Kalendar Tahun 2021 Murah !

Kalendar Tahun 2021 Murah ! - Kalendar tahun 2021 dah keluar ke? Eh, mestilah, i kan seller yang pantas hahaha. Oh ya, aritu (entri sebelum ini) mummy ada nak beritahu tentang Kalendar tahun 2021 yang murah. boleh di jadikan bookmark, penanda alquran , penanda buku belajar dan banyak lagi. Haaa...nak buat sebagai gift pun boleh tau ! Ramai juga beli dengan mummy sebab nak buat gift.

Kalendar Tahun 2021 Murah !


Terutama yang berniaga secara online tu. Memang kita ni niaga. Tapi keuntungan tu, belum tentu berganda,kan ! Kadang-kadang untuk 5 sen pun ada. So, kalau nak bagi gifts tu macam serba salah je. So, mana yang keuntungan kecil tu, bolehlah dapatkan Kalendar Tahun 2021 Murah ! 25 sen sahaja ! Tapi, sempena Shopee 11.11 ini borang boleh dapatkan Kalendar Tahun 2021 Murah ! Dengan harga murah sedikit dan ada penghantaran PERCUMA di https://shopee.com.my/urbanshops









APA YANG BEST DENGAN Kalendar Tahun 2021 Murah !

Apa yang menarik dan apa yang best tentang Kalendar Tahun 2021 Murah ! Okay spec dia tak ada lah kebabomm. Harga pun 25sen kan ! 

1. Tapi agak besar dan panjang berbanding Kalendar lain atau poket Kalendar. So, memang terbaik. Tak adalah nampak macam murah nau !

2. Bersaiz 15cm x 6 cm

3. Cetakan secara depan belakang (double sided)

4. Cetakan berwarna

5. Kertas tidak glossy

6. Selain doorgifts, penanda alquran, penanda buku ianya boleh jadikan pembaris. Sesuai untuk anak-anak sedang bersekolah !

7. Barang memang READY STOCK

8. Pemilihan design adalah secara random.

Selain Kalendar Bookmark 2021 ini. ada juga Mini Notebook / Mini Planner Tahun 2021 juga !













SPESIFIKASI BUKU
===============
❤️Cover: 260gsm Art Card with glossy finishing.
❤️Text: 70gsm simili paper, 32mukasurat (B/W print)
❤️Saiz: A6 (10.5cm x 14.7cm)
Isi Kandungan:
- Saving notes
- Fitness checklist
- Calendar 2021
- Personal Notes
📓📕READY STOCK 📕📓

Okay yang minat nak cari doorgifts murah atau Kalendar Tahun 2021 murah. Bolehlah :-

Pokémon Poké Plates™ 2.0 at 7-Eleven Malaysia

Pokémon Poké Plates™ 2.0 at 7-Eleven Malaysia Fans of Pokémon have reason to cheer as 7-Eleven Malaysia, the nation’s largest convenience chain store launches yet another loyalty programme that features the popular Japanese franchise.


Pokémon Poké Plates™ 2.0 at 7-Eleven Malaysia




The Pokémon Poké Plates 2.0 collection comes in 30 vibrant designs, each featuring popular Pokémon characters such as the all-time favourites Pikachu, Venusaur, Dedenne, Charizard, Blastoise, Sylveon, Zamazenta, Gyrados, Tyranitar, MewTwo and many others. Customers are rewarded with programme stickers from now until 6 December 2020 for every purchase of RM5 and above in a single receipt at any 7-Eleven Malaysia outlet. Bonus stickers will be rewarded if the purchase includes a selected partner product from brands like Coca-Cola, Goodday, Mamee and Nestlé. With a total of 12 stickers, a free Pokémon Poké Plate 2.0 can be redeemed. Another option for customers is to purchase a Poké Plate 2.0 at RM9.90 alongside 6 stickers.


7-Eleven Malaysia’s General Manager of Marketing, Ronan Lee, said, “Due to the overwhelming response to our previous redemption campaign, we are pleased to present the return of our highly successful Pokémon Poké Plates series, following up on last year’s eventful campaign with even more next generation characters as well as a new take on iconic characters such as Pikachu, among others that are exclusively available at all 7-Eleven Malaysia stores nationwide, both Peninsular and East Malaysia.”

“From now until 13 December 2020, customers of 7-Eleven will have the opportunity to get their hands on 30 limited edition poké plate designs by redeeming it for FREE with 12 stickers so to all avid collectors out there, you’ve gotta catch em’ all. Besides, these adorable and well-loved poké plates are BPA-free and made of food grade materials,” Lee concluded.

In conjunction with the Pokémon Poké Plates™ 2.0 collectibles loyalty programme, 7-Eleven Malaysia will also be having an “Answer & Win” contest from now until 1 December 2020. The social media contest is open to all the fans, with exclusive prizes up for grabs. There are four rounds all told in which three multiple choice questions related to Pokémon characters and the redemption campaign will be posted for each round on 7-Eleven Malaysia’s official Facebook page.

7-Eleven Malaysia’s latest product offerings include the trending exclusive Limited Halloween Edition Daebak Ghost Pepper Combo Pack which comes with the Daebak Ghost Pepper Spicy Chicken Noodle and the all-new Ghost Pepper flavoured cola drink. Its ever-expanding bakery range – including Banana Cake and Chocolate Doughnut – pairs perfectly with the Poké Plates, as each tasty treat fit nicely on the square plates. What’s more, 7-Eleven customers can now have meals on-the-go and daily essentials delivered to doorstep via Foodpanda.


7-Eleven Malaysia is the largest stand-alone convenience store-chain nationwide, with close to 2,400 outlets across the country. The launch of Pokémon Poké Plates 2.0 extends the journey to continuously aspire to elevate customers’ shopping experiences and scale greater heights as the leading convenience store operator in Malaysia. To achieve expectations in providing convenience to customers, 7-Eleven Malaysia opts to stay true to its motto, Always There for You.

Be sure to hunt down these plates at your nearest 7-Eleven store nationwide as they will only be available for a limited time and while stocks last. Download My7E™ app today to grab your favourites at member-price and other amazing in-app deals.

For more information on Pokémon Poké Plates 2.0, visit www.7eleven.com.my or follow 7ElevenMalaysia on Facebook and Instagram.

Nak Kurus dan Cantik , Mandi dengan Sabun Layesha !

Nak Kurus dan Cantik , Mandi dengan Sabun Layesha !Bila berat badan mummy dah sampai ke red zone ! Wajib kena buat sesuatu ! Eh ingat kawasan Covid-19 melebih 40 orang di satu kawasan je ke, red zone? Berat pun ada red zone tau ! Tanda obesiti dah tu, kalau masuk ke red zone. Macam mana mummy nak buat? Bagi proses penurunan berat badan mummy sampai ke berat ideal, ye? Selain jaga kalori makan (wajib kira kalori), senaman ringan (sebab rutin kerja mummy padat) dalam masa yang sama, kenalah mencari ikhtiar lain. Jadi, mummy memilih untuk mandi dengan sabun mandi dari Layesha Soap yang di formulasikan khas untuk memecahkan lemak degil dan memudahkan proses penurunan berat badan. Sabun ketika mandi pun boleh kurus ke?

Nak Kurus dan Cantik , Mandi dengan Sabun Layesha !

Ha, mungkin ada yang dah lama kenal dengan Layesha Soap ni. Tapi, mungkin ada yang belum kenal lagi dengan Layesha Soap ni, juga kan ! Baiklah, bagi yang belum mengenali Layesha Soap. Korang wajib baca sampai habis entri mummy ni tau ! Lelagi part , macam mana boleh Nak Kurus dan Cantik , Mandi dengan Sabun Layesha !
 

WFH - Masa untuk Work From Home ! Bukan mudah nak bekerja dari rumah, ada banyak cabarannya ! Dengan anak, dengan hal rumah, dengan hal diri sendiri. Erm, tapi best jugaklah, boleh ber me time ! Me time dengan Layesha Soap lah, apa lagi ! Hehehe

Bau sabun ni macam bau SPA sket, sebab tu mummy gelarkan my me time ! Terasa seolah-olah berada di dalam SPA yang nyaman, tenang dan damai



ꜱɪᴀᴘᴀ ʏᴀɴɢ ᴘᴇʀʟᴜ ᴍɪʟɪᴋɪ ꜱᴀʙᴜɴ ɴɪ???

🍃Mereka yang mahu kurus
🍃Mereka yang mengalami masalah bau badan
🍃Mereka yang selalu merasa lenguh badan
🍃Mereka yang mengalami sembelit
🍃Mereka yang mempunyai selulit & stretch mark
🍃Mereka yang mengalami masalah kulit
🍃Mereka yang baru bersalin & dalam pantang
🍃Mereka yang mengalami masalah kulit kering
𝟐 𝐢𝐧 𝟏 : 𝐬𝐚𝐛𝐮𝐧 𝐬𝐞𝐤𝐚𝐥𝐢 𝐬𝐜𝐫𝐮𝐛
Sesuai di pakai di muka atau di badan atau kedua duanya.
Boleh dipakai semua golongan seawal 6 tahun.
𝙆𝙝𝙖𝙨𝙞𝙖𝙩 𝙨𝙚𝙗𝙖𝙜𝙖𝙞 𝙥𝙚𝙣𝙘𝙪𝙘𝙞 𝙢𝙪𝙠𝙖 :
- Memudarkan jeragat
- menghilangkan jerawat
- memudarkan parut hitam bekas jerawat


Kandungan bahan Layesha Soap ini adalah 100% dari bahan natural seperti Glycerin, Air mawar, Castor Oil, Rice Bran Oil, Halia Bara, Serai Wangi, Lada Hitam, Organic Clove Powder, Oats, EO Lemon, EO Bergamot dan juga Loofah.


So, tak perlu dah ragu-ragu dengan bahan kandungannya ! Lagipun, sabun layesha ini mempunyai kelulusan KKM dan juga Lab tested !


CARA PAKAI LAYESHA SOAP



Nak pakai Layesha Soap ni mudah je ! 
Lepas basahkan badan (mandi), sapu Layesha Soap ke seluruh badan, tangan, kaki.
Biarkan sekurang kurangkanya 5 minit. Lagi lama lagi bagus lah (tengok korang ada banyak masa ke idak dalam bilik air tu.. hihi

Sementara sabun tu di biarkan kat badan. Bolehlah gosok gigi dan basuh muka

Siap semua, barulah bilas badan dan mandi seperti biasa.

Senang kan? Pakai sabun Layesha Soap ni.


Kalau korang ada masalah nak kurus, tapi dalam masa yg sama nafsu makan meluak-luak! Berat badan makin naik! Ada masalah stretchmark dan selulit!
Korang bolehlah mencuba Layesha Soap. Insyaallah ianya boleh bantu untuk :-
- mengurangkan selera makan
- memecahkan lemak
- menurunkan berat badan khususnya dari segi inci
- menghilangkan stretchmark dan selulit


KELEBIHAN LAYESHA SOAP





Banyak kelebihan Layesha Soap ni, bukan sahaja untuk cantik dan kurus malah ianya boleh :-

🧼
Mengurangkan selera makan
🧼
Melawaskan
🧼
Membuang toksin
🧼
Memecahkan lemak
🧼
Menghaluskan kulit
🧼
Menghilangkan rekahan di tumit
🧼
Mencerahkan celahan lipatan
🧼
Mengurangkan lenguh badan
🧼
Menghilangkan selulit dan stretchmark
🧼
Menghilangkan panau
🧼
Menghilangkan jeragat
🧼
Mengatasi kulit kendur
🧼
Menghilangkan daki degil
🧼
Menghilangkan bau badan



Tadaaa... nampak tak tu..ada loofah ! Loofah adalah sejenis sabut sayur petola yang telah dikeringkan secara alami, adalah perlengkapan mandi yang berfungsi sebagai sponge atau juga scrub badan semulajadi.
🧽
Bertindak untuk menanggalkan daki degil serta kulit mati.
🧽
Membantu menghilangkan stretch mark dan selulit.




Sedang WFH , PKPB mummy di rumah ...pun boleh feeling macam lepak kat SPA tau 😍
Mandi, belai diri, cuci badan dengan sabun #layeshasoap. Paling best.. lepas pakai sabun ni, segala angin dalam badan semua keluar 😅 ibu berpantang pun boleh pakai tau 👍👍👍👍

Badan rasa fresh dan ringan sangat . Selera makan dan inch lost memang banyak berkurang.







Tengok testimoni, memang ramai yang berjaya kurus 🤭 tu sebabnya , mummy pun terpengaruh sama 😅


Ha...bestkan sabun Layesha ni. Harganya pun sangat mampu milik. Hanya RM29.90 sahaja. Mummy pakai dah dekat 20 hari setiap hari. Nampaknya sabun ni boleh tahan lebih dari sebulan ni. Jimat !

Kalau korang nak tahu lebih lanjut atau nak membeli sabun Layesha ni. Boleh hubungi :

Nana 019-3899743