Translate

Main Ad

RAHSIA KULIT WAJAH CANTIK BERSERI DENGAN SET UNISERI EKSTRAK BUNGA TELANG

RAHSIA KULIT WAJAH CANTIK BERSERI DENGAN SET UNISERI EKSTRAK BUNGA TELANG  - Tak ada rahsia di sebalik rahsia untuk kulit wajah cantik berseri ye ! Nah mummy share kan pada korang semua pembaca blog mummy rutin harian mummy bersama UniSeri. Sebelum ini, mummy dah pernah pakai 2 dari produk UniSeri. Ye sebenarnya ni, bukan kali pertama mummy menggunakan produk Skincare dari UniSeri ni. Malah , dah jadi rutin mummy. Awal-awal tu,, mummy hanya gunakan Serum dan CC Cream UniSeri je 

Tapi sekarang , alhamdulillah dah complete satu set ! Ada pencuci muka dan toner dari UniSeri.  Mummy sukakan produk dari UniSeri sebab ianya mengandungi ekstrak bunga telang dan ianya sesuai untuk semua golongan. Bukan di khaskan untuk golongan orang muda , malah golongan tua pun sesuai (mummy lah tu )

RAHSIA KULIT WAJAH CANTIK BERSERI DENGAN SET UNISERI EKSTRAK BUNGA TELANG 


RAHSIA KULIT WAJAH CANTIK BERSERI DENGAN SET UNISERI EKSTRAK BUNGA TELANG

RAHSIA KULIT WAJAH CANTIK BERSERI DENGAN SET UNISERI EKSTRAK BUNGA TELANG ini korang hanya perlu pakai 1 set produk UniSeri je. Dalam 1 set , ada 4 produk. Serius sangat mudah !

RAHSIA KULIT WAJAH CANTIK BERSERI DENGAN SET UNISERI EKSTRAK BUNGA TELANG


Blu Telang Daily Cleanser (50ml) 
Pencuci wajah dari UniSeri ini tidak akan mengeringkan kulit . Malah ianya membantu membersihkan kulit dengan lebih mendalam dan membantu untuk melembapkan kulit. Pencuci wajah ini juga mampu untuk mencerahkan kulit yang kusam serta mengecutkan jerawat! 


RAHSIA KULIT WAJAH CANTIK BERSERI DENGAN SET UNISERI EKSTRAK BUNGA TELANG

Blu Telang Hydrating Toner (50ml) 
penyegar wajah UniSeri dapat menambah kelembapan pada wajah serta mengecilkan liang pori-pori. Ianya juga dapat membantu untuk menganjalkan kulit dan meredakan iritasi atau kemerahan. 



UniSeri Serum 
Serum ini diformulasikan khas untuk mengatasi kulit kering, mengimbangi kulit berminyak, mengecutkan jerawat dan lain-lain lagi. 

Serum ini sesuai untuk semua jenis kulit kerana teksturnya yang ringan dan tidak melekit.


RAHSIA KULIT WAJAH CANTIK BERSERI DENGAN SET UNISERI EKSTRAK BUNGA TELANG


UniSeri CC Cream 
Ianya dicipta khas untuk pencinta solekan dan penjagaan kulit. Ia bukan saja berfungsi sebagai primer sebelum solekan tetapi juga mampu merawat kulit dan juga bertindak sebagai pelembap. 



RAHSIA KULIT WAJAH CANTIK BERSERI DENGAN SET UNISERI EKSTRAK BUNGA TELANG

Alhamdulillah setelah berbulan-bulan menggunakan produk UniSeri ini, mummy dapati kulit mummy lebih lembab, tak berminyak, dan nampak sihat


Korang yang nak wajah korang kekal sihat, bersih, cerah dan yang paling penting berseri. Wajib pakai set ni 


RAHSIA KULIT WAJAH CANTIK BERSERI DENGAN SET UNISERI EKSTRAK BUNGA TELANG


Jom sesama kita BERSERI-SERI DENGAN UNISERI! 




Untuk keterangan lanjut , korang boleh layari 


Instagram UniSeri 

Website UniSeri 


Post a Comment

0 Comments