukai ramai hehe ! Sebelum cerita ni, hilang dari ingatan. Mehlah mummy, abadikan dalam blog. Esok-esok boleh skroll blog sendiri balik kalau nak cari balik !


AIA ni terlalu banyak produk. Ikut kesusuaian diri memasing. Dan kepentingan masing-masing.

Jikalau ada yang masih confuse. Boleh terus roger mummy ye. Nak buat medical card, hibah, income replacement, kids education, saving, retirement, semua pun boleh ! Roger je tau !

012-6460421

Baca Ini Juga


5 comments

  1. tahniah Alin. semoga banyak2 sukses untuk di masa depan. :))

    ReplyDelete
  2. COngrats! :) Jemput join my GA :) http://www.aimisyahirah.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  3. Wah terbaiklah kak.. Semoga terus sukses..

    ReplyDelete
  4. Tahniah! Usaha membuahkan jaya!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -