TENGOK RESULT PRU14 SECARA LIVE

Hai korang! Dah settle mengundi? Haruslah dah settle mengundi untuk PRU14 . Jam pun dah menunjukkan 8 malam. Dah masanya nak tengok RESULT ...

Hai korang! Dah settle mengundi? Haruslah dah settle mengundi untuk PRU14 . Jam pun dah menunjukkan 8 malam. Dah masanya nak tengok RESULT PRU 14 secara live

TENGOK RESULT PRU14 SECARA LIVE


Boleh ke tengok result pru14 secara live?Zaman canggih kot ! Semua boleh tengok live. Tak susah pun nk tengok result PRU14 secara live

TENGOK RESULT PRU14 SECARA LIVE

Gambar mengundi pagi tadi, orang nombor 2 tu. Fast klan gitu sebab ada baby. Jangan jeles ! 

TENGOK RESULT PRU14 SECARA LIVE

Okay, mummy sambil tido baby Daim pun, sambil nak tahu result PRU 14 juga. Entahlah, ini kali macam lain macam aje ! Mummy tengok result PRU14 secara live di https://live.undi.info 

TENGOK RESULT PRU14 SECARA LIVE

Untuk YouTube pulak, mummy tengok result PRU14 di : https://youtu.be/D7Z2FkkRxgc

Selamat menunggu result PRU14 ye kawan-kawan 😉

All the best Malaysia !

You Might Also Like

3 comments

  1. Betul tu Linda.. PRU kali nie lain macam pula rasanya..

    ReplyDelete
  2. Rabia tak lepas lagi nak mengundi..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Hilang segala persoalan. Nikmati Malaysia bahaaru. 😊

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -