SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !

SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH ! - Assalamualaikum w.b.t. Selamat sejahtera semua ! Selamat Hari Merdeka yang ke 6...

SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH ! - Assalamualaikum w.b.t. Selamat sejahtera semua ! Selamat Hari Merdeka yang ke 62 Sayangi Malaysiaku MalaysiaBersih ! ! Selamat Hari Kebangsaan. Kali ini, lambat mummy wish dalam blog. Mood blogging ke laut dalam, sebab mummy dah start busy kerja, fikir strategi kerja lagi. Huhuhu. Mencabar juga menjadi pekerja + uruskan perniagaan sendiri ni.  Bak kata daddy,"ini adalah jalan yang mummy pilih" > Yes ! My decision so..kena hadap dan usaha dan tawakkal. Terima kasih banyak juga kepada kawan-kawan yang support. Who knows who you are. Ada blogger, ada bff, ada kenalan yang refer sana sini. Love u ! Moga Allah limpahkan rezeki yang luas dan tanpa henti buat korang ! Okay...Business apa yang mummy buat? Bagi yang belum tahu atau tak tahu lagi. Korang boleh baca di SINI , SINI dan SINI 

SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !


SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH ! - Assalamualaikum w.b.t. Selamat sejahtera semua ! Selamat Hari Merdeka yang ke 62 Sayangi Malaysiaku MalaysiaBersih ! ! Selamat Hari Kebangsaan. Kali ini, lambat mummy wish dalam blog. Mood blogging ke laut dalam, sebab mummy dah start busy kerja, fikir strategi kerja lagi. Huhuhu. Mencabar juga menjadi pekerja + uruskan perniagaan sendiri ni.  Bak kata daddy,"ini adalah jalan yang mummy pilih" > Yes ! My decision so..kena hadap dan usaha dan tawakkal. Terima kasih banyak juga kepada kawan-kawan yang support. Who knows who you are. Ada blogger, ada bff, ada kenalan yang refer sana sini. Love u ! Moga Allah limpahkan rezeki yang luas dan tanpa henti buat korang ! Okay...Business apa yang mummy buat? Bagi yang belum tahu atau tak tahu lagi. Korang boleh baca di SINI , SINI dan SINI     SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !       Cuti panjang Merdeka kali ini, kami memang tak plan ke luar daerah / luar negeri atau ke luar Selangor. Rupanya ada hikmah ! Sekolah TABIKA KEMAS anak kami ada buat sambutan HARI MEREKA yang ke 62. Lokasi SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !        Sebenarnya kami suami isteri memang ada plan untuk bawa anak-anak ke sambutan Hari Merdeka. Kami memang belum pernah bawa mereka untuk pertunjukkkan real. Tup..Tup..Allah izinkannya kali ini. Dapatlah kami sekeluarga merasa sambuatan HARI MERDEKA 2019. Walaupun, SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !          Seawal pagi, kami dah siapkan anak-anak. Alhamdulillah kami tidak terlewat, malah kami awal sampai di PERHEBAT Sg Buloh !    Anak-anak excited memakai baju yang di berikan oleh cikgu TABIKA KEMAS mereka ! Seluar hitam, kain batik dan kasut sekolah je anak-anak pakai sendiri punya !           Menunggu cikgu depa   Tarikh penting !     Disiapkan oleh cikgu TABIKA KEMAS lain.    Anak-anak happy dapat join perbarisan. Dhia pula masuk menari juga    Bersedia untuk perbarisan dan tarian.        Masa ni Daim nak susu dan nak masuk dalam kereta. Daddy pulak lapar..tak ada makanan atau gerai jualan. Sudahnya ...kami tinggalkan je anak-anak hehe. Lagi pun dewan pun penuh, kita bagi ruang untuk ibu bapa lain untuk melihat persembahan anak masing-masing.    Anak-anak kami memang suka kami tak tengok hahaha. Suruh tengok video dari cikgu je !    Dhia siap halau mummy. Jangan duduk dekat-dekat dia hehehe.            Rasanya tak terlewat lagi untuk mummy ucapkan SELAMAT HARI KEBANGSAAN / HARI MERDEKA. Pastinya, cuti korang sangat bermakna.kan ! Btw, korang ke mana cuti lama tu?

Cuti panjang Merdeka kali ini, kami memang tak plan ke luar daerah / luar negeri atau ke luar Selangor. Rupanya ada hikmah ! Sekolah TABIKA KEMAS anak kami ada buat sambutan HARI MEREKA yang ke 62. Lokasi SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !

SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH ! - Assalamualaikum w.b.t. Selamat sejahtera semua ! Selamat Hari Merdeka yang ke 62 Sayangi Malaysiaku MalaysiaBersih ! ! Selamat Hari Kebangsaan. Kali ini, lambat mummy wish dalam blog. Mood blogging ke laut dalam, sebab mummy dah start busy kerja, fikir strategi kerja lagi. Huhuhu. Mencabar juga menjadi pekerja + uruskan perniagaan sendiri ni.  Bak kata daddy,"ini adalah jalan yang mummy pilih" > Yes ! My decision so..kena hadap dan usaha dan tawakkal. Terima kasih banyak juga kepada kawan-kawan yang support. Who knows who you are. Ada blogger, ada bff, ada kenalan yang refer sana sini. Love u ! Moga Allah limpahkan rezeki yang luas dan tanpa henti buat korang ! Okay...Business apa yang mummy buat? Bagi yang belum tahu atau tak tahu lagi. Korang boleh baca di SINI , SINI dan SINI     SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !       Cuti panjang Merdeka kali ini, kami memang tak plan ke luar daerah / luar negeri atau ke luar Selangor. Rupanya ada hikmah ! Sekolah TABIKA KEMAS anak kami ada buat sambutan HARI MEREKA yang ke 62. Lokasi SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !        Sebenarnya kami suami isteri memang ada plan untuk bawa anak-anak ke sambutan Hari Merdeka. Kami memang belum pernah bawa mereka untuk pertunjukkkan real. Tup..Tup..Allah izinkannya kali ini. Dapatlah kami sekeluarga merasa sambuatan HARI MERDEKA 2019. Walaupun, SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !          Seawal pagi, kami dah siapkan anak-anak. Alhamdulillah kami tidak terlewat, malah kami awal sampai di PERHEBAT Sg Buloh !    Anak-anak excited memakai baju yang di berikan oleh cikgu TABIKA KEMAS mereka ! Seluar hitam, kain batik dan kasut sekolah je anak-anak pakai sendiri punya !           Menunggu cikgu depa   Tarikh penting !     Disiapkan oleh cikgu TABIKA KEMAS lain.    Anak-anak happy dapat join perbarisan. Dhia pula masuk menari juga    Bersedia untuk perbarisan dan tarian.        Masa ni Daim nak susu dan nak masuk dalam kereta. Daddy pulak lapar..tak ada makanan atau gerai jualan. Sudahnya ...kami tinggalkan je anak-anak hehe. Lagi pun dewan pun penuh, kita bagi ruang untuk ibu bapa lain untuk melihat persembahan anak masing-masing.    Anak-anak kami memang suka kami tak tengok hahaha. Suruh tengok video dari cikgu je !    Dhia siap halau mummy. Jangan duduk dekat-dekat dia hehehe.            Rasanya tak terlewat lagi untuk mummy ucapkan SELAMAT HARI KEBANGSAAN / HARI MERDEKA. Pastinya, cuti korang sangat bermakna.kan ! Btw, korang ke mana cuti lama tu?

Sebenarnya kami suami isteri memang ada plan untuk bawa anak-anak ke sambutan Hari Merdeka. Kami memang belum pernah bawa mereka untuk pertunjukkkan real. Tup..Tup..Allah izinkannya kali ini. Dapatlah kami sekeluarga merasa sambuatan HARI MERDEKA 2019. Walaupun, SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !


SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH ! - Assalamualaikum w.b.t. Selamat sejahtera semua ! Selamat Hari Merdeka yang ke 62 Sayangi Malaysiaku MalaysiaBersih ! ! Selamat Hari Kebangsaan. Kali ini, lambat mummy wish dalam blog. Mood blogging ke laut dalam, sebab mummy dah start busy kerja, fikir strategi kerja lagi. Huhuhu. Mencabar juga menjadi pekerja + uruskan perniagaan sendiri ni.  Bak kata daddy,"ini adalah jalan yang mummy pilih" > Yes ! My decision so..kena hadap dan usaha dan tawakkal. Terima kasih banyak juga kepada kawan-kawan yang support. Who knows who you are. Ada blogger, ada bff, ada kenalan yang refer sana sini. Love u ! Moga Allah limpahkan rezeki yang luas dan tanpa henti buat korang ! Okay...Business apa yang mummy buat? Bagi yang belum tahu atau tak tahu lagi. Korang boleh baca di SINI , SINI dan SINI     SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !       Cuti panjang Merdeka kali ini, kami memang tak plan ke luar daerah / luar negeri atau ke luar Selangor. Rupanya ada hikmah ! Sekolah TABIKA KEMAS anak kami ada buat sambutan HARI MEREKA yang ke 62. Lokasi SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !        Sebenarnya kami suami isteri memang ada plan untuk bawa anak-anak ke sambutan Hari Merdeka. Kami memang belum pernah bawa mereka untuk pertunjukkkan real. Tup..Tup..Allah izinkannya kali ini. Dapatlah kami sekeluarga merasa sambuatan HARI MERDEKA 2019. Walaupun, SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !          Seawal pagi, kami dah siapkan anak-anak. Alhamdulillah kami tidak terlewat, malah kami awal sampai di PERHEBAT Sg Buloh !    Anak-anak excited memakai baju yang di berikan oleh cikgu TABIKA KEMAS mereka ! Seluar hitam, kain batik dan kasut sekolah je anak-anak pakai sendiri punya !           Menunggu cikgu depa   Tarikh penting !     Disiapkan oleh cikgu TABIKA KEMAS lain.    Anak-anak happy dapat join perbarisan. Dhia pula masuk menari juga    Bersedia untuk perbarisan dan tarian.        Masa ni Daim nak susu dan nak masuk dalam kereta. Daddy pulak lapar..tak ada makanan atau gerai jualan. Sudahnya ...kami tinggalkan je anak-anak hehe. Lagi pun dewan pun penuh, kita bagi ruang untuk ibu bapa lain untuk melihat persembahan anak masing-masing.    Anak-anak kami memang suka kami tak tengok hahaha. Suruh tengok video dari cikgu je !    Dhia siap halau mummy. Jangan duduk dekat-dekat dia hehehe.            Rasanya tak terlewat lagi untuk mummy ucapkan SELAMAT HARI KEBANGSAAN / HARI MERDEKA. Pastinya, cuti korang sangat bermakna.kan ! Btw, korang ke mana cuti lama tu?

Seawal pagi, kami dah siapkan anak-anak. Alhamdulillah kami tidak terlewat, malah kami awal sampai di PERHEBAT Sg Buloh !

Anak-anak excited memakai baju yang di berikan oleh cikgu TABIKA KEMAS mereka ! Seluar hitam, kain batik dan kasut sekolah je anak-anak pakai sendiri punya !

SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH ! - Assalamualaikum w.b.t. Selamat sejahtera semua ! Selamat Hari Merdeka yang ke 62 Sayangi Malaysiaku MalaysiaBersih ! ! Selamat Hari Kebangsaan. Kali ini, lambat mummy wish dalam blog. Mood blogging ke laut dalam, sebab mummy dah start busy kerja, fikir strategi kerja lagi. Huhuhu. Mencabar juga menjadi pekerja + uruskan perniagaan sendiri ni.  Bak kata daddy,"ini adalah jalan yang mummy pilih" > Yes ! My decision so..kena hadap dan usaha dan tawakkal. Terima kasih banyak juga kepada kawan-kawan yang support. Who knows who you are. Ada blogger, ada bff, ada kenalan yang refer sana sini. Love u ! Moga Allah limpahkan rezeki yang luas dan tanpa henti buat korang ! Okay...Business apa yang mummy buat? Bagi yang belum tahu atau tak tahu lagi. Korang boleh baca di SINI , SINI dan SINI     SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !       Cuti panjang Merdeka kali ini, kami memang tak plan ke luar daerah / luar negeri atau ke luar Selangor. Rupanya ada hikmah ! Sekolah TABIKA KEMAS anak kami ada buat sambutan HARI MEREKA yang ke 62. Lokasi SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !        Sebenarnya kami suami isteri memang ada plan untuk bawa anak-anak ke sambutan Hari Merdeka. Kami memang belum pernah bawa mereka untuk pertunjukkkan real. Tup..Tup..Allah izinkannya kali ini. Dapatlah kami sekeluarga merasa sambuatan HARI MERDEKA 2019. Walaupun, SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !          Seawal pagi, kami dah siapkan anak-anak. Alhamdulillah kami tidak terlewat, malah kami awal sampai di PERHEBAT Sg Buloh !    Anak-anak excited memakai baju yang di berikan oleh cikgu TABIKA KEMAS mereka ! Seluar hitam, kain batik dan kasut sekolah je anak-anak pakai sendiri punya !           Menunggu cikgu depa   Tarikh penting !     Disiapkan oleh cikgu TABIKA KEMAS lain.    Anak-anak happy dapat join perbarisan. Dhia pula masuk menari juga    Bersedia untuk perbarisan dan tarian.        Masa ni Daim nak susu dan nak masuk dalam kereta. Daddy pulak lapar..tak ada makanan atau gerai jualan. Sudahnya ...kami tinggalkan je anak-anak hehe. Lagi pun dewan pun penuh, kita bagi ruang untuk ibu bapa lain untuk melihat persembahan anak masing-masing.    Anak-anak kami memang suka kami tak tengok hahaha. Suruh tengok video dari cikgu je !    Dhia siap halau mummy. Jangan duduk dekat-dekat dia hehehe.            Rasanya tak terlewat lagi untuk mummy ucapkan SELAMAT HARI KEBANGSAAN / HARI MERDEKA. Pastinya, cuti korang sangat bermakna.kan ! Btw, korang ke mana cuti lama tu?

SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH ! - Assalamualaikum w.b.t. Selamat sejahtera semua ! Selamat Hari Merdeka yang ke 62 Sayangi Malaysiaku MalaysiaBersih ! ! Selamat Hari Kebangsaan. Kali ini, lambat mummy wish dalam blog. Mood blogging ke laut dalam, sebab mummy dah start busy kerja, fikir strategi kerja lagi. Huhuhu. Mencabar juga menjadi pekerja + uruskan perniagaan sendiri ni.  Bak kata daddy,"ini adalah jalan yang mummy pilih" > Yes ! My decision so..kena hadap dan usaha dan tawakkal. Terima kasih banyak juga kepada kawan-kawan yang support. Who knows who you are. Ada blogger, ada bff, ada kenalan yang refer sana sini. Love u ! Moga Allah limpahkan rezeki yang luas dan tanpa henti buat korang ! Okay...Business apa yang mummy buat? Bagi yang belum tahu atau tak tahu lagi. Korang boleh baca di SINI , SINI dan SINI     SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !       Cuti panjang Merdeka kali ini, kami memang tak plan ke luar daerah / luar negeri atau ke luar Selangor. Rupanya ada hikmah ! Sekolah TABIKA KEMAS anak kami ada buat sambutan HARI MEREKA yang ke 62. Lokasi SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !        Sebenarnya kami suami isteri memang ada plan untuk bawa anak-anak ke sambutan Hari Merdeka. Kami memang belum pernah bawa mereka untuk pertunjukkkan real. Tup..Tup..Allah izinkannya kali ini. Dapatlah kami sekeluarga merasa sambuatan HARI MERDEKA 2019. Walaupun, SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !          Seawal pagi, kami dah siapkan anak-anak. Alhamdulillah kami tidak terlewat, malah kami awal sampai di PERHEBAT Sg Buloh !    Anak-anak excited memakai baju yang di berikan oleh cikgu TABIKA KEMAS mereka ! Seluar hitam, kain batik dan kasut sekolah je anak-anak pakai sendiri punya !           Menunggu cikgu depa   Tarikh penting !     Disiapkan oleh cikgu TABIKA KEMAS lain.    Anak-anak happy dapat join perbarisan. Dhia pula masuk menari juga    Bersedia untuk perbarisan dan tarian.        Masa ni Daim nak susu dan nak masuk dalam kereta. Daddy pulak lapar..tak ada makanan atau gerai jualan. Sudahnya ...kami tinggalkan je anak-anak hehe. Lagi pun dewan pun penuh, kita bagi ruang untuk ibu bapa lain untuk melihat persembahan anak masing-masing.    Anak-anak kami memang suka kami tak tengok hahaha. Suruh tengok video dari cikgu je !    Dhia siap halau mummy. Jangan duduk dekat-dekat dia hehehe.            Rasanya tak terlewat lagi untuk mummy ucapkan SELAMAT HARI KEBANGSAAN / HARI MERDEKA. Pastinya, cuti korang sangat bermakna.kan ! Btw, korang ke mana cuti lama tu?

Menunggu cikgu depa

SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH ! - Assalamualaikum w.b.t. Selamat sejahtera semua ! Selamat Hari Merdeka yang ke 62 Sayangi Malaysiaku MalaysiaBersih ! ! Selamat Hari Kebangsaan. Kali ini, lambat mummy wish dalam blog. Mood blogging ke laut dalam, sebab mummy dah start busy kerja, fikir strategi kerja lagi. Huhuhu. Mencabar juga menjadi pekerja + uruskan perniagaan sendiri ni.  Bak kata daddy,"ini adalah jalan yang mummy pilih" > Yes ! My decision so..kena hadap dan usaha dan tawakkal. Terima kasih banyak juga kepada kawan-kawan yang support. Who knows who you are. Ada blogger, ada bff, ada kenalan yang refer sana sini. Love u ! Moga Allah limpahkan rezeki yang luas dan tanpa henti buat korang ! Okay...Business apa yang mummy buat? Bagi yang belum tahu atau tak tahu lagi. Korang boleh baca di SINI , SINI dan SINI     SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !       Cuti panjang Merdeka kali ini, kami memang tak plan ke luar daerah / luar negeri atau ke luar Selangor. Rupanya ada hikmah ! Sekolah TABIKA KEMAS anak kami ada buat sambutan HARI MEREKA yang ke 62. Lokasi SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !        Sebenarnya kami suami isteri memang ada plan untuk bawa anak-anak ke sambutan Hari Merdeka. Kami memang belum pernah bawa mereka untuk pertunjukkkan real. Tup..Tup..Allah izinkannya kali ini. Dapatlah kami sekeluarga merasa sambuatan HARI MERDEKA 2019. Walaupun, SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !          Seawal pagi, kami dah siapkan anak-anak. Alhamdulillah kami tidak terlewat, malah kami awal sampai di PERHEBAT Sg Buloh !    Anak-anak excited memakai baju yang di berikan oleh cikgu TABIKA KEMAS mereka ! Seluar hitam, kain batik dan kasut sekolah je anak-anak pakai sendiri punya !           Menunggu cikgu depa   Tarikh penting !     Disiapkan oleh cikgu TABIKA KEMAS lain.    Anak-anak happy dapat join perbarisan. Dhia pula masuk menari juga    Bersedia untuk perbarisan dan tarian.        Masa ni Daim nak susu dan nak masuk dalam kereta. Daddy pulak lapar..tak ada makanan atau gerai jualan. Sudahnya ...kami tinggalkan je anak-anak hehe. Lagi pun dewan pun penuh, kita bagi ruang untuk ibu bapa lain untuk melihat persembahan anak masing-masing.    Anak-anak kami memang suka kami tak tengok hahaha. Suruh tengok video dari cikgu je !    Dhia siap halau mummy. Jangan duduk dekat-dekat dia hehehe.            Rasanya tak terlewat lagi untuk mummy ucapkan SELAMAT HARI KEBANGSAAN / HARI MERDEKA. Pastinya, cuti korang sangat bermakna.kan ! Btw, korang ke mana cuti lama tu?
Tarikh penting !

SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH ! - Assalamualaikum w.b.t. Selamat sejahtera semua ! Selamat Hari Merdeka yang ke 62 Sayangi Malaysiaku MalaysiaBersih ! ! Selamat Hari Kebangsaan. Kali ini, lambat mummy wish dalam blog. Mood blogging ke laut dalam, sebab mummy dah start busy kerja, fikir strategi kerja lagi. Huhuhu. Mencabar juga menjadi pekerja + uruskan perniagaan sendiri ni.  Bak kata daddy,"ini adalah jalan yang mummy pilih" > Yes ! My decision so..kena hadap dan usaha dan tawakkal. Terima kasih banyak juga kepada kawan-kawan yang support. Who knows who you are. Ada blogger, ada bff, ada kenalan yang refer sana sini. Love u ! Moga Allah limpahkan rezeki yang luas dan tanpa henti buat korang ! Okay...Business apa yang mummy buat? Bagi yang belum tahu atau tak tahu lagi. Korang boleh baca di SINI , SINI dan SINI     SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !       Cuti panjang Merdeka kali ini, kami memang tak plan ke luar daerah / luar negeri atau ke luar Selangor. Rupanya ada hikmah ! Sekolah TABIKA KEMAS anak kami ada buat sambutan HARI MEREKA yang ke 62. Lokasi SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !        Sebenarnya kami suami isteri memang ada plan untuk bawa anak-anak ke sambutan Hari Merdeka. Kami memang belum pernah bawa mereka untuk pertunjukkkan real. Tup..Tup..Allah izinkannya kali ini. Dapatlah kami sekeluarga merasa sambuatan HARI MERDEKA 2019. Walaupun, SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !          Seawal pagi, kami dah siapkan anak-anak. Alhamdulillah kami tidak terlewat, malah kami awal sampai di PERHEBAT Sg Buloh !    Anak-anak excited memakai baju yang di berikan oleh cikgu TABIKA KEMAS mereka ! Seluar hitam, kain batik dan kasut sekolah je anak-anak pakai sendiri punya !           Menunggu cikgu depa   Tarikh penting !     Disiapkan oleh cikgu TABIKA KEMAS lain.    Anak-anak happy dapat join perbarisan. Dhia pula masuk menari juga    Bersedia untuk perbarisan dan tarian.        Masa ni Daim nak susu dan nak masuk dalam kereta. Daddy pulak lapar..tak ada makanan atau gerai jualan. Sudahnya ...kami tinggalkan je anak-anak hehe. Lagi pun dewan pun penuh, kita bagi ruang untuk ibu bapa lain untuk melihat persembahan anak masing-masing.    Anak-anak kami memang suka kami tak tengok hahaha. Suruh tengok video dari cikgu je !    Dhia siap halau mummy. Jangan duduk dekat-dekat dia hehehe.            Rasanya tak terlewat lagi untuk mummy ucapkan SELAMAT HARI KEBANGSAAN / HARI MERDEKA. Pastinya, cuti korang sangat bermakna.kan ! Btw, korang ke mana cuti lama tu?
Disiapkan oleh cikgu TABIKA KEMAS lain.

SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH ! - Assalamualaikum w.b.t. Selamat sejahtera semua ! Selamat Hari Merdeka yang ke 62 Sayangi Malaysiaku MalaysiaBersih ! ! Selamat Hari Kebangsaan. Kali ini, lambat mummy wish dalam blog. Mood blogging ke laut dalam, sebab mummy dah start busy kerja, fikir strategi kerja lagi. Huhuhu. Mencabar juga menjadi pekerja + uruskan perniagaan sendiri ni.  Bak kata daddy,"ini adalah jalan yang mummy pilih" > Yes ! My decision so..kena hadap dan usaha dan tawakkal. Terima kasih banyak juga kepada kawan-kawan yang support. Who knows who you are. Ada blogger, ada bff, ada kenalan yang refer sana sini. Love u ! Moga Allah limpahkan rezeki yang luas dan tanpa henti buat korang ! Okay...Business apa yang mummy buat? Bagi yang belum tahu atau tak tahu lagi. Korang boleh baca di SINI , SINI dan SINI     SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !       Cuti panjang Merdeka kali ini, kami memang tak plan ke luar daerah / luar negeri atau ke luar Selangor. Rupanya ada hikmah ! Sekolah TABIKA KEMAS anak kami ada buat sambutan HARI MEREKA yang ke 62. Lokasi SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !        Sebenarnya kami suami isteri memang ada plan untuk bawa anak-anak ke sambutan Hari Merdeka. Kami memang belum pernah bawa mereka untuk pertunjukkkan real. Tup..Tup..Allah izinkannya kali ini. Dapatlah kami sekeluarga merasa sambuatan HARI MERDEKA 2019. Walaupun, SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !          Seawal pagi, kami dah siapkan anak-anak. Alhamdulillah kami tidak terlewat, malah kami awal sampai di PERHEBAT Sg Buloh !    Anak-anak excited memakai baju yang di berikan oleh cikgu TABIKA KEMAS mereka ! Seluar hitam, kain batik dan kasut sekolah je anak-anak pakai sendiri punya !           Menunggu cikgu depa   Tarikh penting !     Disiapkan oleh cikgu TABIKA KEMAS lain.    Anak-anak happy dapat join perbarisan. Dhia pula masuk menari juga    Bersedia untuk perbarisan dan tarian.        Masa ni Daim nak susu dan nak masuk dalam kereta. Daddy pulak lapar..tak ada makanan atau gerai jualan. Sudahnya ...kami tinggalkan je anak-anak hehe. Lagi pun dewan pun penuh, kita bagi ruang untuk ibu bapa lain untuk melihat persembahan anak masing-masing.    Anak-anak kami memang suka kami tak tengok hahaha. Suruh tengok video dari cikgu je !    Dhia siap halau mummy. Jangan duduk dekat-dekat dia hehehe.            Rasanya tak terlewat lagi untuk mummy ucapkan SELAMAT HARI KEBANGSAAN / HARI MERDEKA. Pastinya, cuti korang sangat bermakna.kan ! Btw, korang ke mana cuti lama tu?
Anak-anak happy dapat join perbarisan. Dhia pula masuk menari juga

SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH ! - Assalamualaikum w.b.t. Selamat sejahtera semua ! Selamat Hari Merdeka yang ke 62 Sayangi Malaysiaku MalaysiaBersih ! ! Selamat Hari Kebangsaan. Kali ini, lambat mummy wish dalam blog. Mood blogging ke laut dalam, sebab mummy dah start busy kerja, fikir strategi kerja lagi. Huhuhu. Mencabar juga menjadi pekerja + uruskan perniagaan sendiri ni.  Bak kata daddy,"ini adalah jalan yang mummy pilih" > Yes ! My decision so..kena hadap dan usaha dan tawakkal. Terima kasih banyak juga kepada kawan-kawan yang support. Who knows who you are. Ada blogger, ada bff, ada kenalan yang refer sana sini. Love u ! Moga Allah limpahkan rezeki yang luas dan tanpa henti buat korang ! Okay...Business apa yang mummy buat? Bagi yang belum tahu atau tak tahu lagi. Korang boleh baca di SINI , SINI dan SINI     SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !       Cuti panjang Merdeka kali ini, kami memang tak plan ke luar daerah / luar negeri atau ke luar Selangor. Rupanya ada hikmah ! Sekolah TABIKA KEMAS anak kami ada buat sambutan HARI MEREKA yang ke 62. Lokasi SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !        Sebenarnya kami suami isteri memang ada plan untuk bawa anak-anak ke sambutan Hari Merdeka. Kami memang belum pernah bawa mereka untuk pertunjukkkan real. Tup..Tup..Allah izinkannya kali ini. Dapatlah kami sekeluarga merasa sambuatan HARI MERDEKA 2019. Walaupun, SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !          Seawal pagi, kami dah siapkan anak-anak. Alhamdulillah kami tidak terlewat, malah kami awal sampai di PERHEBAT Sg Buloh !    Anak-anak excited memakai baju yang di berikan oleh cikgu TABIKA KEMAS mereka ! Seluar hitam, kain batik dan kasut sekolah je anak-anak pakai sendiri punya !           Menunggu cikgu depa   Tarikh penting !     Disiapkan oleh cikgu TABIKA KEMAS lain.    Anak-anak happy dapat join perbarisan. Dhia pula masuk menari juga    Bersedia untuk perbarisan dan tarian.        Masa ni Daim nak susu dan nak masuk dalam kereta. Daddy pulak lapar..tak ada makanan atau gerai jualan. Sudahnya ...kami tinggalkan je anak-anak hehe. Lagi pun dewan pun penuh, kita bagi ruang untuk ibu bapa lain untuk melihat persembahan anak masing-masing.    Anak-anak kami memang suka kami tak tengok hahaha. Suruh tengok video dari cikgu je !    Dhia siap halau mummy. Jangan duduk dekat-dekat dia hehehe.            Rasanya tak terlewat lagi untuk mummy ucapkan SELAMAT HARI KEBANGSAAN / HARI MERDEKA. Pastinya, cuti korang sangat bermakna.kan ! Btw, korang ke mana cuti lama tu?
Bersedia untuk perbarisan dan tarian dari TABIKA KEMAS anak-anak. Sambutan ni dari semua sekolah TABIKA KEMAS di parlimen yang sama

SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH ! - Assalamualaikum w.b.t. Selamat sejahtera semua ! Selamat Hari Merdeka yang ke 62 Sayangi Malaysiaku MalaysiaBersih ! ! Selamat Hari Kebangsaan. Kali ini, lambat mummy wish dalam blog. Mood blogging ke laut dalam, sebab mummy dah start busy kerja, fikir strategi kerja lagi. Huhuhu. Mencabar juga menjadi pekerja + uruskan perniagaan sendiri ni.  Bak kata daddy,"ini adalah jalan yang mummy pilih" > Yes ! My decision so..kena hadap dan usaha dan tawakkal. Terima kasih banyak juga kepada kawan-kawan yang support. Who knows who you are. Ada blogger, ada bff, ada kenalan yang refer sana sini. Love u ! Moga Allah limpahkan rezeki yang luas dan tanpa henti buat korang ! Okay...Business apa yang mummy buat? Bagi yang belum tahu atau tak tahu lagi. Korang boleh baca di SINI , SINI dan SINI     SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !       Cuti panjang Merdeka kali ini, kami memang tak plan ke luar daerah / luar negeri atau ke luar Selangor. Rupanya ada hikmah ! Sekolah TABIKA KEMAS anak kami ada buat sambutan HARI MEREKA yang ke 62. Lokasi SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !        Sebenarnya kami suami isteri memang ada plan untuk bawa anak-anak ke sambutan Hari Merdeka. Kami memang belum pernah bawa mereka untuk pertunjukkkan real. Tup..Tup..Allah izinkannya kali ini. Dapatlah kami sekeluarga merasa sambuatan HARI MERDEKA 2019. Walaupun, SAMBUTAN MERDEKA 2019 TADIKA ANAK DI PERHEBAT SG BULOH !          Seawal pagi, kami dah siapkan anak-anak. Alhamdulillah kami tidak terlewat, malah kami awal sampai di PERHEBAT Sg Buloh !    Anak-anak excited memakai baju yang di berikan oleh cikgu TABIKA KEMAS mereka ! Seluar hitam, kain batik dan kasut sekolah je anak-anak pakai sendiri punya !           Menunggu cikgu depa   Tarikh penting !     Disiapkan oleh cikgu TABIKA KEMAS lain.    Anak-anak happy dapat join perbarisan. Dhia pula masuk menari juga    Bersedia untuk perbarisan dan tarian.        Masa ni Daim nak susu dan nak masuk dalam kereta. Daddy pulak lapar..tak ada makanan atau gerai jualan. Sudahnya ...kami tinggalkan je anak-anak hehe. Lagi pun dewan pun penuh, kita bagi ruang untuk ibu bapa lain untuk melihat persembahan anak masing-masing.    Anak-anak kami memang suka kami tak tengok hahaha. Suruh tengok video dari cikgu je !    Dhia siap halau mummy. Jangan duduk dekat-dekat dia hehehe.            Rasanya tak terlewat lagi untuk mummy ucapkan SELAMAT HARI KEBANGSAAN / HARI MERDEKA. Pastinya, cuti korang sangat bermakna.kan ! Btw, korang ke mana cuti lama tu?

Masa ni Daim nak susu dan nak masuk dalam kereta. Daddy pulak lapar..tak ada makanan atau gerai jualan. Sudahnya ...kami tinggalkan je anak-anak hehe. Lagi pun dewan pun penuh, kita bagi ruang untuk ibu bapa lain untuk melihat persembahan anak masing-masing.

Anak-anak kami memang suka kami tak tengok hahaha. Suruh tengok video dari cikgu je !

Dhia siap halau mummy. Jangan duduk dekat-dekat dia hehehe.




Rasanya tak terlewat lagi untuk mummy ucapkan SELAMAT HARI KEBANGSAAN / HARI MERDEKA. Pastinya, cuti korang sangat bermakna.kan ! Btw, korang ke mana cuti lama tu?

Baca Ini Juga


4 comments

  1. Wah.. meriahnya sambutan merdeka mereka.. Cantik baju anak-anak tu..

    ReplyDelete
  2. Anak akak pun sama gak ngan Dania ni...memang susah kalau akak volunteer nak pi sekolah..dia tak suka...meriah betul sambutan merdeka diorang kan...

    ReplyDelete
  3. cantik la baju yang ada bendera. simple but nice

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -