Translate

Main Ad

HARI KEDUA SEKOLAH 2021 SEMASA PKP

HARI KEDUA SEKOLAH 2021 SEMASA PKP - 2 Mac merupakan hari kedua anak-anak kami bersekolah untuk darjah 1 dan juga darjah 2. Seperti biasa, hari kedua mummy tak hantar dan tak ambil anak-anak. Semua atok yang uruskan. Cuma, di sekolah sesi petang selepas mummy settle urusan pembelian baju sekolah tambahan dan juga hantar baju untuk di jahitan lencana sekolah serta alter panjang seluar. 

HARI KEDUA SEKOLAH 2021 SEMASA PKP



HARI KEDUA SEKOLAH 2021 SEMASA PKP

HARI KEDUA SEKOLAH 2021 SEMASA PKP

Mummy sekodeng sekejap anak-anak turun dari van untuk ke sekolah sesi petang. Mereka tak perasan mummy ada menunggu mereka di tepi jalan. 

Menonong aje, Dhia masuk ke perkarangan sekolah. Manakala Dzal, terkial-kial turun dari van atok. 

Mummy panggil mereka juga dan belanja air sejuk. Lagi pun, atok hantar awal. Masih tak lambat ke sekolah. 

Biasalah, pencen polis.. Patuh pada masa dan tak suka lambat. 

Selesai, makan,minum. Terus hantar anak-anak ke perkarangan sekolah. 

Macam biasa, hari kedua ni Guru Besar masih turun padang dan sambut murid-murid. Alhamdulillah.. 

HARI KEDUA SEKOLAH 2021 SEMASA PKP


HARI KEDUA SEKOLAH 2021 SEMASA PKP

Mummy macam biasa, ambil baju alter dan baju yg siap jahit lencana. 

Bab urgency, nak cepat, mummy lebih suka hantar kedai jahit di tepi jalan macam ni. 

Tak buang masa, dan tak perlu berhari2 nak ulang alik lagi. 

HARI KEDUA SEKOLAH 2021 SEMASA PKP

Last minute lagi, tambah untuk beli baju sekolah anak-anak lagi. 

Macam biasa beli baju sekolah di BB KIM WAH SUBANG PERDANA. Sebab, lepas beli, terus anta jahit area situ gak. 

I is tak suka bazir masa, mana boleh Jimat kan masa, kita Jimat kan terus lah hehe

Post a Comment

0 Comments