Kalendar Tahun 2021 Murah !

Kalendar Tahun 2021 Murah ! - Kalendar tahun 2021 dah keluar ke? Eh, mestilah, i kan seller yang pantas hahaha. Oh ya, aritu (entri sebelum...

Kalendar Tahun 2021 Murah ! - Kalendar tahun 2021 dah keluar ke? Eh, mestilah, i kan seller yang pantas hahaha. Oh ya, aritu (entri sebelum ini) mummy ada nak beritahu tentang Kalendar tahun 2021 yang murah. boleh di jadikan bookmark, penanda alquran , penanda buku belajar dan banyak lagi. Haaa...nak buat sebagai gift pun boleh tau ! Ramai juga beli dengan mummy sebab nak buat gift.

Kalendar Tahun 2021 Murah !


Terutama yang berniaga secara online tu. Memang kita ni niaga. Tapi keuntungan tu, belum tentu berganda,kan ! Kadang-kadang untuk 5 sen pun ada. So, kalau nak bagi gifts tu macam serba salah je. So, mana yang keuntungan kecil tu, bolehlah dapatkan Kalendar Tahun 2021 Murah ! 25 sen sahaja ! Tapi, sempena Shopee 11.11 ini borang boleh dapatkan Kalendar Tahun 2021 Murah ! Dengan harga murah sedikit dan ada penghantaran PERCUMA di https://shopee.com.my/urbanshops









APA YANG BEST DENGAN Kalendar Tahun 2021 Murah !

Apa yang menarik dan apa yang best tentang Kalendar Tahun 2021 Murah ! Okay spec dia tak ada lah kebabomm. Harga pun 25sen kan ! 

1. Tapi agak besar dan panjang berbanding Kalendar lain atau poket Kalendar. So, memang terbaik. Tak adalah nampak macam murah nau !

2. Bersaiz 15cm x 6 cm

3. Cetakan secara depan belakang (double sided)

4. Cetakan berwarna

5. Kertas tidak glossy

6. Selain doorgifts, penanda alquran, penanda buku ianya boleh jadikan pembaris. Sesuai untuk anak-anak sedang bersekolah !

7. Barang memang READY STOCK

8. Pemilihan design adalah secara random.

Selain Kalendar Bookmark 2021 ini. ada juga Mini Notebook / Mini Planner Tahun 2021 juga !













SPESIFIKASI BUKU
===============
❤️Cover: 260gsm Art Card with glossy finishing.
❤️Text: 70gsm simili paper, 32mukasurat (B/W print)
❤️Saiz: A6 (10.5cm x 14.7cm)
Isi Kandungan:
- Saving notes
- Fitness checklist
- Calendar 2021
- Personal Notes
📓📕READY STOCK 📕📓

Okay yang minat nak cari doorgifts murah atau Kalendar Tahun 2021 murah. Bolehlah :-

Baca Ini Juga


5 comments

  1. Planner 2020 macam masih banyak lagi yang kosong. Now dah ada planner 2021. Cepat masa berlalu.

    ReplyDelete
  2. cecomel ek semua kalender ni..Dulu masa zaman sekolah rajin simpan kalender pocket yang cecantik macam ni

    ReplyDelete
  3. Tengah cari juga kalendar meja untuk 2021 ni

    ReplyDelete
  4. Ada dah kalendar 2021 ye. Sekarang ni macam-macam bentuk kalendar, cantik pula tu.

    ReplyDelete
  5. menarik ni, linda.
    nanti aida fikirkan.
    byk plak sisipan nyer tu.
    berguna :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -