Translate

Main Ad

HAIR TONIC LAVOO KUATKAN AKAR RAMBUT DAN BERSIHKAN KULIT KEPALA

HAIR TONIC LAVOO KUATKAN AKAR RAMBUT DAN BERSIHKAN KULIT KEPALA - Hai .Assalamualaikum dan selamat pagi. Oleh kerana , sebelum ini mummy gunakan Shampoo dari Lavoo , beberapa bulan lepas nampak positif. Tiada rambut gugur dan tiada kelemumur di kepala, jadinya, kali ini mummy continue gunakan hair tonic dari brand yang sama iaitu Lavoo. Ya Allah rasa lega tau, bila masalah rambut gugur dan kelumumur dah tak ada  asbab syampu LAVOO Protein Series Hair Treatment

HAIR TONIC LAVOO KUATKAN AKAR RAMBUT DAN BERSIHKAN KULIT KEPALA


Orang kata, penjagaan rambut ni, tak lengkap jika tak menggunakan tonic rambut. Kalau korang pernah ke kedai yang menjual syampuu dan barangan saloon. Biasanya mereka juga akan promote tonik rambut. Tapi, mummy dah ada trusted dengan Lavoo. Maka, mummy tak pandang brand lain, untuk tonik rambut sekarang mummy gunakan Hair Tonic Lavoo Protein Peptide 

HAIR TONIC LAVOO KUATKAN AKAR RAMBUT DAN BERSIHKAN KULIT KEPALA

HAIR TONIC LAVOO KUATKAN AKAR RAMBUT DAN BERSIHKAN KULIT KEPALA

Hair tonic atau tonic rambut ini, untuk apa? Hair tonic ni, masih ramai yang tak tahu, bahawa ianya penting sebagai nutrien tambahan untuk berikan rambut kita lebih sihat. Tapi....Hair Tonic Lavoo Protein Peptide mummy love sangat tau ..sebab ianya lain dari yang lain special sket lah. Sebab ianya dapat kuatkan akar rambut serta bersihkan kulit kepala sekali gus. 

Hair Tonic Lavoo Protein Peptide mempunyai dua jenis untuk kegunaan iaitu untuk pagi dan juga pada waktu malam. 

Antara fungsi Hair Tonic Lavoo Protein Peptide adalah : 

HAIR TONIC LAVOO KUATKAN AKAR RAMBUT DAN BERSIHKAN KULIT KEPALA

Siang : memperbaharui rambut untuk lebih kuat , kurangkan keguguran rambut dan juga elakkan kerapuhan

HAIR TONIC LAVOO KUATKAN AKAR RAMBUT DAN BERSIHKAN KULIT KEPALA

Malam :membersihkan kulit kepala , membantu kuatkan akar rambut di bahagian kulit kepala


BAHAN YANG ADA DALAM HAIR TONIC LAVOO PROTIEN PEPTIDE



Kenapa mummy sukakan Hair Tonic Lavoo Protein Peptide ini? Ha, pertama mestilah sebab bahannya tiada kandungan PARABEN . Kalau boleh kita kurangkan penggunaan paraben ni, kita kurangkanlah. Untuk jangka masa panjang kita juga, betul tak?

Kalau tak ada paraben, Hair Tonic Lavoo Protein Peptide ada kandungan macam mana? Ha... Hair Tonic Lavoo Protein Peptide ada 6 bahan aktif dari bahan alami seperti Aloevera Oil, Daun Arnica, Daun Jelatang, Akar Ginseng, Daun Selandar Air dan Daun Sage.

CARA PAKAI HAIR TONIC LAVOO PROTIEN PEPTIDE


Macam mana nak pakai Hair Tonic Lavoo Protein Peptide ni? Hair Tonic Lavoo Protein Peptide ini di datangkan dalam bentuk spray.

Hair Tonic Lavoo Protein Peptide senang je nak pakai, hanya goncang, buka menutup botol dan spray je pada rambut dan juga kulit kepala selepas siap mandi.

HAIR TONIC LAVOO KUATKAN AKAR RAMBUT DAN BERSIHKAN KULIT KEPALA

Baunya, masyaallah wangi dan fresh sangat 🥰 tak ada lah bau kepam aje rambut tu kan ! Lelagi yang pakai tudung, walau orang lain tak nampak dan tak tahu masalah rambut kita. hehehe jangan sesekali cuba untuk tak jaga rambut dan kulit kepala ye ! Kebersihan itu separuh daripada iman


TESTIMONI PAKAI HAIR TONIC LAVOO PROTIEN PAPTIDE


Macam mana testimoni mummy sendiri setelah menggunakan Hair Tonic Lavoo Protein Peptide ? Ha, jangan tak tahu ye, mummy rasa kepala mummy lebih ringan tau, rasa fresh macam baru lepas mandi walau sebenarnya mummy baru bangun dari tidur huhu. 

Paling best, rambut mummy sekarang rasa makin kuat, lebih sihat dan nampak tak kusam dah. Best sangat !!

Dah, tak mahu puji lelebih, korang yang nak rasainya kena lah dapatkannya sendiri.

HAIR TONIC LAVOO KUATKAN AKAR RAMBUT DAN BERSIHKAN KULIT KEPALA

Sekarang ni, kalau beli Hair Tonic Lavoo Protein Peptide, pada harga RM97 yang di datangkan dengan 2 botol hair tonic, serum dan ada FREE GIFTS tau , mummy dapat FREE serum dan microneedle 

Dengarnya, FREE GIFTS ni limited time, sebelum yilek.

Jom grab sekarang @lavoobeauty di website http://www.lavoobeauty.com/




Post a comment

0 Comments