2ND BIRTHDAY ZALIKHA & KENDURI RAYYAN BERKHATAN

2ND BIRTHDAY ZALIKHA & KENDURI RAYYAN BERKHATAN - alhamdulillah dah besar dah si Zalikha. Zalikha ni 2 tahun pada bulan Oktober. Sebaya...

2ND BIRTHDAY ZALIKHA & KENDURI RAYYAN BERKHATAN - alhamdulillah dah besar dah si Zalikha. Zalikha ni 2 tahun pada bulan Oktober. Sebaya dengan Daim. Cuma Daim birthday bulan 6, awal beberapa bulan dari Zalikha. Tema birthday Zalikha kali ini ialah tema Unicorn. Semua ikut tema Unicorn, comel je tengoknya. Dhia baju unicorn tak sampai (beli online) so, kita pakai baju tema warna unicorn aje lah !

2ND BIRTHDAY ZALIKHA & KENDURI RAYYAN BERKHATAN



Inilah princess of the day, aloh aloh comelnya baju dia ! Cute sangat dengan bulu mata unicorn kelip-kelip. Zalikha ni good girl, pakai apa sahaja pun tak pe. Layankan aje hehehe. Happy 2nd birthday ye Zalikha, jadi anak yang solehah, semoga di panjangkan umur dan di murahkan rezeki selalu.


Geng sebaya, Daim dan Zalikha. Daim dah pandai posing depan kamera sekarang hehe. Sambil makan aiskrim. Zalikha pulak makan lolipop. Biasalah , time majlis gini memang syurga makanan bagi anak-anak kecil. Mummy bagi ke anak makan benda macam ni. Erm..bagi je, bukan hari-hari pun dorang nak makan macam ni.

Mana mak-mak yang pantangkan anak dari makan macam ni, i am sorry ye !


Ariq (anak susuan mummy, Daim, Dzal)


Dhia in action



Bella, Dhia dan Lisa


Kemahen semua dengan baju unicorn. Gegirl memang suka tema gini. Sian kat boboys lah, nasib dorang ada warna merah pink sket ! Ada jugalah tema yang boleh Dzal dan Daim ikut


Meriah dengan kids, ni pun ada yang tak ada dalam gambar. Family adik ipar ni memang happening. Kebetulan semua makcik pakcik ramai yang duduk di sekitar Kajang je. Senang lah berkumpul macam ni.

Makanan pun meriah, tapi mummy tak ambil gambar makanan pun. Memang kenyang lah, ada nasi minyak, nasi putih, daging dendeng, pajeri nenas, kuah dhal, ayam berempah, nangka masak lemak, ayam rendang hijau, tempe goreng sambal, dan banyak lagi

Kuih muih pun lebih 10 jenis. 

Dorang memang suka menu meriah, kalau ada sambutan macam ni. Sebab family agak besar kan

Buat Rayyan, moga di permudahkan urusan sunat / berkhatan cuti sekolah nanti. Mummy pulak debar huhu. Risau juga nanti si Dzal dan Daim sunat nanti tu, tapi lambat lagi lah. Bukan sekarang sunatnya ....

Baca Ini Juga


11 comments

  1. Happy 2nd birthday Zalikha..
    Cantin dan sweet sangat tema unicorn..

    ReplyDelete
  2. comel birthday girl. happy birthday, zalikha. moga membesar jadi anak yang baik, mendengar kata & berjaya dalam akademik.

    ReplyDelete
  3. Comel masing-masing pakai ikut tema majlis. Happy Birthday Zalikha dan semoga urusan berkhatan rayyan dipermudahkan nanti. Aaminn

    ReplyDelete
  4. Alahai comelnya memasing.
    Cantik tema unicorn tu. Colourful baru nampak meriah.
    Happy birthday, Zalikha. ;)

    ReplyDelete
  5. alahai..comelnya baju unicorn diaaa....
    happy belated birthday zalikha :)

    ReplyDelete
  6. Meriahnya sambutan harijadi.. seronok kan sesekali berkumpul macam nie..

    ReplyDelete
  7. Alololo comelnya tema unicorn ni. Masing2 happy je kan...

    ReplyDelete
  8. meriah betul majlisnya..tema pun cantik je...budak2 suka la time ada adjlis sebab heaven makanan dan gula2 kan...

    ReplyDelete
  9. alolo suka tgk budak2 ni semua hepi2 berkumpul ramai kawan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -