Total Pageviews

19.9.19 TARIKH CANTIK, NOMBOR ANGKA GILIRAN PUN CANTIK!

19.9.19 TARIKH CANTIK, NOMBOR ANGKA GILIRAN PUN CANTIK!  - Salam Hujung Minggu semua! Dua hari lepas.. adalah satu tarikh  19.9.19. Siapa p...

19.9.19 TARIKH CANTIK, NOMBOR ANGKA GILIRAN PUN CANTIK!  - Salam Hujung Minggu semua! Dua hari lepas.. adalah satu tarikh  19.9.19. Siapa perasan! Dan sapa tak perasan? Cantik, kan tarikh tu. Ramai juga masih follow kalendar masihi untuk memilih tarikh nikah. Ada yang kata nanti senang ingat jika nak celebrate wedding anniversary nanti. Okay lah, terpulang masing-masing macam mana kan. Semuanya pun dah tertulis. 


19.9.19 TARIKH CANTIK, NOMBOR ANGKA GILIRAN PUN CANTIK!  


Mummy perasan tarikh cantik ni, kebetulan ada urusan di HQ AIA. eh.. Nombor giliran pun cantik. Sama nombor kereta kami. 



Tarikh cantik ni, mummy sibuk sket. Uruskan pembayaran premium insurance client, kejar ke appointment dan banyak lagi.

Tapi, mummy tertarik dengan client yang mummy sedang uruskan ni. Hibahkan RM50K kepada maknya. 

Alhamdulillah, besar pahala! Bulanan pun tak mahal mana pun RM69 je kan.

Apa-apa jadi padanya, esok-esok mak dia boleh pakai duit yang beliau tinggalkan atau uruskan hutang piutang (tak banyak) beliau.

Bab Hibah ni, masih ramai keliru. Nanti lah... Ada masa mummy tepek kat blog. Buat masa ni, mummy suka cerita face to face. 

Senang orang faham!

Berbalik tarikh cantik baru ni, korang ad cerita best tak 五

You Might Also Like

9 comments

  1. tak perasan pun tarikh tu.. kawan pejabat dok sembang baru perasan.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. haah laaa. cantik no dia hahaha tak perasan pun. padahl kerja dgn tarikh hari2 adehh

    ReplyDelete
  3. Jangan lupa tulis more about bab hibah.

    ReplyDelete
  4. Tarikh tu cantik sangat sygnya takde yang indah terjadi pada tarikh tu..

    ReplyDelete
  5. yup cantik.. tapi akak x buat apa2 yg spesel la plak tarikh tu

    ReplyDelete
  6. Hibah nie penting sgat.. kwn pernah sharing ttg hibah juga tp sy sendiri x pandai explain haha.. tunggu akak sajalah update

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (397) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (322) review (282) 2019 (278) resipi (148) travel (87) Daim Naufal (82) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) 2020 (4) blogwalking (4) 2017 (2)