Giveaway Sugarscarf by zeeralily

02:36

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. 

Hari ini, mummy join satu GIVEAWAY lagi. Syarat mudah untuk menangi tudung kesukaan mummy iaitu SUGARSCARF. Tudung idaman ni ! Mana tahu ada rezeki kan.. korang nak cuba? Jom follow syarat mudah di bawah :-



Seperti yang dijanjikan juga, here there goes... Second giveaway by zeera lily


SYARAT PENYERTAAN


1) Mestilah follow blog ini telebih dulu


2) Follow Instagram @zeeralily cari gambar ini dan tag rakan anda

3) Like Facebook : Belog zeera


4) Buat 1 entry bertajuk 'Giveaway Sugarscarf by zeeralily'



5) Copy banner diatas & back link pada entry ini


6) Dalam entry tu, copy semua info dalam entry ini


7) Lastly, tinggalkan link penyertaan pada comment entry ini




HADIAH UTAMA

Sugarscarf Lana Basic Premium Shawl - Lana Ash Pink

Hope By Sugarscarf - Hope Kate Ribbon Red




SAGUHATI

Skin Care Product 


Bagi berlaku adil, Pemenang akan dipilih secara Top Referral & Lucky Draw


Wish u all the best!

You Might Also Like

5 comments

  1. singgah dari GA y sama sis.gudluck:)

    ReplyDelete
  2. Singgah sini :)

    http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/02/giveaway-sugarscarf-by-zeeralily.html

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya kak. kc pun join gak GA ni :)

    ReplyDelete
  4. good luck ! jemput join http://zulfaonlinediary.blogspot.my/2016/03/segmen-top-blogger-2016.html

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab