Translate

Main Ad

Hadiah Perpisahan Untuk Cikgu-cikgu Sesi Persekolahan 2020

Hadiah Perpisahan Untuk Cikgu-cikgu Sesi Persekolahan 2020 - 2020, merupakan tahun norma baru buat kita semua kan. Sesi persekolahan juga amatlah sekejap secara bersemuka. Selebihnya, anak-anak bersekolah online sahaja sehinggalah ke hujung tahun.

Seperti biasa, hujung tahun kita hulurkanlah sedikit cenderahati buat guru-guru yang telah berjasa pada anak-anak kami untuk segala yang ilmu di turunkan. Cenderamata yang tidak seberapa buat guru-guru anak-anak kami sempena Hadiah Perpisahan Untuk Cikgu-cikgu Sesi Persekolahan 2020

Hadiah Perpisahan Untuk Cikgu-cikgu Sesi Persekolahan 2020



Hadiah Perpisahan Untuk Cikgu-cikgu Sesi Persekolahan 2020 ini mummy memang ready stock je kat rumah, sebab kami merupakan online seller untuk doorgifts. So, bila tetiba sekolah announce untuk mengadakan sesi perjumpaan ibu bapa dengan guru untuk konvo Dzal dan juga sesi akhir pengambilan buku tahun 1 untuk Dhia.

Mummy terus zasssss siapkan Hadiah Perpisahan Untuk Cikgu-cikgu Sesi Persekolahan 2020.

Apa yang ada dalam kotak gifts Hadiah Perpisahan Untuk Cikgu-cikgu Sesi Persekolahan 2020?



Tadaaaaaa. dalam kotak gift Hadiah Perpisahan Untuk Cikgu-cikgu Sesi Persekolahan 2020 ini ada kad ucapan buat sendiri (kalau nak yang siap , tinggal print je boleh ambil di sini juga ye), gift box, kalendar 2021, mini notebook planner 2021 dan juga pewangi kereta.




bookmark kalendar 2021 boleh selit dalam buku, dalam beg atau boleh juga jadi sebagai penanda alquran

mini note book, planner, ada kalendar 2021, dan banyak lagi checklists yang ada

pewangi kereta, pewangi rumah

moga semua cikgu suka dengan gifts dari kami


Simple aje Hadiah Perpisahan Untuk Cikgu-cikgu Sesi Persekolahan 2020. Yang penting dapat siapkan dengan jayanya hehehe. Biasalahkan, sebab barang memang ready stock, dan macam-macam ada di kedai online kita ni ha.

Korang nak cari doorgifts, nanti terjahlah portal online kami ye di : - https://shopee.com.my/urbanshops

Post a Comment

3 Comments

  1. Wah bestnya...terus rasa nak jadi cikgu...hehehe

    ReplyDelete
  2. Akak tag awak kat entry ni..komen ni tak yah publish erk
    http://www.suriaamanda.com/2021/01/wallet-giveaway-by-misya-2021.html

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya.. Untung cikgu anak2 akak ni kan

    ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com