Total Pageviews

THE ANGRY BIRDS 2 BEST KE TIDAK !

THE ANGRY BIRDS 2 BEST KE TIDAK ! - Baru ada masa nak cerita pasal The angry bird 2 haha. Dah basi pun kan ! Btw, cerita ni memang best ...

THE ANGRY BIRDS 2 BEST KE TIDAK ! - Baru ada masa nak cerita pasal The angry bird 2 haha. Dah basi pun kan ! Btw, cerita ni memang best ! Kami ke TGV Encorp Damansara. Kebetulan mummy daddy dapat redem tiket FREE hasil dari AIA Vitality ! Berbalik kisah THE ANGRY BIRDS 2 BEST KE TIDAKDari awal sampai habis tak ada sedikit kebosanan pun ! Cuma tak bestnya, lupa bawa sweater anak. Semua sejuk samapi 3x pi tandas. Adoi kacau betul,lah ! 

Tapi, anak-anak kami pun enjoy layan THE ANGRY BIRDS 2. Dorang tak bosan dan tak ada buat perangai. Daim half way dah lena ulit intan dah. Hahaha. Sejuk gelap memang pakej tidur lah !

THE ANGRY BIRDS 2

Sinopsis THE ANGRY BIRDS 2 ini sambung cerita Angry Birds part 1, di mana pergaduhan / permusuhan 2 puak. Burung dan khinzir. Memang tak habis lah pergolakkan dorang. Sampailah satu masa ada satu puak lagi datang nak musnahkan perkampungan burung dan khinzir.

Part ni, dah jadi best dah ! Seronok tengok dorang berbaik..



Siap dapat bendera free lagi. Bulan kemerdekaan katanya !



Tak tahu ada lagi ke idak cerita ni sekarang !



Siap makanan dan minuman anak-anak adalah satu kewajipan !









Selfie sekali harung semua !

THE ANGRY BIRDS 2 ini, jalan cerita dah la tak bosan, lagunya pulak memang best ! Dhia Dzal siap berjoget hahaha.

Okay berbalik kepada puak ketiga yang nak menghancurkan kehidupan si burung dan khinzir ni. Memang perjalanan ceritanya macam macam ada. Tapi, sifat kerjasama mereka tu paling best !

Dari musuh jadi team pulak.

Okay...berjayakah team burung dan khinzir ni menundukkan musuh baru mereka? Bagaimana mereka bergabung?

Part tu orang tengok sendiri lah ye !

Yang pasti, memang layan ! Tak kira kanak-kanak mahu pun dewasa.

Minggu ni atau minggu depan plan nak tengok wayang lagi. Haha . Almaklumlah AIA Vitality bagi lagi rewards ! Jimat banyak lepas ni ! Hehehe 

You Might Also Like

11 comments

  1. Best la tu dewasa pun enjoy. Tapi sejak bila angry birds dah no 2 huhuhu nmpk sgt yg 1 pun tak tgok ;')

    ReplyDelete
  2. ada kanak2 seronok lah kan Lynda.. kak ana dah tak ada geng nak tgk kartun2 ni :)

    ReplyDelete
  3. sy baru tahu pula ada angry birds 2 ... huhu belum tgok lagi

    ReplyDelete
  4. akak nak tunggu yang frozen keluar bulan 11 nanti..aduii..diorang dah tak sabar tu nak tengok

    ReplyDelete
  5. Seronoknya tengok angry birds.. Sha aritu nak bawa bebudak nie juga tapi tak sempat.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. Akak tgh tunggu Maleficent 2 nanti..dah janji ngan anak2 buah dan kakak dania nak pi tengok...

    ReplyDelete
  7. Seronok anak-anak ya Linda.. sesekali memang bagus ada masa pi tengok movie macam nie dengan anak-anak kan..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (397) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (322) review (282) 2019 (278) resipi (148) travel (87) Daim Naufal (82) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) 2020 (4) blogwalking (4) 2017 (2)