Translate

Main Ad

Demi Mechamato, Join Hydro Run GSC x Air Selangor

Demi Mechamato, Join Hydro Run GSC x Air Selangor - Cerita lama November 2022. Entah kenapa malassss bethol nak update di blog. But for sure, FB , IG tu hado mummy update Demi Mechamato, Join Hydro Run GSC x Air Selangor

Demi Mechamato, Join Hydro Run GSC x Air Selangor


Demi Mechamato, Join Hydro Run GSC x Air Selangor

Demi Mechamato, Join Hydro Run GSC x Air Selangor

Demi Mechamato, Join Hydro Run GSC x Air Selangor



First time join larian berbayar (private) bersama anak-anak Demi Mechamato, Join Hydro Run GSC x Air Selangor



Demi Mechamato, Join Hydro Run GSC x Air Selangor

Dari awal mummy tak yakin kids nak masuk habiskan 5km. Anak kita, kita tahulah macam mana stamina dorang, kan. Mummy buat relax je...kalau mereka tak nak join run. Kita pi sambung jalan-jalan cari makan je lah. Banyak booth makanan dan minuman 

Eh..tetiba Dhia & Dzal nak lari juga
Mummy dok fikir Daim, sapa nak tengok kalau mummy join Dhia & Dzal lari

Demi Mechamato, Join Hydro Run GSC x Air Selangor

Demi Mechamato, Join Hydro Run GSC x Air Selangor



Erm..xpe lah lepaskan je lah Dhia dan Dzal lari dulu 
Daim pulak, tengok semua orang lari. Dia pun nak lari jugak 
Erm..oklah..ni mesti lari-lari anak je kot.
Rupanya…mak aii laju betholl Daim ni lari mummy korang yang semput 

Dah sampai pit stop 2nd last…
Daim dah sakit kaki..tak boleh jalan 
Tak pe lah, kita rehat, duduk kejap.
Tak sampai 5 min, Daim kata dia dah ok.

Alhamdulillah…alkhirnya..semua selesai habiskan 5km 
Syabas buat anak-anakku 

Demi Mechamato, Join Hydro Run GSC x Air Selangor

Demi Mechamato, Join Hydro Run GSC x Air Selangor

Demi Mechamato, Join Hydro Run GSC x Air Selangor

Demi Mechamato, Join Hydro Run GSC x Air Selangor


Betul,lah kata orang, jangan pandang rendah kepada seseorang itu…


Demi Mechamato, Join Hydro Run GSC x Air Selangor



Demi Mechamato, Join Hydro Run GSC x Air Selangor

Demi Mechamato, Join Hydro Run GSC x Air Selangor


Tak rugi sertai GSC x Air Selangor Hydro Run 2022 sebab setiap pendaftaran akan menerima kit larian seperti :

>> T-Shirt eksklusif GSC x Air Selangor Hydro Run

>> Pingat eksklusif GSC x Air Selangor Hydro Run

>> Bag bertali eksklusif GSC x Air Selangor Hydro Run

>> Tiket untuk menonton 'Mechamato The Movie'

Selain itu, terdapat pelbagai aktiviti menarik di sana. Yang penting, ada diskaun tau aritu...masukkan kod AZLINDA10 . 

Jangan korang guna sekarang pulak hehe..Benda dah lepas tu !








Post a Comment

0 Comments