ADA APA DENGAN LAGU BARU DARI IQA NIZAM ANGAN MERINTIH

ADA APA DENGAN LAGU BARU DARI IQA NIZAM ANGAN MERINTIH ? Zaman sekarang ini, bukan kerja, main games je online. Kalau korang nak dengar lagu best-best pun boleh online je tau ! Lelagi lagu baru Iqa Nizam iaitu Angan Merintih telah di lancarkan pada 25 September 2020. Mummy dengar melalui Youtube je. Music online lain seperti Joox, Spootify, ni semua mummy tak ada install di hand phone mummy. Okaylah, mummy rasa ramai yang kenal dengan artis Iqa Nizam ni. Rata-rata zaman sekarang ini, ramai yang suka dengar music secara online tak kira di telefon bimbit mahupun di komputer. Yang belum kenal dengan Iqa Nizam, jangan risau. Mummy cerita serba sedikit tentang beliau ye. Kalau korang nak tahu beliau ni femes di Youtube, kerana mempunyai subscribers yang ramai melebihi 1 juta penonton tau !

ADA APA DENGAN LAGU BARU DARI IQA NIZAM ANGAN MERINTIHUntuk lagu terbaharu Iqa Nizam yang bertajuk Angan Merintih ni. Mummy sukakan seni suara Iqa Nizam. Sangat lain dari yang lain. Walau beliau sekarang ni femes di online. Tapi, mummy yakin beliau boleh pergi jauh dalam industri seni lebih dari online !

Jom kita layan lirik lagu Iqa Nizam : Angan Merintih !
LIRIK LAGU ANGAN MERINTIH DARI ARTIS IQA NIZAM
LAGU / LIRIK: EL HADAM

Verse 1: Telah Tercipta, Saat Dirasakan Tiba Menjunjung Nikmat Bahgia Tanpa Duga Namun Terselit Sesuatu Yang Menyakitkan Tanpa Segan Silu Pre chorus: Mana Mungkin, Ku Kan Menjadi Sasaranmu Lagi Kerana Ku Tahu Kau Hanya Membuatku Ku Berangan Dalam Beradu-!!! Chorus 1: Disaksikan Bulan Indah Cantik Mengambang Temani Hatiku Sepinya Dibunuhmu Bicara Katamu Membuatku Akur Kisah Tersimpan Hanya Mimpiku Verse 2: Biar Sakit Dalam Diri Ku Sendiri Takku Biar Mereka Menangis Untukku Kerana Ku Yakin Disebalik Kisahku Tersimpan Harga Tiada Ternilai


Jangan lupa juga, dengarkan lagu beliau di :

Online Music Store: http://www.i-musicland.com Spotify: https://open.spotify.com/album/5OLPulAgzgNWWadgohYnQS Joox: https://www.joox.com/my-en/album/bnJ3QBXmSF4yMLtWGQEM8Q== Apple Music/iTunes: https://music.apple.com/my/album/angan-merintih-single/1533050889 Deezer: https://www.deezer.com/us/album/174906392 Akazoo: https://www.akazoo.com/album/27755405/thomas-arya---iqa-nizam--slow-rock KKBox: https://www.kkbox.com/my/ms/album/wGaayIRHqNiFo0F5HRnZ009H-index.html TikTok: https://vt.tiktok.com/ZSmVQcEQ/Aktifkan nada pemanggil ini dengan cara berikutnya:

MUAT TURUN NADA DERING

Maxis CallerRingtones -- Dial *131*669926# tekan Call/Hantar DiGi CallerTunes -- Dial *233*1373151# tekan Hantar/Call Celcom CallMeTones -- Dial *323*738750# tekan Call/Hantar U Mobile ColourTones -- Taip CRM 10051619 dan hantar ke 28383


Album : Iqa Nizam - Angan Merintih ℗ & © 2020 INSICTECH MUSICLAND SDN BHD Publishing: MEDIA ASIA PRODUCTION SDN BHD


1 Comments

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com

Post a Comment

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com

Previous Post Next Post