MASALAH SCAR DI WAJAH? MURAD INVISISCAR RESURFACING TREATMENT KAN ADA !

MASALAH SCAR DI WAJAH? MURAD INVISISCAR RESURFACING TREATMENT KAN ADA ! - Assalamaualaikum semua. Salam sejahtera ! Apa khabar? Sihat ke tu...

MASALAH SCAR DI WAJAH? MURAD INVISISCAR RESURFACING TREATMENT KAN ADA ! - Assalamaualaikum semua. Salam sejahtera ! Apa khabar? Sihat ke tu? Cakap bab sihat masa musim jerebu aritu kulit mummy tak berapa nak sihat, naik jerawat pasir banyak nak matteyyy huhu. Siapa ada baca blog mummy sesebelum ini, mesti korang tahu kulit muka mummy breakout. Ye ye je salahkan jerebu...

MASALAH SCAR DI WAJAH? MURAD INVISISCAR RESURFACING TREATMENT KAN ADA !


Tak tahu sebab jerebu, persekitaran atau diri sendiri haha. Sedih oiiii, kulit naik jerawat pasir dan kusam namateyyy!  Pori muka pun terbuka (open pores)  sampai scary tengok muka sendiri 

Sebagai rawatan Alternatif MASALAH SCAR DI WAJAH? MURAD INVISISCAR RESURFACING TREATMENT KAN ADA !, mummy gunakan Murad Invisiscar Resurfacing Treatment . Ianya pakar kepada masalah

*Memudaratkan parut jerawat

* Membantu kulit memulihkan semula tekstur dan warna semula jadi

* Penyelesaian untuk kulit yang ada masalah pori terbuka, jerawat, parut jerawat, perubahan warna

BERKESAN DALAM MASA 8 MINGGU - MURAD INVISISCAR RESURFACING TREATMENT


Yang bestnya, ianya terbukti oleh pakar dan kajian. Dalam masa 8 minggu sahaja ianya terbukti!


Dari survey yang di buat, selepas 8 minggu: 
*100% bersetuju tekstur parut lebih pudar
*91% bersetuju kekasaran kulit yakni bekas parut bertambah baik dengan ketara 
*86% setuju parut kelihatan kurang dan telah berubah warna serta meminimumkan saiz bekas luka bekas jerawat, kedalaman, tekstur dan perubahan warna 

Keputusan mungkin berbeza-beza

Ketidaksempurnaan kulit mummy, mummy gunakan MURAD INVISISCAR RESURFACING TREATMENT. Ianya melicin kulit dengan serta-merta, menghilangkan bekas luka dan terbukti secara klinikal untuk mengurangkan saiz parut, kedalaman, tekstur dan perubahan warna dalam tempoh 8 minggu. 

Mengandungi BHA untuk proses pengelupasan (tak nampak mengelupasnya..invisible gitu) , sementara campuran yang unik yang dengan centella asiatica dan vitamin C menggalakkan sinar semulajadi dan kulit menjadi sihat. 

CARA PAKAI MURAD INVISISCAR RESURFACING TREATMENT




Tada..ni lah tekstur MURAD INVISISCAR RESURFACING TREATMENT, tak melekit dan tidak berminyak. Memang mummy loveeee sangat tau ! Okay macam mana nak pakai  INVISISCAR RESURFACING TREATMENT.

Cara pakai INVISISCAR RESURFACING TREATMENT senang aje, korang ikut langkah bawah ni ye :-


1. Sebelum pakai INVISISCAR RESURFACING TREATMENT, korang hendaklah bersihkan wajah dengan pembersih muka dan penyegar (untuk keputusan yang efektif..rekemen untuk memakai produk rangkaian Murad kalau boleh ye !)

2. INVISISCAR RESURFACING TREATMENT  di sapu pada tempat yang bermasalah, atau nak sapu ratakan keseluruh wajah pun  boleh.

3. Siap sapu rata INVISISCAR RESURFACING TREATMENT, bolehlah pakai pelembab muka. Tapi, kalau mummy akan gunakan sun block - Murad City Skin Age Defense 50 SPF sebelum memakai pelembab muka Murad

SIAPA YANG BOLEH PAKAI MURAD INVISISCAR RESURFACING TREATMENT

MURAD INVISISCAR RESURFACING TREATMENT sesuai untuk siapa? Kulit apa? Okay, MURAD INVISISCAR RESURFACING TREATMENT sesuai untuk kulit 

Normal 
Berminyak 
Kombinasi
Kering 
Sensitif

Pendek kata..semua sesuai tau! Kering, kombinasi, berminyak, sensitif. Semua boleh pakai ✌️

HARGA MURAD INVISISCAR RESURFACING TREATMENT

Harga MURAD INVISISCAR RESURFACING TREATMENT ialah  RM188, korang boleh beli di butik kecantikan Murad


Tapi online cepat SOLD OUT tau! Nampak tak, betapa laku kerasnya produk ni. Hot selling uolsss..


Mummy highly recommended 10/10 untuk MURAD INVISISCAR RESURFACING TREATMENT. Nak keluar jenjalan, memang confident giler sekarang. Kalau sebelum ni, kena serang jerawat pasir (breakout) . Nak keluar ruma? rasa malu sangat tau ! Terima kasih MURAD INVISISCAR RESURFACING TREATMENT hilangkan semua parut jerawat pasir mummy !

Baca Ini Juga


9 comments

  1. Patut lah kulit Linda cantik, guna produk Murad rupanya..

    ReplyDelete
  2. Muka nad pun tengh problem sekrg.. Boleh cuba ni.. Muka nad jenis berminyak..

    ReplyDelete
  3. Bagus produk murad ni. Cuma harga je mahal sikit kan.

    ReplyDelete
  4. Nice produk murad ni.. Zaza pun muka ada jgk parut2..skg pun tgh kering

    ReplyDelete
  5. Produk Murad memnag bagus. Elok sangat kalau pakai.

    ReplyDelete
  6. boleh tahan jugak harga produk murad ni.. tapi bagus..

    ReplyDelete
  7. ingat scar mesti ingat brand murad ni. memang boleh hilangkan scar.

    ReplyDelete
  8. best kalau dapat pakai produk untuk hilang scar ni.. susah nak cari

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -