PERTAMA KALI BELI AIR DI ZUS COFFEE FOODPANDA

PERTAMA KALI BELI AIR DI ZUS COFFEE FOODPANDA - Sejak dua menjak ni, dok try macam-macam air. Mana yang kata air tu lebih sedap dari Starbucks terus kami pun sibuk try. Tapi, mana boleh nak samakan Starbucks dan brand lain. Ye dak? Tak apalah. Kita try ZUS Coffee sebab nampak kawan-kawan try Zus Coffee ni.


PERTAMA KALI BELI AIR DI ZUS COFFEE FOODPANDA


PERTAMA KALI BELI AIR DI ZUS COFFEE FOODPANDA. Senang kerja dengan foodpanda ni, kena paling best ada voucher tu, jimat dah ! Sebab lain kami beli juga air Zus Coffee ni , harganya lebih murah dari Starbucks hehehe. Sebenarnya, kami dok ngidam Green Tea Frapp Starbucks. Memang favorite kami sekeluarga. Kids pun suka sebab depa kata air aiskrim hahaha.

Maka, kita pun try lah Green Tea di Zus : Ice Green Tea Latte.

PERTAMA KALI BELI AIR DI ZUS COFFEE FOODPANDA

Ice Green Tea Latte Zus Coffee ni, mungkin akan ok pada peminat susu dan yang tak suka manis. Tapi, kalau korang tak sukakan susu dan suka air sedikit manis. Mungkin tak kena pada citarasa korang !


PERTAMA KALI BELI AIR DI ZUS COFFEE FOODPANDA

Ice Salted Caramel Latte ni pula, ada rasa kopi yang sedikit kaw dan kurang manis. Anak-anak kami siap bedal hat ni, sebab mereka tak sukakan air yang ada rasa susu lebih.


PERTAMA KALI BELI AIR DI ZUS COFFEE FOODPANDA

Ice Babycino ni lebih kepada rasa koko dan susu. Agak kurang manis dan rasa susu. Kalau korang peminat susu dan kurang manis korang boleh pilih Babycino. Harga pun dalam RM7+ macam tu. Berbaloi lah bagi mummy !

Kalau korang jenis, tak suka rasa susu. Babycino Zus Coffee ini tak sesuai untuk korang !


PERTAMA KALI BELI AIR DI ZUS COFFEE FOODPANDA

Cheese Cake Zus Coffee ini pula, memang sedap highly recommended. Sebab apa kami kata sedap? Sebab mummy, daddy, kids semua suka. So, kalau dah 5 orang suka. Padahal tekak kami memasing tak sama. 

Bermakna,sangatlah ok.


PERTAMA KALI BELI AIR DI ZUS COFFEE FOODPANDA

Korang suka Zus Coffee ke dak tu? Kalau suka, apa pula pilihan korang tu ?


2 Comments

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com

  1. Kalau air manis, suka yg coklat. Mungkin saya akan suka jugak ice babycino tu sebab suka susu ❤️ nanti boleh try 😍

    ReplyDelete
  2. Belum pernah cuba lagi nantilah esok lusa nak cuba jugak eh! hahahaa....

    ReplyDelete

Post a Comment

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com

Previous Post Next Post