Saturday, 17 October 2015

Teddy Bear Murah di Bangi

Selalu nampak patung beruang ini di tepi jalan raya. Nak singgah, tapi kalau tak membeli rasa macam tak best pulak! Baik tak singgah, kan!! Hingga lah di satu hari ..

Cik kakak Dhia Batrisya ini, cranky nak tidur..tapi masih melawan mata. Merengek semua tak kene. Daddy teru sambil keputusan untuk berhentikan kereta dan melihat teddy bear di tepi jalan ini. Banyak teddy bear, tuala pelbagai corak karekter kartun.


 
Harga teddy bear yang ada atas meja tu RM35 untuk 2 barang. Boleh campur tuala. Murah sangat !!

Terus muka senyum meleret bila dapat teddy bear..hrm......banyak lah koleksi bear Dhia kat rumah ni nampaknya. Dapat teddy bear, masuk kereta dan terus tidur. Anak oh anak !! 

Tempat kami beli teddy bear ini di Bangi. Seksyen berapa kurang pasti!! Sebab mummy fail sedikit jalan Bangi ini sebenarnya :(

1 comment:

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Followers