PIZZA HUT PERCUMA ! TERIMA KASIH PIZZA HUT

Untung ke dapat makan Pizza Hut PERCUMA? Haaaa..PERCUMA bukan sebarang PERCUMA tau, Pizza Hut bagi...

Untung ke dapat makan Pizza Hut PERCUMA? Haaaa..PERCUMA bukan sebarang PERCUMA tau, Pizza Hut bagi. Sebelum ini, mummy ada beli Pizza Hut semasa Hari Jadi Tok Abah anak-anak. Mummy sedikit kalut,, dapat je Pizza Hut... terus bawa balik. Tak check sama ada betul ke tidak Pizza Hut yang mummy order.

Sampai rumah, Dhia paling excited nak makan Pizza. Dhia buka kedua-dua bungkusan Pizza. Dan, dia bertanya,"Mummy...tak ada pun yang hitam-hitam, tu !". 

Mummy naik heran, sebab memang mummy order 1 regular Hawaiian Chicken dan 1 regular Super Supreme. Takkan, super supreme tak ada letak olive (hitam yang Dhia maksudkan)?

Mummy datang ke arah Dhia...mummy buka bungkusan Pizza Hut. Erm..memang betul, tak ada letak olive


PIZZA HUT PERCUMA ! TERIMA KASIH PIZZA HUT

Kebetulan, baru-baru ini..mummy nak redeem lagi pizza saiz personal RM2. Ha...resit lama-lama jangan buang. Jawab survey dan boleh beli pizza saiz personal dengan harga RM2.


PIZZA HUT PERCUMA ! TERIMA KASIH PIZZA HUT


Semasa mummy ke Restoran Pizza Hut, mummy ceritakan kisah pembelian mummy 14 Ogos. Terus mereka tak banyak tanya dan gantikan 1 regular Pizza Hut baru. Alhamdulillah, rezeki !

You Might Also Like

7 comments

  1. wah...bestnya...alhamdulillah kan...dapat jugak pizza free....

    ReplyDelete
  2. Syoknyaaaa! Bguslah pizza hut ni dorang nak gnti. bahus bagus ^^ Rezeki anak2 kan mummy :)

    ReplyDelete
  3. Salam..Morning...
    nieyl singgah pagi...🌹
    Alhamdulillah...rezeki

    ReplyDelete
  4. sedapnya pizza.. kalau yang free lagi bertambah sedap..

    ReplyDelete
  5. kekny pulak suka nenas lebih!!! hihihi

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. rezeki tu kak... ermm sedap nya! =)

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda