RM38 PAKEJ SPA MURAH DI CELEBRITI SPA, SHAH ALAM

Bulan lepas mummy ada bagi info tentang SPA kecantikan yang sedang buat promosi murah lagi JIMAT....

Bulan lepas mummy ada bagi info tentang SPA kecantikan yang sedang buat promosi murah lagi JIMAT. Rupanya ada yang tak sempat dapatkan harga promosi sebab mummy lambat war-warkan. Ya Allah, terasa bersalah di situ. Ampun jika mummy lambat update di blog ye. 

Dan...Sebenarnya bulan ini, mummy nak beritahu berita baik, ni ! Bulan ini, Celebriti SPA dengan berbesar hari lanjutkan PROMOSI semurah RM38. Haaa....jangan kata mummy lambat lagi bagi info tau ! Gigit kang telinga tu,kang...


Bagi mummy SPA serendah RM38 ni, bukan murah..Tapi, murah GILAA . Mummy dah dapatkan servis di sini. Memang terbaik dan berbaloi dari segi servis dan keberkesanannya.

PAKEJ SPA MURAH DI CELEBRITI SPA, SHAH ALAM


PAKEJ SPA MURAH DI CELEBRITI SPA, SHAH ALAM :

❀ FACIAL (60 minit) - Wajah nampak bertenaga dan berseri-seri
❀ FOOT MASSAGE (30minit) – Melancarkan peraliran darah, nyahkan toksin dan rilekskan otot
❀ HEAD MASSAGE (20 minit) - Mengurangkan stress di kepala & melancarkan peredaran darah
❀ MANICURE (20 minit) – Cut, shape, shine

Cepatttt......ke Celebriti Spa. Promosi akan  berakhir pada hujung bulan ini. Jangan sampai ada yang gigit jari yeeee. Selanjutnya lawati :-


Lokasi:
https://goo.gl/maps/i5UKooVfMjF2


AIRELLYN BEAUTY STUDIO
Jalan Kristal K7/K, 
Seksyen 7, 40000 
Shah Alam, Selangor 



Whatsapp:

MIZZ ANESSA 019-6348332
MIZZ NURIN 012-9409372
SIS ROSE 011-23406905


Instagram
: @spa_best_murah


Facebook: Celebriti SPA



You Might Also Like

5 comments

  1. Menarik menarik! Boleh manjakan diri di spa =)

    ReplyDelete
  2. Alaaaaa...nk jugak...mmg kena pergi spa ni....

    ReplyDelete
  3. teringin nya nak pergi spa..hihi

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda