Translate

Main Ad

DUIT RAYA PERTAMA DARI JIRAN DR AZIMA

DUIT RAYA PERTAMA DARI JIRAN DR AZIMA - Sebelum kami pulang ke kampung, jiran tetangga dah mula bagi sesiap duit raya, mummy pun suka bagi duit raya bulan puasa hujung-hujung tu Hehe sebab raya tu kadang-kadang dah kalut. Silap haribulan ada juga terlupa bagi duit raya (selain adik beradik, ahli keluarga). Lama dah entri ini pending half way. Busy raya wei...tak dan nak edit sampai habis. Oleh kerana dah half way siap letak, teruskan je lah cerita hehe.

Ini merupakan duit raya, kuih raya pertama kami pemberian Dr Azima jiran rumah mak (anaknya). Tak dapat pun jumpa semua. Memasing hanya pass pada mak memasing aje hehe. Dah macam drive thru ek.

DUIT RAYA PERTAMA DARI JIRAN DR AZIMA


DUIT RAYA PERTAMA DARI JIRAN DR AZIMA

Bukan je duit raya, siap kuih raya Dr Azima ni bagi. Allahuakhbar....Moga di murahkan rezeki selalu buat Dr Azima sekeluarga !

BTW, tart nanas tu memang sedap ! Beli mana, tak pasti...nanti akan di tanya hehehe


Post a Comment

0 Comments