Wednesday, 20 April 2016

FENNELLE SERUM HABSATUSSAUDA MERAWAT KULIT DARI KERING CUACA PANAS



EL NINO CUACA PANAS? KULIT MUKA KERING?| FENNELLE SERUM HABBATUS SAUDA MERAWAT MASALAH KULIT KERING DI KALA CUACA PANAS !




Salam dan Selamat Pagi Semua !!

Sekejap je dah hari Rabu, kan ? Esok, lusa kerja..lepas tu dah hujung minggu dah. Yeaaaayyy! Tapi, sekarang musim panas sangat..nak keluar pun dah mula kene fikir 100x samada nak keluar ke tak nak keluar ! Kalau keluar pun tak de hal,lah ! Kulit muka mummy, boleh kasi calit sedikit serum Fenelle Envious Beauty - Renewal Serum with Habbatus Sauda Extract.



Serum ini boleh merawat kulit mummy yang terdedah dengan panas. Ha...best sangat ! Kulit tak nampak kering pun ! 


APA YANG BEST TENTANG FENNELLE SERUM HABBATUS SAUDA INI?


  • Diformulasikan daripada Ekstrak Tumbuhan dan Aqua sahaja
  • Bahan yang digunakan terbukti berkesan dalam kaedah rawatan peyembuhan kulit sejak beratus-ratus tahun yang lampau
  •  Tiada bahan terlarang dan berbahaya
  • Mendapat kelulusan dari KKM/Halal dan dikilangkan di Malaysia



ANTARA KANDUNGAN FENNELLE SERUM

  •  Habbatussauda' Extract
  •  Aqua
  •  Hyaluronic Acid
  •  Iris Forentine Extract
  •  Root Extract
  •  Witch Hazel Extract
  •  Fomes Officiant Alis (Mushroom) Extract

FUNGSI FENNELLE SERUM
  •  Merawat masalah kulit (jerawat/jeragat/pori terbuka/blackhead/whitehead/resdung)
  •  Memberi kesegaran dan keanjalan pada kulit
  •  Meredakan keradangan/bengkak/kemerahan pada kulit
  •  Dapat menyembuhkan luka dengan cepat
  •  Bertindak sebagai moisturizer-untuk mengekalkan kelembapan kulit
  •  Membaikpulih kerosakan sel kulit akibat sinaran matahari
  •  Menyekatakan tona kulit dan mencerahkan kulit

CARA PAKAI SERUM

Mummy akan pakai serum selepas muka di cuci bersih, di sapukan toner, pelembab.

Sebanyak dua (2) kali sehari.

TESTIMONI FENNELLE SERUM HABBATUS SAUDA


Ini wajah mummy kira-kira tiga minggu yang lalu. Sebelum memakai Fennelle Serum ini.


Muka mummy selepas tiga minggu memakai Fennelle Serum ini. Amacam? Ok kan ! Kulit nampak sihat bermaya ! Berwajah yang sama. Ianya tak akan bertukar menjadi Erra Fazira atau Che Ta. Kalau jadi cantik macam Erra atau Che Ta tu...tu dah kes lain lah pulak,kan ! hehehe

Kalau ada yang ragu-ragu lagi..Jom tengok testimoni yang lain :-





Yeaaaaay !!! Kami dah cuba !! Korang nak cuba? Cepat beli terus, ya! 

Keterangan lanjut, boleh layari / order :-



Whatsapp : 019-295 0851 / 019-280 5705





5 comments:

  1. bagus nya... aina jenis mmg kulit kering. Kalau panas sgt blh mengelupas. Huhuhu... boleh cuba ni. Bagus la akk suka tgk akk reveiw produk kecantikan. =)

    ReplyDelete
  2. Menarik nie..boleh masuk dlm list :)

    ReplyDelete
  3. bgsu untuk kulit kering.. mesti ramai yg akan mencari nanri serum ni

    ReplyDelete
  4. kalau serum sesuai dengan kulit muka adalah satu bonus..wah makin flawless la Linda lepas ni kan...

    ReplyDelete
  5. comei semua awek dlm efg ni...lepas ni makin comei la....

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Followers