Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday

Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday - 10.10 hari tu birthday beloved hubby (daddy) mummy. Beliau r...

Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday - 10.10 hari tu birthday beloved hubby (daddy) mummy. Beliau requested no cake. SO, mummy tanya 'how about TR (Tony Roma's)?' . Apabila beliau pun says YES...terus mummy tetapkan kepada satu tarikh untuk Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Siap kena letak tarikh ! Ye lah, jadual kerja daddy tu kadang-kadang last minit kena pergi site, kadang-kadang kami sendiri pulak ada aktiviti family etc. 


Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday

Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Seawal pagi jam 10, kami dah terpacak di Tony Roma's Citta Mall. Sekali lah breakfast and lunch (BRUNCH). Datang awal, masa restoran baru buka ni senang sket. Tak ramai orang dan dengan harapan servis cepat hehehe.

Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday - 10.10 hari tu birthday beloved hubby (daddy) mummy. Beliau requested no cake. SO, mummy tanya 'how about TR (Tony Roma's)?' . Apabila beliau pun says YES...terus mummy tetapkan kepada satu tarikh untuk Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Siap kena letak tarikh ! Ye lah, jadual kerja daddy tu kadang-kadang last minit kena pergi site, kadang-kadang kami sendiri pulak ada aktiviti family etc.     Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday  Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Seawal pagi jam 10, kami dah terpacak di Tony Roma's Citta Mall. Sekali lah breakfast and lunch (BRUNCH). Datang awal, masa restoran baru buka ni senang sket. Tak ramai orang dan dengan harapan servis cepat hehehe.
tetap nak upload gambar blur..sayang wei..ni pun ntah ke berapa kali ntah snap

Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday - 10.10 hari tu birthday beloved hubby (daddy) mummy. Beliau requested no cake. SO, mummy tanya 'how about TR (Tony Roma's)?' . Apabila beliau pun says YES...terus mummy tetapkan kepada satu tarikh untuk Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Siap kena letak tarikh ! Ye lah, jadual kerja daddy tu kadang-kadang last minit kena pergi site, kadang-kadang kami sendiri pulak ada aktiviti family etc.     Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday  Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Seawal pagi jam 10, kami dah terpacak di Tony Roma's Citta Mall. Sekali lah breakfast and lunch (BRUNCH). Datang awal, masa restoran baru buka ni senang sket. Tak ramai orang dan dengan harapan servis cepat hehehe.
Sementara menunggu dishes...she always like this. Cari pen kertas. TR pun ada sediakan crayon dan kertas mewarna juga

Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday - 10.10 hari tu birthday beloved hubby (daddy) mummy. Beliau requested no cake. SO, mummy tanya 'how about TR (Tony Roma's)?' . Apabila beliau pun says YES...terus mummy tetapkan kepada satu tarikh untuk Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Siap kena letak tarikh ! Ye lah, jadual kerja daddy tu kadang-kadang last minit kena pergi site, kadang-kadang kami sendiri pulak ada aktiviti family etc.     Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday  Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Seawal pagi jam 10, kami dah terpacak di Tony Roma's Citta Mall. Sekali lah breakfast and lunch (BRUNCH). Datang awal, masa restoran baru buka ni senang sket. Tak ramai orang dan dengan harapan servis cepat hehehe.
Makanan dah sampai yehaaaa.. fav all the time Daim is Fries !

Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday - 10.10 hari tu birthday beloved hubby (daddy) mummy. Beliau requested no cake. SO, mummy tanya 'how about TR (Tony Roma's)?' . Apabila beliau pun says YES...terus mummy tetapkan kepada satu tarikh untuk Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Siap kena letak tarikh ! Ye lah, jadual kerja daddy tu kadang-kadang last minit kena pergi site, kadang-kadang kami sendiri pulak ada aktiviti family etc.     Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday  Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Seawal pagi jam 10, kami dah terpacak di Tony Roma's Citta Mall. Sekali lah breakfast and lunch (BRUNCH). Datang awal, masa restoran baru buka ni senang sket. Tak ramai orang dan dengan harapan servis cepat hehehe.
Chicken tender ada fries, isi ayam dan sos sedap. Kid's meal ni not bad

Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday - 10.10 hari tu birthday beloved hubby (daddy) mummy. Beliau requested no cake. SO, mummy tanya 'how about TR (Tony Roma's)?' . Apabila beliau pun says YES...terus mummy tetapkan kepada satu tarikh untuk Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Siap kena letak tarikh ! Ye lah, jadual kerja daddy tu kadang-kadang last minit kena pergi site, kadang-kadang kami sendiri pulak ada aktiviti family etc.     Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday  Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Seawal pagi jam 10, kami dah terpacak di Tony Roma's Citta Mall. Sekali lah breakfast and lunch (BRUNCH). Datang awal, masa restoran baru buka ni senang sket. Tak ramai orang dan dengan harapan servis cepat hehehe.
Marah soh pakai bib. Cicah sos leelh leleh..kena lah pakai

Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday - 10.10 hari tu birthday beloved hubby (daddy) mummy. Beliau requested no cake. SO, mummy tanya 'how about TR (Tony Roma's)?' . Apabila beliau pun says YES...terus mummy tetapkan kepada satu tarikh untuk Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Siap kena letak tarikh ! Ye lah, jadual kerja daddy tu kadang-kadang last minit kena pergi site, kadang-kadang kami sendiri pulak ada aktiviti family etc.     Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday  Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Seawal pagi jam 10, kami dah terpacak di Tony Roma's Citta Mall. Sekali lah breakfast and lunch (BRUNCH). Datang awal, masa restoran baru buka ni senang sket. Tak ramai orang dan dengan harapan servis cepat hehehe.
Pakai bib gak.. strawberi milk shake tu anak-anak request tapi non habis. Ice lemon T mak Pak gak yang depa bedal haha

Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday - 10.10 hari tu birthday beloved hubby (daddy) mummy. Beliau requested no cake. SO, mummy tanya 'how about TR (Tony Roma's)?' . Apabila beliau pun says YES...terus mummy tetapkan kepada satu tarikh untuk Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Siap kena letak tarikh ! Ye lah, jadual kerja daddy tu kadang-kadang last minit kena pergi site, kadang-kadang kami sendiri pulak ada aktiviti family etc.     Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday  Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Seawal pagi jam 10, kami dah terpacak di Tony Roma's Citta Mall. Sekali lah breakfast and lunch (BRUNCH). Datang awal, masa restoran baru buka ni senang sket. Tak ramai orang dan dengan harapan servis cepat hehehe.
Eh..terbokeh diri sendiri..ampun...

Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday - 10.10 hari tu birthday beloved hubby (daddy) mummy. Beliau requested no cake. SO, mummy tanya 'how about TR (Tony Roma's)?' . Apabila beliau pun says YES...terus mummy tetapkan kepada satu tarikh untuk Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Siap kena letak tarikh ! Ye lah, jadual kerja daddy tu kadang-kadang last minit kena pergi site, kadang-kadang kami sendiri pulak ada aktiviti family etc.     Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday  Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Seawal pagi jam 10, kami dah terpacak di Tony Roma's Citta Mall. Sekali lah breakfast and lunch (BRUNCH). Datang awal, masa restoran baru buka ni senang sket. Tak ramai orang dan dengan harapan servis cepat hehehe.
Beef burger with cheese untuk Dzal

Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday - 10.10 hari tu birthday beloved hubby (daddy) mummy. Beliau requested no cake. SO, mummy tanya 'how about TR (Tony Roma's)?' . Apabila beliau pun says YES...terus mummy tetapkan kepada satu tarikh untuk Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Siap kena letak tarikh ! Ye lah, jadual kerja daddy tu kadang-kadang last minit kena pergi site, kadang-kadang kami sendiri pulak ada aktiviti family etc.     Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday  Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Seawal pagi jam 10, kami dah terpacak di Tony Roma's Citta Mall. Sekali lah breakfast and lunch (BRUNCH). Datang awal, masa restoran baru buka ni senang sket. Tak ramai orang dan dengan harapan servis cepat hehehe.
NY steak masak secara Well done

Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday - 10.10 hari tu birthday beloved hubby (daddy) mummy. Beliau requested no cake. SO, mummy tanya 'how about TR (Tony Roma's)?' . Apabila beliau pun says YES...terus mummy tetapkan kepada satu tarikh untuk Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Siap kena letak tarikh ! Ye lah, jadual kerja daddy tu kadang-kadang last minit kena pergi site, kadang-kadang kami sendiri pulak ada aktiviti family etc.     Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday  Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Seawal pagi jam 10, kami dah terpacak di Tony Roma's Citta Mall. Sekali lah breakfast and lunch (BRUNCH). Datang awal, masa restoran baru buka ni senang sket. Tak ramai orang dan dengan harapan servis cepat hehehe.
Rib eye for mummy pun masak secara well done. Walau well done...steak di TR tetap juicy !



Lepas makan, semua dapat belon dan layan main belom dalam TR haha. Buat macam kedai sendiri, boleh lah sementara  awal pagi... tak ada orang lain dalam ni.

Okay, sudah Celebrate Makan-makan Tony Roma's Sempena Beloved Hubby Belated Birthday. Moga panjang umur, murah rezeki, dan sentiasa dalam rahmatnya. We are love you no matter what !

You Might Also Like

8 comments

  1. wah tony roma.. tempat makanan orang kaya ni kak lin aha :)

    ReplyDelete
  2. wah sedap sedap semua makanan ni! sha disini hanya mampu menatap skrin haha

    ReplyDelete
  3. tak pernah try makan kat TR ni..sedap yeak..nnti boleh la belanja mr hubby time bday & anniversary..hehe

    ReplyDelete
  4. pergh.. daging tu mengancam sungguh..

    ReplyDelete
  5. Belum pernah cuba lagi makan kat sini Linda, nampak mengamcam juga ya steak tu..

    ReplyDelete
  6. lama tk singgah tony romas..yummy

    ReplyDelete
  7. tony romas ni aida x pernah singgah try lagi.
    ada kat melaka ni. rasa nyer nun kat banda hilir.
    area sebelah ayer keroh ni, tak ternampak plak...
    today my besday, alin.
    weekend nanti baru makan-makan, mr.asben belanja...

    ReplyDelete
  8. Amboiiiii steak daging tuh buat ku terliur

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -