TOP 20 MALAYSIA BLOGGER TO FOLLOW IN 2020 BY EDARABIA

TOP 20 MALAYSIA BLOGGER TO FOLLOW IN 2020 BY EDARABIA - Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Alhamdulillah setiap tahun ada sahaja beber...

TOP 20 MALAYSIA BLOGGER TO FOLLOW IN 2020 BY EDARABIA - Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Alhamdulillah setiap tahun ada sahaja beberapa appreciation dari beberapa website luar negara kepada blog mummy yang tak seberapa ini. Tahun 2020 ini, blog mummy terpilih dalam TOP 20 MALAYSIA BLOGGER TO FOLLOW IN 2020 BY EDARABIA. Sebenarnya dah lama nak menulis tentang TOP 20 MALAYSIA BLOGGER TO FOLLOW IN 2020 BY EDARABIA tapi asyik tak sempat aje ! Alhamdulillah PKP wabak covid-19 /corona virus ini mummy dapat buka dan tengok balik mana entri yang telah di buat dan mana yang masih pending. Sekali dah syiok menulis blog ini, sehari boleh menulis sehingga 4-5 entri. Hahaha maaf ya suami dan anak-anak. I kalau dah mula menulis tak pandang kiri kanan. Dan, selagi tak siapkan entri untuk schedule 2-3 hari punya entri. memang tak sah ! 

TOP 20 MALAYSIA BLOGGER TO FOLLOW IN 2020 BY EDARABIA




Berbalik cerita TOP 20 MALAYSIA BLOGGER TO FOLLOW IN 2020 BY EDARABIA. Mummy ucapkan setinggi-tinggi penghargaan ! Seperti baisa i am Malay Blogger so, entri pun haruslah dalam Bahasa Melayu. Pembaca blog mummy pun kebanyakannya dari Malaysia. Tapi, tak ada masalah besar pun sebenarnya. Sebab, blog mummy boleh di translate kan. Thank you again to Eradabia

TOP 20 MALAYSIA BLOGGER TO FOLLOW IN 2020 BY EDARABIA , kalau di baca betul-betul. Ianya adalah lebih kepada pemilihan parenting blogger. Yes ! Mummy memang lebih menulis dalam niche parenting. Tu je cerita yang tak habis-habis kan...lagi pun anak sedang membesar ! Banyaklah cerita tentang anak !

Esok-esok depa besar, boleh baca balik kisah dorang yang mummy bukukan dalam blog ini hehehe.

Kalau korang nak baca tentang apa yang EDARABIA tuliskan tentang blog mummy, korang boleh buka ke entri ini : https://www.edarabia.com/malaysia/bloggers/

Last but not least, blog mummy sebenarnya blog biasa-biasa aje. Menulis pun ikut suka, pendek kata menulis lebih kepada diary sahaja.

Terima kasih juga pada semua yang sudi singgah dan baca blog mummy ni ! Love & hugs for you.....

Baca Ini Juga


13 comments

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -