Translate

Main Ad

BELI AIR JAGUNG AMIRREKA AMIR RAJA LAWAK DI PRIMA SAUJANA KAJANG

BELI AIR JAGUNG AMIRREKA AMIR RAJALAWAK DI PRIMA SAUJANA KAJANG - Mummy ni, memang boleh di katakan hari-hari buat pengeposan barangan online ke courier services di Prima Saujana Kajang. Tapi, selalu lupa nak singgah kedai AIR JAGUNG AMIRREKA AMIR RAJALAWAK DI PRIMA SAUJANA KAJANG. Musim PKP ni, biasanya balik dari pos barang, mummy akan beli groceries sekali harung atau pun buat COD di kawasan yang berhampiran.

AIR JAGUNG AMIRREKA AMIR RAJA LAWAK DI PRIMA SAUJANA KAJANG


Beberapa hari lepas, teringat nak p cari AIR JAGUNG AMIRREKA AMIR RAJALAWAK DI PRIMA SAUJANA KAJANG. Lepas keluar dari J&T, terus singgah. Alhamdulillah, kebetulan Amir ada. Sedang restock air julannya dari bonet ereta. Allahu bagus Amir ni tau, siap turun padang sekali. Walau ada pekerja, beliau tetap buat kerja juga.

AIR JAGUNG AMIRREKA AMIR RAJALAWAK DI PRIMA SAUJANA KAJANG

Lepas beli AIR JAGUNG AMIRREKA AMIR RAJA LAWAK DI PRIMA SAUJANA KAJANG ni, mummy minta Amir buka mask muka untuk bergambar. Amir jawab,"eh, jangan kak. Kang ada yang salah faham kata saya tak pakai mask pula". Mummy lupa pula, Amir kan artis hehehe. Sapa tak kenal beliau kan, Memang kalau bergambar tanpa mask. Habislah viral dan silap-silap kena denda pulak !.

Masa ambil gambar ni pun, Amir jaga SOp dan jaga jarak. Memang terbaik Amir ni ! Mummy salute !

AIR JAGUNG AMIRREKA AMIR RAJALAWAK DI PRIMA SAUJANA KAJANG

Rupanya Amir ni dah berniaga Air Jagung ni dah lama kat Prima Saujana ini, mummy baru je dapat tahu Kebetulan lalu lalang di facebook group Kajang. 

Mummy beli 3 botol (500ml) je buat rasa, sedap air jagung Amir ni. Padu teruk !

AIR JAGUNG AMIRREKA AMIR RAJALAWAK DI PRIMA SAUJANA KAJANG

AIR JAGUNG AMIRREKA AMIR RAJALAWAK DI PRIMA SAUJANA KAJANG

Dan, ada jagung asli dalam botol ni. Nampak tu, dari luar botol pun dah nampak. Memang tak kedekut bahan lah orang kata.

Amir kata, air jagungnya tak di campur gula. Hanya manis dari susu je.  Kan...dah kata, pure kan air jagung dia. Tak ada bahan pelik-pelik di campurkan untuk merubah rasa.


AIR JAGUNG AMIRREKA AMIR RAJALAWAK DI PRIMA SAUJANA KAJANG


AIR JAGUNG AMIRREKA AMIR RAJALAWAK DI PRIMA SAUJANA KAJANG


AIR JAGUNG AMIRREKA AMIR RAJALAWAK DI PRIMA SAUJANA KAJANG, 1 botol dalam 500ml, boleh minum 3 mug juga. Kalau letakkan ais, boleh minum 4 mug. Memang tak kedekut bahanlah.

Harga pun murah RM5 je sebotol, ramai yang jual air jagung macam ni, cair , lepas tu RM10 sebotol. Adusss

Macam Amir ni, memang air jagung dia ni bukan di sebabkan artis je laku . Tapi memang sedap. Sebab tu lah, setiap hari (ada masa) pukul 3 petang dah tutup kedai. Sebab air dah habis !

Amir ni, tak buat COD dan juga tak ambil agen dah Kiranya, air jagungnya ini di jalankannya secara sendiri di Prima Saujana (walk in).

Kalau korang nak tempah in bulk ke atau nak book sebelum datang. Korang boleh DM je Amir di Instagram beliau : www.instagram.com/amirrajalawak



Post a Comment

7 Comments

  1. Semoga terus maju perniagaan Amir

    ReplyDelete
  2. Zaman sekarang artis pun cari side income . Tak salah untuk support mereka juga .

    Nampak menarik air jagung tu . Memang piuw

    ReplyDelete
  3. nampak sedap, rasa macam nak beli air jangung juga 😭

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap, pekat dan likat tu...ya rabbi sedapnya. Memang susah nak dapat air jagung yang sedap pekat dan likat lepas tu harga murah kan...

    ReplyDelete
  5. pekat likat nampak air jagung tu linda..

    ReplyDelete
  6. Ada perasan dia meniaga kat bazar ramadan dua tahun lepas. Amirreka!

    ReplyDelete
  7. elok la harga dan kuantitinya puas hati, linda. rasa sedap. memang terbaik.
    bagus amir. berniaga. di kala pandemik gini, show tak byk, drama pun tangguh buat penggambaran, ni la dia punca pendapatan yg elok, kan.
    nanti nak inform kakak & adik aida. diorang rumah dedekat situ tu, linda.
    rasa. sedap ke tidak.

    ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com