SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI

SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI - Allahu sebelum buat entri makan lobster bulan puasa di RED LOBSTER AEON MALL SHAH ALAM . Mummy dok ca...

SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI - Allahu sebelum buat entri makan lobster bulan puasa di RED LOBSTER AEON MALL SHAH ALAM. Mummy dok cari kat blog, google balik kisah kami makan lobster di Cenang Langkawi tahun 2018 (lepas mengundi). Cari punya cari..tak ada ! Ada update dalam Facebook je rupanya ! Gitulah kan, kalau kita tak displin menulis segala mak nenek kisah travel, nak cari untuk di jadikan sebagai rujukan sendiri pun tak ada. Yes, mulai hari ini saya nak lebih rajin menulis ! (kononnlahhhh)

SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI


Bebalik kisah kami makan SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI details kedai ni memang tak sempat nak ambil gambar atau nak ingat balik nama kedai. Sebab masa ni, Dzal kejap - kejap nangis ! Kaki sakit katanya, kami suspek kena obor-obor. Tapi, memang kena obor-obor pun ! Hati-hati ye yang suka bercanda di tepian pantai cenang. Kami tak mandi laut pun masa ni. Pun anak boleh kena !


SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI - Allahu sebelum buat enti makan lobster bulan puasa di RED LOBSTER AEON MALL SHAH ALAM. Mummy dok cari kat blog, google balik kisah kami makan lobster di Cenang Langkawi tahun 2018 (lepas mengundi). Cari punya cari..tak ada ! Ada update dalam Facebook je rupanya ! Gitulah kan, kalau kita tak displin menulis segala mak nenek kisah travel, nak cari untuk di jadikan sebagai rujukan sendiri pun tak ada. Yes, mulai hari ini saya nak lebih rajin menulis ! (kononnlahhhh)    SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI   Bebalik kisah kami makan SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI details kedai ni memang tak sempat nak ambil gambar atau nak ingat balik nama kedai. Sebab masa ni, Dzal kejap - kejap nangis ! Kaki sakit katanya, kami suspek kena obor-obor. Tapi, memang kena obor-obor pun ! Hati-hati ye yang suka bercanda di tepian pantai cenang. Kami tak mandi laut pun masa ni. Pun anak boleh kena !

Order SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI sebab nak bagi Dzal lupakan sakit dia, dia suka seafood dan lobster. Tapi tetap lah merengek. Apa pun, makan dulu lah. Lepas makan SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI. Baru kitorang ke klinik. Memasing dah lapar !

SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI - Allahu sebelum buat enti makan lobster bulan puasa di RED LOBSTER AEON MALL SHAH ALAM. Mummy dok cari kat blog, google balik kisah kami makan lobster di Cenang Langkawi tahun 2018 (lepas mengundi). Cari punya cari..tak ada ! Ada update dalam Facebook je rupanya ! Gitulah kan, kalau kita tak displin menulis segala mak nenek kisah travel, nak cari untuk di jadikan sebagai rujukan sendiri pun tak ada. Yes, mulai hari ini saya nak lebih rajin menulis ! (kononnlahhhh)    SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI   Bebalik kisah kami makan SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI details kedai ni memang tak sempat nak ambil gambar atau nak ingat balik nama kedai. Sebab masa ni, Dzal kejap - kejap nangis ! Kaki sakit katanya, kami suspek kena obor-obor. Tapi, memang kena obor-obor pun ! Hati-hati ye yang suka bercanda di tepian pantai cenang. Kami tak mandi laut pun masa ni. Pun anak boleh kena !

Harga SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI, biasalah boleh tahan jugak ! Total dalam seratus lebih tak silap dengan air, sotong, sup, sayur dan nasi goreng.

Entahlah memang tak boleh nak ingat habis berapa harga tepatnya ! Lama nau dah kejadiannya, nota pun tak ambil hehehe. Tu masalahnya kan, ingat otak macam komputer boleh ingat segala menda ! Rupanya... Idak

SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI - Allahu sebelum buat enti makan lobster bulan puasa di RED LOBSTER AEON MALL SHAH ALAM. Mummy dok cari kat blog, google balik kisah kami makan lobster di Cenang Langkawi tahun 2018 (lepas mengundi). Cari punya cari..tak ada ! Ada update dalam Facebook je rupanya ! Gitulah kan, kalau kita tak displin menulis segala mak nenek kisah travel, nak cari untuk di jadikan sebagai rujukan sendiri pun tak ada. Yes, mulai hari ini saya nak lebih rajin menulis ! (kononnlahhhh)    SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI   Bebalik kisah kami makan SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI details kedai ni memang tak sempat nak ambil gambar atau nak ingat balik nama kedai. Sebab masa ni, Dzal kejap - kejap nangis ! Kaki sakit katanya, kami suspek kena obor-obor. Tapi, memang kena obor-obor pun ! Hati-hati ye yang suka bercanda di tepian pantai cenang. Kami tak mandi laut pun masa ni. Pun anak boleh kena !

Kedai ini berhadapan dengan chalet tepian pantai Cenang. Ada dia pamerkan seafood fresh depan kedainya.

Sebenarnya, area Cenang Langkawi ini best. Nak cari makan memang senang. Ada banyak deretan kedai. Ada kedai yang buka sampai pagi tau !

SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI - Allahu sebelum buat enti makan lobster bulan puasa di RED LOBSTER AEON MALL SHAH ALAM. Mummy dok cari kat blog, google balik kisah kami makan lobster di Cenang Langkawi tahun 2018 (lepas mengundi). Cari punya cari..tak ada ! Ada update dalam Facebook je rupanya ! Gitulah kan, kalau kita tak displin menulis segala mak nenek kisah travel, nak cari untuk di jadikan sebagai rujukan sendiri pun tak ada. Yes, mulai hari ini saya nak lebih rajin menulis ! (kononnlahhhh)    SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI   Bebalik kisah kami makan SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI details kedai ni memang tak sempat nak ambil gambar atau nak ingat balik nama kedai. Sebab masa ni, Dzal kejap - kejap nangis ! Kaki sakit katanya, kami suspek kena obor-obor. Tapi, memang kena obor-obor pun ! Hati-hati ye yang suka bercanda di tepian pantai cenang. Kami tak mandi laut pun masa ni. Pun anak boleh kena !

Tengok balik gambar makanan SEAFOOD DAN LOBSTER CENANG LANGKAWI . Rindu pulak nak pi Langkawi. Syiokkk betullah sessi ternak lemak jalan-jalan cari makan !

Tak pe, kita kerja keras dulu tahun ni dan semoga daddy dapat job secepatnya kali ini. Boleh sambung sesi travel lagi ! Yeaaaaay !

Baca Ini Juga


8 comments

  1. lobster tu mengancam.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. Suka betul makan lobster erk Linda...akak jarang la makan sebab mahal..hahahah...

    ReplyDelete
  3. uih...lapar teruk dah tengok gambar ni

    ReplyDelete
  4. tgk entry mummy ni, rindu langkawi gak...hehe...nak hajak mr hubby repeat honeymoon kat sini la..

    ReplyDelete
  5. lapar plak tgk menu lobster...fav lobster

    ReplyDelete
  6. Tetiba Kak Sue pun rindu nak pi Langkawi lagi..

    ReplyDelete
  7. kat chenang ni mek ada rindu satu menu yang mek tak jumpa kat lain lagi setakat ni, ketam masak kari tapi dia punya rasa pergh masyaAllah.

    ReplyDelete
  8. Udang grg tepung dia sedap x kak?. yummy

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -