Total Pageviews

2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN

2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN - Hai semua ! Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera ! Pejam celik, pejam celik dah nak berjumpa dengan Tah...

2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN - Hai semua ! Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera ! Pejam celik, pejam celik dah nak berjumpa dengan Tahun Baru 2019 ! Tahun baru, rasanya nak cari BLOGLISTS baru juga. Siapa yang nak masuk ke dalam BLOGLIST mummy?  Jom sertai 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN

Apa kelebihan join 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN?


2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN - Hai semua ! Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera ! Pejam celik, pejam celik dah nak berjumpa dengan Tahun Baru 2019 ! Tahun baru, rasanya nak cari BLOGLISTS baru juga. Siapa yang nak masuk ke dalam BLOGLIST mummy?  Jom sertai 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN

Klik untuk JOIN


Apa kelebihan 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN? Blog list untuk apa? Okay, mummy suka jalan-jalan blog rerakan. Sebab tu, kali ini mummy nak mencari BLOGLISTS sepanjang tahun 2019. Nak follow rerapat sahabat blogger blog mummy. Selain itu, ianya memudahkan mummy baca blog korang juga. Oh ya ! Pastikan korang jangan bagi BLOG korang TIDUR tau, susah pulak nanti mummy nak singgah komen hehehe.


Pemilihan BLOGLISTS 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN mummy akan pilih untuk beberapa orang SAHAJA, yang lelain tu.. kalau tak TERPILIH jangan risau, mummy akan letakkan blog korang di 1 entri KHAS. Special gituuu ! 

SYARAT 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN


1. Follow blog ini : BICARA MUMMY

2. Buat entri blog yang bertajuk 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN

3. Komen video mummy di www.youtube.com/azlindaazman . Kalau ada akaun YouTube, minta tolong subscribe sekali ! Boleh, kan? :)

4. Klik banner-banner iklan di blog ini (TAK PAKSA :) ).

5. Semua penyertaan (blog) akan di letakkan dalam 1 entri KHAS " BLOGGER AWESOME 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN "

6. 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN bermula dari sekarang sehingga 7 Januari 2019 !

7. Jangan lupa tinggal link di ruangan komen http://www.azlindaalin.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html


Oh ya, selain 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN . Setiap bulan mummy mencari TOP KOMENTAR (1 ORANG) untuk meneriama hadiah CASH dari mummy sebagai tanda SUPPORT. Jemput jadi TOP KOMENTAR bulanan juga ye !


You Might Also Like

44 comments

  1. SAYA JOIN

    https://jm2u.blogspot.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin-7.html

    #JMBELOG

    ReplyDelete
  2. saya join ye mummy

    http://herneenazir.com/2018/12/19/2019-segmen-blog-azlinda-alin/

    ReplyDelete
  3. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  4. Nieyl Join...

    https://seindahcerita.blogspot.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  5. join jugak.

    https://mrspuex.blogspot.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  6. hai mummy..
    kita join ye
    http://kisahsidairy.com/2019-segmen-blog-azlinda-alin/

    ReplyDelete
  7. bestnyaaaaaa.. nanti kita join ya !!

    ReplyDelete
  8. salam sis saya join yee... http://www.irismyra.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  9. Yeayy.. akak join tau
    http://www.mamapipie.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  10. Join... :)

    http://www.huhahuhajerr.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  11. Join
    https://www.ceritahuda.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  12. kak azni tak pernah join benda benda ni hahah . sbb tak berapa nak paham ... Bagus untuuk SEO erk? untuk back link? gitu erk
    tapi ni content less 500 kan.. camner? cer terang sikit

    ReplyDelete
  13. Kak Azni : Terima kasih ats soalan. Untuk pengehtahuan akk, saya mencari BLOGLISTs 2019 untuk blog saya. Bukan untuk SEO atau apa-apa. Jika tak berminat. Tak apa.

    ReplyDelete
  14. kak azni selalu nampak org buat tapi tak baper paham.. huhuh nubis sgt. Bila tgk blog huda tu baru paham. COpy sahaja balik content yang ada ni yer... Nak try jugak .. sbb k.azni rasa bagus juga untuk backlink.. rasalah..masih dalam mood nak explore and paham ni. haha lembab sikit kak azni bab bab ni.

    Okay k.azni try yer... bila dah upload content baru up kat sini kan..

    ReplyDelete
  15. Kak Azni : hehe kalau akk nk cukupkan 500 words. Nt akk tambah je pape. Nk copy paste pun boleh kak. Tq support kak :)

    ReplyDelete
  16. yeayy.. dah berjya buat ...betul ke idok nih .. cer tgk

    http://modernmumthingy.com/2019-segmen-blog-azli

    ReplyDelete
  17. https://www.ciktie.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html?m=1

    ReplyDelete
  18. Saya join.

    https://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  19. Saya join lagi.

    http://jombercontest.blogspot.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  20. Salam. Saya join yea

    http://zzzyy.blogspot.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum ,
    S.K. join ;
    https://stnrsyfh.blogspot.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    Semoga murah rezeki ^_^

    ReplyDelete
  22. joinnnn

    http://www.mialiana.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  23. http://www.bajuwarnacoklat.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  24. join..

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum

    naimttbc join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  26. http://www.aimisyahirah.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    Jemput join segmen saya juga.. :) http://www.aimisyahirah.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

    ReplyDelete
  27. OM JOIIN TAU :)

    https://ombakbergigis.blogspot.com/2018/12/blogger-awesome-2019-segmen-blog.html

    ReplyDelete
  28. Yeyehhh dah join :)

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  29. saya join ye..

    https://darihatimissmulan.blogspot.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  30. ejulz join. harap tersenarai :)

    https://ejulz.blogspot.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  31. Salam. Saya join :)

    Done buat semua syarat termasuk klik iklan hikhik
    Tolong klik iklan saya juga ya ;)

    http://www.azlindaalin.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  32. shu join. namun xda akaun youtube, huhu..

    https://www.shuhaidasaad.com/2018/12/019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  33. Hi Mommy
    yaya join yer...


    https://selembutsuteranadya.blogspot.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  34. saya join

    https://penselduabee.blogspot.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  35. Sy join ...

    https://gadisgenits.blogspot.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  36. Saya join ya.

    https://mrdoctorspeaking.blogspot.com/2018/04/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  37. Join kak linda :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  38. join sini jgkk..

    https://meinnameisthazrina.blogspot.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  39. Salam. Mak join!

    http://www.ceritamak.com/2019/01/2019-segmen-blog-azlinda-ali.html

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum, saya join dan support sis..

    https://www.shikinrazali.com/2019/01/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

2018 (382) blogger (382) Dhia batrisya (380) azlindaalin.com (354) dzal aidi fiqry (308) review (283) resipi (143) 2019 (91) travel (84) Daim Naufal (70) daddy (41) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (1)