2PCS KFC SAWADEE CRUNCH MUMMY!

2PCS KFC SAWADEE CRUNCH MUMMY! - Assalamualaikum dan Selamat sejahtera semua, nak tanya ni... Korang sedar ke tak tu, yang KFC  Delivery d...

2PCS KFC SAWADEE CRUNCH MUMMY! - Assalamualaikum dan Selamat sejahtera semua, nak tanya ni... Korang sedar ke tak tu, yang KFC Delivery dah ada keluarkan menu baru iaitu KFC SAWADEE CRUNCH?  Bila KFC  Delivery keluarkan menu baru? Ha...sekarang ni, apa sahaja menu baru yang ada di KFC. KFC Delivery pun terus dah ada tau. Senang, bukan? So, mummy pun ambil peluang sekali lah rasa menu baru.. rugi lah kalau tak mencubanya. Sebab menu baru di KFC ni selalunya limited time aje! 

2PCS KFC SAWADEE CRUNCH MUMMY! 





2PCS KFC SAWADEE CRUNCH MUMMY!  Yes! Pilihan mummy untuk menu baru KFC SAWADEE CRUNCH ni, mummy memilih 2pcs Ayam. Giler ko sorang-sorang nak makan 3pcs. Memang tak boleh weiii! 

Mana yang boleh makan sengsorang 3 pcs KFC SAWADEE CRUNCH tu, boleh juga beli. Mummy? Kalau datang makan bersama family, memang akan ambil. Set 3 pcs KFC SAWADEE CRUNCH 

HARGA 2PCS KFC SAWADEE CRUNCH MUMMY! 




Berapa harga 2PCS KFC SAWADEE CRUNCH MUMMY? Kalau korang nak tahu harga 2PCS KFC SAWADEE CRUNCH sangat mampu milik. Dan harganya, macam biasa. Standard harga menu baru KFC

Harga 2PCS KFC SAWADEE CRUNCH MUMMY ialah RM15.50 sahaja. 

Set 2PCS KFC SAWADEE CRUNCH MUMMY ni, ada 2 ketul Ayam (drumstick dan tight jadi pilihan), coleslaw, mashed potatoes dan juga air sjora pear apple. 

TEKSTUR KFC SAWADEE CRUNCH 




Tekstur KFC SAWADEE CRUNCH ni memang mummy akui, sangat ranggup crunchy!

Rasanya pula, ada sedikit masam, pedas dan rasa sedikit tempah ala tomyam. Dah nama pun sawadee kan?

Bagi mummy, agak sedap! Tekak dan selera mummy boleh kena dengan menu baru KFC SAWADEE CRUNCH ni, sebab rasa masam tu tidak ada rasa muak apa bila kita makan Ayam goreng KFC



Kat mana boleh dapatkan menu baru KFC SAWADEE CRUNCH? Macam mummy, mummy makan di restoran KFC aje. Kebetulan masa ni, ada appointment dengan klien.

Bagi yang nak drive thru, KFC SAWADEE CRUNCH juga ada di KFC drive thru seluruh Malaysia. 

Tak suka keluar masa lunch? Tak ada masa keluar lunch! Korang boleh order KFC SAWADEE CRUNCH BARU ini dari KFC Delivery melalui FoodPanda Malaysia samada korang di rumah, di tempat kerja mahu pun semasa majlis bersama kawan-kawan. Perkhidmatan penghantaran ini, tidak menjejaskan mutu  SAWADEE ketika penghantaran. Jangan risau KFC SAWADEE CRUNCH dari segi rasa dan keranggupannya sama sahaja sehingga sampai ke tempat anda. 

Baca Ini Juga


12 comments

  1. Alaaaaaa...dah la blom sihat..tengok plak entry ni..terus terliur dah ni...dapnyaaaaaaa.....

    ReplyDelete
  2. Sedap jugak KFC Sawadee Crunch kalau ikut selera saya. Kena order lagi ni. Hehe.

    ReplyDelete
  3. Sedap gak kan
    Kita suka yg sebelum ni.. Yg cili hijau tu... Rasa mcm terlebih siam Dr yg ni.. Hahhaha. Ka kita ja rasa mcm tu

    ReplyDelete
  4. belum try lagi kfc baru ni. sebab dah kecewa teruk dengan kualiti kfc sekarang

    ReplyDelete
  5. Sedap tak kak.. Tak try lagi sawadee kfc ni

    ReplyDelete
  6. KFC ni sokmo buat orang terliur. yang ni belum try lagi..
    soon soon..

    ReplyDelete
  7. Belum try lagi makan... Mcm belum sampai seru... Hahahaha

    ReplyDelete
  8. Belum cuba hat nie lagi Linda, nanti nak cuba. Malas keluar boleh ja order dengan Food Panda.. senang kan.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. akak pun baru rasa sawadee crunch ni boleh tahan sedap gak

    ReplyDelete
  10. Kita tak cuba lagi menu baru nie..

    ReplyDelete
  11. Menggoda sungguh tengok gambar makanan malam². belum cuba rasa lagi kfc sawadee crunch ni

    ReplyDelete
  12. Oh ada kfc baru ue, kena cuba ni zira memang penggemar kfc

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -