Total Pageviews

HAPPY BIRTHDAY HUSBAND!

HAPPY BIRTHDAY HUSBAND! - Dah 7 tahun menjadi pasangan HALAL, dan secara total 9 tahun proses mengenali hati budi memasing. Sampai satu ta...

HAPPY BIRTHDAY HUSBAND! - Dah 7 tahun menjadi pasangan HALAL, dan secara total 9 tahun proses mengenali hati budi memasing. Sampai satu tahap ni. Memang sebenarnya.. mummy tak tahu dah nak celebrate birthday macam mana untuk husband. Yes! Luckily, kami sangat sangat busy this year. Segala mak nenek present hadiah untuk husband pun last minute plan. Sesebelum ni, mummy akan prepare 3-4 months untuk cari hadiah hari jadi atau pun beli awal-awal (booked). 

HAPPY BIRTHDAY HUSBAND! 


So, semua persiapan husband's birthday kali ni ikut jiwa dan rasa je lah. Dalam masa yang terlalu singkat ni, mummy sauk mana done je lah haha. 



Kebetulan, mummy dah block date untuk hubby's birthday. Alhamdulillah.. We manage it! Buat lunch date dengan husband, bila mummy dapat waktu kerja yang flexi ni. Ni lah masanya, untuk mencari our time. Walau sekejap, kerana memasing ada kerja hakiki. Tapi, masa ni lah yang sangat bermakna masa berdua dengan husband. 

Mummy selepas settle hantar anak ke sekolah, ke HQ AIA settle kan kerja mana yang patut. Terus ke Starbucks The Curve untuk buat kerja. 

Memang tak push husband untuk masa lunch.  Kerja husband memang busy. Ada masa client nak datang, ada masa nak inspect kerja kontraktor, ada masa kena masuk ofis pulak. So.... Just beritahu husband anytime you free, just datang je The Curve untuk lunch. 



Alhamdulillah, dapat lunch sama, kami pilih restoran yang ada nasi. Lunch time kan. Mummy pun lapar. Hanya 1 medium saiz Starbucks je yang masuk dalam perut dari pagi. Of course green tea frappe pilihan hati





Husband tak da lagi jam tali kulit. So, kali ni add on jam juga. 


Antara hadiah untuk my love. Kebetulan kawan mummy ke Paris. So, kirim 1 t-shirt Hard Rock Cafe Paris. 

Dah Bertahan-tahun hadiah hari jadi husband ni, mummy akan beli fresh dr overseas. Lain dari lain sket. Walau tak dapat pi overseas.. Tpi, barang dr sana pun dah rasa macam WOW haha









Sambil makan, sambil berikan hadiah. Yeayyy nampak happy faces tu ha. Terkejut, kan. 

Siap tanya mummy lagi, mana dapat t-shirt HRC Paris ni 

haha.. 

Malam-malam, I pergi Paris lah haha



Seterusnya, bincang akaun syarikat. Kira itu ini, siapa kan bank recon, petty cash. Almaklumlah dah nak Hujung tahun. Tahun depan nak kena settle kan full account dan seterusnya nak submit ke LHDN

Happy birthday husband, semoga panjang umur, di murahkan rezeki halal yang melimpah ruah, di berikan kesihatan yang baik. Dan, ketahuilah kami sekeluarga sayang sama kamuuuu 😍😍😍

You Might Also Like

2 comments

  1. Happy Birthday husband Linda.. best kan dapat celebrate berdua macam nie, romantik gitu..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (397) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (322) review (282) 2019 (278) resipi (148) travel (87) Daim Naufal (82) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) 2020 (4) blogwalking (4) 2017 (2)