Dapat Tudung Sugarscarf Lagi !

Mummy menang Giveaway !! Dapat Tudung Sugarscarf!!! Alhamdulillah, rezeki lagi..kali ini, mumm...

Mummy menang Giveaway !! Dapat Tudung Sugarscarf!!!


Alhamdulillah, rezeki lagi..kali ini, mummy dapat tudung Sugarscarf  - HOPE. Hadiah giveaway dari Zeera


Mummy menang Giveaway !! Dapat Tudung Sugarscarf!!! SUGARSCARF PERCUMA

Koleksi Tudung dan Shawl Sugarscarf mummy baru ada 2 koleksi je. Yang pertama tu pun dari Zalora. Boleh di katakan, Sugarscarf ini adalah tudung impian mummy juga ini.  

 Mummy menang Giveaway !! Dapat Tudung Sugarscarf!!! SUGARSCARF PERCUMA
 Tag sugarscarf ...terasa sayang nak buang pula ;)
Mummy menang Giveaway !! Dapat Tudung Sugarscarf!!! SUGARSCARF PERCUMA 
Warna kegemaran - warna merah.

Pandai si Zeera ini bagi warna tudung merah. Macam tahu-tahu mummy suka warna merah.

Terima kasih Zeera kerana memilih mummy sebagai pemenang. 

Pada yang minat tudung dari Sugarscarf ini, boleh juga dapatkan dengan Zeera. Zeera merupakan salah seorang agen Sugarscarf. Jangan lupa sebut nama mummy. Mana tahu ada harga istimewa untuk reader azlindaalin. Telefon atau SMS terus Zeera di : 013-3759510

You Might Also Like

5 comments

  1. Best la..akak pun suka tudung dari Sugarscarft ni..cantik2..tp lom bertudung lagi kan...

    ReplyDelete
  2. Bestnyaaa! Dapat sugarscarf. Lawa shawl nya. Nanti dah pakai boleh ambil gambar dan post sini :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. memang betul-betul rezeki awk..
    macam Nampak aura warna merah tu.. hehe..
    Tq sy post nnt da pakai leh selfie and tag ye..
    btw, Sugarscarf & Bella Ammara boleh juga order pada sy ye.. hihi..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda