TOP KOMEN BULAN JULAI BLOG AZLINDA ALIN

TOP KOMEN BULAN JULAI BLOG AZLINDA ALIN - Assalamualaikum, selamat sejahtera semua. Straight to the point je entri pagi ni. As usual annou...

TOP KOMEN BULAN JULAI BLOG AZLINDA ALIN - Assalamualaikum, selamat sejahtera semua. Straight to the point je entri pagi ni. As usual announcement of top comment lah kan. Sapa rajin tepek komen, mummy rewards . Gituuuu..sebagai tanda penghargaan singgah blog yang tak seberapa ni hehehe. Alhamdulillah, mummy dah boleh consistent rewards pada readers yang yang tinggalkan jejak.

Dah berapa bulan ni, mummy rewards seramai 3 orang setiap top commentators. 

Tapi, bulan ni mummy rewards seorang sahaja. Rewards nya seperti biasa. WANG TUNAI RM20.

TOP KOMEN BULAN JULAI BLOG AZLINDA ALIN


TOP KOMEN BULAN JULAI BLOG AZLINDA ALIN

TAHNIAH Shahida Dzulkifli TOP KOMEN BULAN JULAI BLOG AZLINDA ALIN. Jangan lupa berikan butiran akaun number pada mummy di : nurazlindaazman@gmail.com

Oh ya, bukan lepas .. ada seorang blogger lagi yang belum berikan details akaun. Mohon cepat-cepat email ye hehe. Kang mummy terlupa kang.

TOP KOMEN BULAN JULAI BLOG AZLINDA ALIN

Terima kasih buat semua yang sudi tinggalkan jejak. Mummy pun sama ada tinggalkan jejak di blog kome. Hehehe sesama lah kita support each other ye.


Terim kasih semua !

You Might Also Like

10 comments

  1. Alhamdulillah.. Terima kasih mummy linda.. Sha dah email details..

    ReplyDelete
  2. tahniah top pengomen..tak dan kadang nak BW..BW selarat yg boleh..haha..tak pe, tak kejar reward..klu dpt bonus..eh..haha...

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada top komentor.

    ReplyDelete
  4. Tahniah Sha..antara paling rajin komen kat blog akak jugak

    ReplyDelete
  5. Tahniahh! Syoklah dapat hadiah dari kak Linda. Heheh :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah Sha.. sama-sama kita support komen kan Linda 😊

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -