Translate

Main Ad

6 KELEBIHAN MINYAK URUT BUANG ANGIN ROYAL HERB CALMING OIL SESUAI UNTUK BERPANTANG !

6 KELEBIHAN MINYAK URUT BUANG ANGIN ROYAL OIL SESUAI UNTUK BERPANTANG - Selain emosi kurang stabil dalam tempoh berpantang. Banyak lagi simptom ibu berpantang / dalam pantang selepas bersalin ni. Badan cepat masuk angin dan sebu ! 


Dalam tempoh berpantang, badan kita perlukan ketengan dan juga berurut untuk mengeluarkan angin. Jadi, peranan minyak sangat penting semasa tempoh berpantang. Minyak yang bersesuaian dapat bantu memberikan ketenangan kepada ibu yang sedang berpantang dan juga membantu ibu berpantang untuk membuang angin dan mengembalikan kesegaran badan.

5 KELEBIHAN MINYAK URUT BUANG ANGIN ROYAL OIL


MINYAK ANGIN ROYAL HERB CALMING OIL


Jangan risau ibu-ibu, mama-mama dan mummy-mummy semua , ye ! MINYAK ANGIN ROYAL HERB CALMING OIL ada penyelesaian untuk ibu yang sedang berpantang. MINYAK ANGIN ROYAL HERB CALMING OIL adalah gabungan minyak angin bersama herba-herba penting.

Bukan sahaja untuk ibu yang baru bersalin. Malah amat sesuai untuk semua orang tak kira lelaki mahupun perempuan yang mempunyai masalah badan berangin, badan cepat lesu, kaki kebas, krem akibat cuaca sejuk dan banyak lagi.


Selain itu, apa kelebihan MINYAK ANGIN ROYAL HERB CALMING OIL ? 


 
6 KELEBIHAN MINYAK URUT BUANG ANGIN ROYAL HERB CALMING OIL

Antara kelebihan lain tentang MINYAK ANGIN ROYAL HERB CALMING OIL seperti berikut :-

1. Mengandungi Minyak Avocado


2. Minyak Pudina


3. Capric Triglycerides



4. Vitamin E


5. Minyak Oren


6. Minyak Bunga Matahari



Selain Minyak angin Royal Calming Oil Royal Herb, Royal Herb ada mengeluarkan produk lain seperti Killos Slimming Soap  :-


5 KELEBIHAN MINYAK URUT BUANG ANGIN ROYAL OIL

Killos Slimming Soap sangat bagus untuk cairkan lemak , menganjalkan kulit dan membuang angin dalam badan.

Ibu mengandung dan berpantang juga boleh menggunakan Killos Slimming Soap.

Cara pakai Killos Slimming Soap :-

1. Basahkan badan denga air. 
2. Sabun rata ke seluruh badan.
3. Biarkan dalam 5-10 minit
4. Bilas bersih.

5 KELEBIHAN MINYAK URUT BUANG ANGIN ROYAL OIL

Body Scrub Royal Herb

Body Scrub Royal Herb sangat penting untuk menghilangkan daki dan kotoran di badan. Yang best tentang Body Srub ini, ianya wangi dan kulit sangat lembut lepas memakainya.

Cara pakai Body Scrub Royal Herb :-
1. Basahkan badan denga air. 
2. Sapu rata ke seluruh badan.
3. Bilas bersih.


5 KELEBIHAN MINYAK URUT BUANG ANGIN ROYAL OIL


Best ke tidak produk Royal Herb ini?
haaaa...Mestilah best !

Bagi yang sedang dalam confinement, bersalin secara normal atau csect pun sangat sesuai.

Okay, korang wajib cuba harini tau, produk dari founder
hebat

H A R GA... sangat mesra pocket 

Yang nak tm=ambah pendapatan juga di alu-alukan untuk menjadi agen.

Post a Comment

2 Comments

  1. Wahhh... Sangat menarik! Confirm boleh cantik berseri semula selepas berpantang.

    ReplyDelete
  2. Wah menarik nie Linda.. sapa yang tengah atau akan berpantang nanti boleh lah cuba kan..

    ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com